SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

حتی در بازی های نقش افرینی هم با این که شخصیت رو خودمون تعریف میکنیم و بهش روح میدیم باز هم خط داستان اصلی به شخصیت داخل بازی وفادار میمونه چه برسه به کسی مثل بیگ باس که اونم قرار هست در اخرین قسمت سری حسن ختامی باشه برای این ماجرا که نزدیک دو دهه همه درگیرش هستیم.

حداقل حداقل کمش یک پیش زمینه ای از مدیک میداد و یک جوری بهمون شناساییش میکرد، یا یک داستان راجبش ایجاد میکرد و ما میتونستیم قبولش کنیم.

مثلا در متال گیر سالید 2 وقتی از اسنیک به رایدن سوئیچ شدیم با این حال اون اتفاقات داخل کشتی مارو قانع کرد و حتی بعد ها که خود اسنیک اومد با ما بود و همراه ما بود اون خلائ رو پر میکرد ولی اینجا کلا همه چی یهو خراب شد.

از یک طرف میلر به بیگ باس اصلی میره بره به جهنم از یک طرف هم اون لبخند شیطانی ونومم.
یک پروژه به این بزرگی حداقل شخصیتی رو می طلبه که اخر کار از خود بی خود نشه و تا انتها وفادار بیگ باس باقی بمونه، مثل گری فاکس ولی این ونوم تا چند نفر بهش احترام گذاشتن وا رفت.
تازه الان یک موضوع دیگه که الان یک بازی میشه درست کرد که در این مدت ونوم اسنیک چه ماجراهایی داشته و بیگ باس اصلی چه کارها کرده :|
+

در قسمت اول متال گیر سالید 1 که لیکویئد با اسم میلر وارد میشه و ما میفهمیم که میلر مربی سالید بوده الان این وسط من موندم اسنیک زیر نظر ونوم تربیت شده یا بیگ باس اصلی ؟

با بقیه صحبت ها کاری ندارم ولی بیگ باس هم انچنان خفن نیست؟؟ !! O_O
دوست خوبم Boss (ببخشید اسمتون رو نمیدونم) به نحو احسنت منظور من رو رسوندن و گفتن.چرا بیگ باس خفنه بیشتر از قبل حتی! منظورم رو متوجه نشدید گفتم جان هم از اول بیگ باس نبوده و شاگرد باس (زنه) بوده! دیوید هم از اول یه قهرمان نبوده بعد از شکست BB و متال گیر میشه سالید اسنیک! ocelot هم توی نسخه ی 3 کس خاصی نبود ولی توی شماره 2 و 4 میتازوند واسه خودش! الانم منظورم این بود مدیک (مدیک که سمبل هست! شخص ما) با کمک بیگ باس اصلی به بیگ باس تبدیل شدیم(مدیک هم کسی نبود و تبدیل شد به بیگباس! البته با این فرق که اینبار با احترام به مخاطب مارو هیشکی هیشکی هم حساب نکردن و یکی از دوستان و وفاداران بیگ باس بودیم که تبدیل شدیم به خودش با اعمال و رفتارمون).وگرنه مدیک کسی نبود جز One of our best man. (منظور فن پیج هاست بازم) در کل اون نوار اخری که BB با ونوم حرف میزنه مخاطب ونوم نیست ما بازیکن ها هستیم.ما همه بیگ باس هستیم.منم قبول دارم خیلی بهتر میتونست باشه خیلی چیزا توی این بازی و حالگیری کرد ولی هنوزم شاهکاره...این بازی نسبت به قبلیا داستان نیست که حرف اول و اخر رو بزنه گیمپلی هستش! چه خوب میشد داستان هم در بالاترین سطح ممکنه میبود که نشد...ولی جوریم نیست بگیم بازی اشغالیه بر عکس خیلی بازی اعتیاد اوریه و واقعا یه انقلابیه! (اوپن ورلد مخفی کاری! با این همه مکانیزم و حرکاتی که تاثیر گذاره و مادربیس...)
در کل در مریض بودن کوجیما شکی نیست :دی

واقعا واسه من یک سوال است. که ممکنه اشتباه باشه،اینکه بیگ باس تو ساله 1972 فاکس هاند رو ایجاد میکنه بعد از آمریکا میره سربازان بدون مرز رو ایجاد میکنه، که پایشگاش توسط اسکال فیس منهدم میشه،این مدیک رو دیوار بلا میکنه خودش رو پشتش مخفی که بره اوتار هیون رو بسازه، میلر هم که میگه آخر بازی بیگ باس اصلی بره به جهنم،بعد چطور میشه بیگ باس دوباره رئیس فاکس هاند میشه لیکوئید با سالید زیر نظرش میرن تو فاکس هاند میلر هم استاده مخصوصه اسنیک میشه تو سال 1995 هم اسنیک رو واسه کشتن مدیک، بیگ باس میفرسته، بیگ باس اسکل بوده هویت مدیک رو جعل کنه بعد دوباره بیاد زیر نظر آمریکا ریاست فاکس هاند رو به عهده بگیره؟

درمورد اون نظریه هم که دوستان میگن کوجیما میخواسته بگه هر کدوم میتونیین بیگ باس باشید باساخت آواتار از این حرفا کشکه
بنظرم تنها دلیل واسه ایجاد بیگ باس جدید پایانه شماره چهارم بازی بود که،کوجیما بیگ باس رو برا حضور بیست دقیقه ای از اون مرگ فجیع که زنده توسط سالید اسنیک کباب شد زنده کردبعد سریع هم کشتش. کوجیما میخواست با این کار هی زنده شدنه الکیه بیگ باس رو ماست مالی کنه.

البته پایان این بازی واسم اول شوک بود،بعد نا امید شدم ولی الان هیچ حسی ندارم چون سالید اسنیک واسه من مهمتر از بیگ باس بود.

در مورد نسخه بعد متال گیر بدونه کوجیما هم بنظرم میتونه موفق باشه،مثل نسخه پورتال اوپس که کوجیما بیشتر نقش ناظر داشت و داستانشم کوجیما ننوشته بود،که از این سه نسخه آخر کوجیما داستانهو شخصیت پردازی بهتری داشت همون روی کمبل با گری فاکس جوان با نحوه تشکیل پاترییوت با کشتن دوستانه سابقش در فاکس توسطه بیگ باس می ارزید به داستانه فانتوم پین! البته داستان شش رو میتونن به سالید اسنیک متال گیر اسید مربوط کنن که یه کلن از اسنیک اصلی است بزارن
اینم بیاد یه بار دیگه بابا بزرگش رو بکشه وای چه داستانه جذابی:))

آخرین ویرایش:
یک نکته که برام سوال شده
چرا برای میلر یک دست مصنوعی اوکی نکردن؟

دوستان من هر چقدر فکر میکنم تا به نتایجی برسم بعد یک سری سوالات دیگه میاد تو.ذهنم.

الان داستان زیرو چی شد؟ مگه در این قسمت ۵ زیرو هم حضور داشت ؟

دوستان من هر چقدر فکر میکنم تا به نتایجی برسم بعد یک سری سوالات دیگه میاد تو.ذهنم.

الان داستان زیرو چی شد؟ مگه در این قسمت ۵ زیرو هم حضور داشت ؟
بعد از تمام کردن ماموریت 46 توی truth records نوار هاش هست. skull face مکان zero از paz متوجه میشه و یک هدیه از زمان قدیم که توی جنگ بوده و مال یکی از همرزماش بوده براش می فرسته که اونو به parasite آلوده می کنه و میره توی کما.

به نظر من داستان فوق العاده بود ! اینکه اجازه داد بازیکن جای بیگ باس باشه ، هیچ چیز ناقصی من حس نمی کنم واقعا ، من نمی فهمم این جو منفی از کجا اومده ، v باعث شد داستان کل سری برای من به شخصه جذاب تر باشه . خیلی ها از نبود باس فایتهایی بدون شخصیت پردازی گله دارن سوال من ازشون اینه که شماره 4 اون باس های ماشینی خیلی شخصیت پردازی داشتن ؟ جز اون چند خطی که دربین میگه؟
واقعا دست هیدیو کوجیما درد نکنه با این اثر به یاد موندیش .

دلیل اصلی ناراحتی خیلی ها همین درد فانتوم هست ! درد فانتوم دردیه که آدم وقتی عضوی رو از دست میده فکر میکنه هست ولی چون نیست دردی رو حس می کنه . الان هم همینه اینکه فکر می کنیم رییس هست و باهاش روزهاایی رو سپری کردیم و الان فهمیدیم اون نیست درد داره . بازی رسالت خودش رو انجام داد و اون این بود که معنی درد فانتوم که نام بازی هم هست رو به معنی واقعی کلمه حس کنیم . داستان خیلی عالی و دردآور همین و بس

آخرین ویرایش:
به نظر من داستان فوق العاده بود ! اینکه اجازه داد بازیکن جای بیگ باس باشه ، هیچ چیز ناقصی من حس نمی کنم واقعا ، من نمی فهمم این جو منفی از کجا اومده ، v باعث شد داستان کل سری برای من به شخصه جذاب تر باشه . خیلی ها از نبود باس فایتهایی بدون شخصیت پردازی گله دارن سوال من ازشون اینه که شماره 4 اون باس های ماشینی خیلی شخصیت پردازی داشتن ؟ جز اون چند خطی که دربین میگه؟
واقعا دست هیدیو کوجیما درد نکنه با این اثر به یاد موندیش .
MGS4 حداقل چند تا باس فایت داشت . این یکی اصلا باس فایت نداشت بجز اون ساهالانتروپوس .مبارزه با اسکالز اصلا در حد ی نیستن که اسمشونو بشه گذاشت . باس فایت . مشکل نبود باس فایته . شخصیت پردازیشون پیش کش.

اون همه احترام به کسی که هویتش در حد باقالی هم نبود پرید. :|

هویت این شخص معلومه ، خود شما ...اونا احترام به شخص شما میذاشتن . در آخر بازی ونوم هم واکنش الان شما رو با مشت زدن به صورت رییس بزرگ نشون داد

بنده هم امروز ظهر به جمع چندهزار نفری بهت زده های پایان فانتوم پین پیوستم و تا همین ساعات فکرم سخت درگیر تئوری های مختلف پشت این پایان عجیب بوده و هست ...

به چندین فروم و سایت ایرانی و خارجی سر زدم و بالاخره بدون ترس از اسپویل وارد تاپیک ها و لینک ها شدم ...

قبل از هر چیزی میخوام یه معذرت خواهی کنم از یکی از دوستان که قبل از انتشار بازی نظریه بیگ باس نبودن اسنیک رو توی نسخه 5 بازی ، در تاپیک دیگه ، ارائه داده بود و بنده و خیلی از دوستان باهاشون مخالفت کردیم ... یوزرشون یادم نیست ولی امیدوارم به این تاپیک سر بزنند و اگر پست من رو میبنن عذرخواهی من رو بپذیرند
... البته من همون موقع هم این عقیده رو داشتم که اگر کوجیما دست به چنین کاری بزند ، قطعا به " شخصیت " بیگ باس و خود بازی ضربه خواهد زد .. که همینطور هم شده الان ... اکثر فن های قدیمی از این پایان و سورپرایز راضی نیستند و اگر هم هستند معتقدند که این طرح به درستی توی بازی پیاده نشده و همین هم موجب جریحه دار شدن طرفداران شده ...

این که طرح کلی بازی چی بوده و قرار بوده چند اپیزود باشه دیگه مهم نیست ، اما اینی که توی بازی دستکاری هایی صورت گرفته کاملا مشخصه ... نمیدونم چرا از همون اول که چپتر 2 بازی شروع شد حسم به بازی عوض شد و درست یاد روزهایی افتادم که Donna Burke در چند روز متوالی روی صفحه تـویـیترش جز میزد و میگفت بازی دچار تغییر شده و عوامل بازی تحت فشار هستن ... هر چند که بعدا حرفای خودش رو منکر شد ولی فکر میکنم این تکراری بودن مراحل و حذف شدن فصل 3 و ... نقطه ی عطفش توی همون روزها بود که چند تن از عوامل بازی یکی یکی از طرفداران میخواستن پیش فروش بازی رو کنسل نکنن و اصرار داشتن که بازی دچار تغییر نشده ... ولی حقیقت اینه که شده ...

مگر میشود عنوانی مثل متال گیر که بعد از این همه وقت نسخه جدیدش آمده ، پس از یک چپتر راضی کننده با پایان باشکوه ( میگویم با شکوه چون اگر بازی را با همان سه چپتر کذایی تصور کنیم ، این یک پایان خوب برای اولین قسمتش بود . به خصوص که بلافاصله با پخش تریلر چپتر دوم و آن موسیقی زیبا ، عطش بازی کردنش را دو چندان میکند ) ، چپتر بعدی و مهم تر خودش رو با چندین مرحله تکراری و 4-5 مرحله جدید تمام کند ؟! و بعد از آن هم یک شوک به هواداران بدهد و به عنوان قدردانی یا هر چیز دیگه ، تمام چندین و چند ساعتی که صرف تمام کردن این عنوان کرده اند را با اعلام این که " شما بیگ باس هستید " روی سرشان خراب کند ؟

راستش برای من قابل باور نیست که کسی طرفدار سری متال گیر باشد و با دیدن سکانس آخر بازی ، احساس اسنیک بعد از بازیچه قرار گرفتن توسط میهن پرستان در آخر هر نسخه را پیدا نکند ! اینطور نیست ؟!

دقیقا از ظهر تا حالا تحمل کردم که از روی احساس چیزی ننویسم ... کلی هم حرف داشتم ولی الان همشون یادم رفته و هنوز ذهنم درگیره ... نمیخوام بگم پایان بازی خوب بود یا نه ، چون واقعا نمیدونم هنوز . . . این که بیگ باس همه چیز رو فدای ساختن Outer Heaven کرد خوب بود یا نه ... این که میلر دوست داشتنی اونطور از بیگ باس میگذره و به جهنم میسپاردش ... حتی هنوز نمیدونم کوجیما مقصره که بازی به این شکل ناقص بیرون اومد یا کونامی ؟ . . .

تازه همه این ها بدون در نظر گرفتن حس ناقصی است که من و خیلی از متال گیر فن ها از این نسخه میگیریم ...

پس فعلا ترجیح میدم چیزی نگم و بعدا فکرمو جمع و جور کنم و بیام با منطق و نه با احساس نظرمو بگم ...

ولی علی الحساب ذهنم درگیر یه چیزه :

سه سال انتظار ... هر روز به شوق تریلرها و هر کدوم رو روزی 10 بار دیدن ... گوش دادن به آهنگ هاشون روزی 100 بار ... داستان بافتن ها ... همشون با یه تفکر و خیال دیگه ای بودن ... حالا واقعا سخته برام تریلر E3 2014 رو با آهنگ فوق العاده مایک اولدفیلد ببینم ولی بدونم اونی که توی تصویره بیگ باس نیست که خاکستر افرادش رو برای انتقام روی صورتش میماله ... یا دیالوگ های پر از بغض و کینه میلر رو گوش کنم در حالی که کسی که باهاش حرف میزنه اصلا بیگ باس نیست و اصلا اون درد واقعی رو نکشیده ...

سخته ... برای منی که خیلی وقته دست از بازی کردن کشیده و بعد از چند سال اینطور منتظر یه پایان خوب برای خاطراتش بوده خیلی سخته ...

به قول یکی از نویسنده ها :

"هنوز درد می‌کند . از همان دردهای " شبحی " که مربوط به چیزی است که نیست ولی دردش هست . منظورم دردی است که بعد از تمام کردن متال گیر 5 دچارش شدم که درد بدی است ، درد بازی‌ای که نیست ولی دردش هست . "

خیلی خیلی تئوری های عجیب غریبی میدن ملت :دی
https://www.reddit.com/r/NeverBeGameOver/comments/3m8gy2/ishmael_medic/

حتما بخونید تاپیک بالا رو . راجب ایشماییل من یه نکته دیگه رو هم فهمیدم ، بازیو داشتم دوباره بازی میکردم وقتی کوایت به سمت ایشماییل چاقو پرت میکنه و چاقو فرو میره تو سینه ایشماییل ، وقتی در میارتش بجای خون ، آب میچکه بیرون . بعد میگن چرا کواییت به ونوم که حتی نمیتونه ماهیچه هاشو تکون بده میخواد سریعتر حمله کنه و دخلشو بیاره و ایشماییلو ول کرده ؟ :دی
حالا چرا اینو مطرح کردم ؟ چون تو تاپیک بالا نوشتن ایشماییل همون مدیکه و همشم توهمه و کار سایکو ـه . یه سری میگن چرا جفت چشمش کار میکنه یه سری میگن چشم مصنوعیه ، چرا ریش نداره ؟ میگن مثل ماسک های mgs 3 ـه . جالب تر از اون آمپول دایجکسینه که به ونوم طزریق میشه ـست برای جلوگیری از توهم زدن و رنگ های زرد دیدن و ... ـست . یه سری میگن چون ایشماییل واقعی نیست اون آمپول هم طزریق نشده پس برای همین تا ته مرحله میبینیم طرفو ! یا وقتی که خودمون تیر اندازی با اسلحه رو شروع میکنیم دیگه ایشماییل به کسی تیر نمیزنه ! انگار کلا کسی نمیبینتش .
یکی از بچه ها هم همینجا گفت تو صحنه آمبولانس تیر میخوره میوفته رو فرمون ، یا تیر تو قلبش خورده و مرده یا بیهوش شده که بازم وقتی بیگ باس اصلیو میبینیم خیلی اوکیه انگار نه انگار چاقو و تیر خورده :|
یا بقیه میگن چجوری اون کاست های truth سر از ضبط اسنیک درآوردن !؟ چرا زیرو باید از اسنیک بدل بسازه ولی خود اسنیک واقعی هم کنارش بذاره ؟!

برید بخونید کلا خیلی جالبه :دی

خیلی خیلی تئوری های عجیب غریبی میدن ملت :دی
https://www.reddit.com/r/NeverBeGameOver/comments/3m8gy2/ishmael_medic/

حتما بخونید تاپیک بالا رو . راجب ایشماییل من یه نکته دیگه رو هم فهمیدم ، بازیو داشتم دوباره بازی میکردم وقتی کوایت به سمت ایشماییل چاقو پرت میکنه و چاقو فرو میره تو سینه ایشماییل ، وقتی در میارتش بجای خون ، آب میچکه بیرون . بعد میگن چرا کواییت به ونوم که حتی نمیتونه ماهیچه هاشو تکون بده میخواد سریعتر حمله کنه و دخلشو بیاره و ایشماییلو ول کرده ؟ :دی
حالا چرا اینو مطرح کردم ؟ چون تو تاپیک بالا نوشتن ایشماییل همون مدیکه و همشم توهمه و کار سایکو ـه . یه سری میگن چرا جفت چشمش کار میکنه یه سری میگن چشم مصنوعیه ، چرا ریش نداره ؟ میگن مثل ماسک های mgs 3 ـه . جالب تر از اون آمپول دایجکسینه که به ونوم طزریق میشه ـست برای جلوگیری از توهم زدن و رنگ های زرد دیدن و ... ـست . یه سری میگن چون ایشماییل واقعی نیست اون آمپول هم طزریق نشده پس برای همین تا ته مرحله میبینیم طرفو ! یا وقتی که خودمون تیر اندازی با اسلحه رو شروع میکنیم دیگه ایشماییل به کسی تیر نمیزنه ! انگار کلا کسی نمیبینتش .
یکی از بچه ها هم همینجا گفت تو صحنه آمبولانس تیر میخوره میوفته رو فرمون ، یا تیر تو قلبش خورده و مرده یا بیهوش شده که بازم وقتی بیگ باس اصلیو میبینیم خیلی اوکیه انگار نه انگار چاقو و تیر خورده :|
یا بقیه میگن چجوری اون کاست های truth سر از ضبط اسنیک درآوردن !؟ چرا زیرو باید از اسنیک بدل بسازه ولی خود اسنیک واقعی هم کنارش بذاره ؟!

برید بخونید کلا خیلی جالبه :دی
مشكل من دقيقا اينه كه اين پايان بيشتر توهمه تا واقعيت
اول بازى كه چاقو ميخوره خونى نمياد و خيلى راحت بعدش حمله ميكنه به كوايت
بعد يه قسمت ديگه كه سرباز ها كل بيمارا و پرستارا رو ميكشن اسماعيل هم تير ميخوره و رو زمين ميافته اما بعدش يدفعه مارو ميكشه داخل اون اتاق
يا قسمتى كه قراره از در بيمارستان بريم بيرون اسماعيل يه تير ميزنه و خودشو از پله ها پرت ميكنه پايين و بلافاصله سربازه ميره سراغش اسماعيل رو نميبينه كه بعدش نشون ميده از در جلوى فرار كرده در حالى كه يه تانك اون جلوئه
موقعى هم كه هليكوپتر حمله ميكنه اسماعيل تير ميخوره و يا بيهوش ميشه يا ميميره كه در كل چند دقيقه بعدش خيلى ريلكس روى موتوره و داره سيگار ميكشه
بعضى چيز ها مثل همين چشم اسماعيل و اينكه ريش نداره عجيبه چون كسى كه صورتش باند پيچيه چرا بايد ماسك بزنه
بعدش زمان اون اتفاقات اخر بازى هم اصلا با هم همخونى نداره كه تو اون عكسه هم اومده
امسال با دو تا بازى بيشتر حال كردم يكى Batman يكى هم metal gear solid v كه هر دوشون پايانشون گنگ بود:| :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or