SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

این که به یه بچه 12 ساله که احتمال میره پسرت باشه یه اسلحه بدی و بش بگی یا خودت رو بکش یا با بمبها تیکه پاره شو کار خیلی مهربانانه ای نیست والا.بعد انجام این کار ونوم توی شیشه رفلکس Demon خودش رو میبینه.

خیلی خوب بود این اپیزود 51.حیف شد واقعا.
اونجا که کور رنگی گرفت و اشتباه eli زدو می گم ولی بعد وقتی فهمید که اونم infect شده بعد از اون عوضی بازی های این نخاله باز هم خیلی خوب باهاش رفتار کرد. هیچ وقت نه venom و نه BB حس پدرانه وافعه ای هم به clone ها نداشتند

سلام دوستان !
راسش من تازه بازی رو تمام کردم و خیلی جا خوردم که از اول تا به آخر سرکار بودم:|
می خواسم بپرسم چیکو چی شد بعد از انفجارGZ ?

هر چی بیشتر بهش فکر کنید مسخره تر میشه. کلا باید بیخیال بشیم. اینو هم فراموش نکنیم یه داستان خوب باید به صورت stand alone خوب باشه، نه با هزار جور بند و تبصره و ماله کشی.

دقیقا منم از دو روز پیش دارم فکر میکنم و تحلیل میکنم و تحلیل بچه ها اینجا و تو اینترنت رو میخونم ولی فایده ای نداره هرچی بیشتر بازش کنید بیشتر گندش در میاد ! :دی
منم دارم سعی میکنم بیخیال شم ولی نمیتونم بازی رو که تموم کردم بوسیدم گذاشتم کنار دیگه واقعا نمیتونم بازیش کنم :|

یک مسله ای ذهن منو درگیر کرد درباره اینکه چه طور یک نفر میتونه بیگ باس بشه و اینکه یکسری تو همین تاپیک گفتن با این بازی مشخص شدش هر خری میتونه بیگ باس بشه.با این فرضیه کلا عقل و شعور و توانایی های بیگ باس زیره سوال رفت ولی یکم به گیمپلی بازی دقت کردم دیدم تو بازی ما یک دوربین چشمی داریم که توسط این دوربین چشمی میتونیم مهارت های یک سرباز رو اسکن کنیم و اگر سطح مناسبی داشت بفرستیمش مادر بیس حالا برام سوال شده چرا کسی نمیگه خب بیگ باس هم برای این عملیات و نقشه بزرگ بیاد از همچین قابلیت هایی استفاده کنه. و کسی رو انتخاب کنه که مهارت ها و استعداد هاش اندازه نیاز باشه! و اینکه ونوم واقعا اول بازی ما کنترلش رو در دست میگیریم کلا چلاقه ولی رفته رفته با آموزش های اسلات و راهنمایی های میلر اوج میگیریم و این گیمر هست با توانایی بازی کردنش مدیک رو تبدیل به بیگ باس میکنه. Punished venom snake هیچ قدرت ماورایی نداره تو این بازی هر چی هست با بازی کردن ما پیش میره. جدا از کاست های زیاد بازی که روایت بازی رو خیلی بد کرده ولی با گیمپلی بازی میشه ونوم رو درک کرد و تبدیل شدنش از هیچ به بیگ باس رو دید. اگر کوجیما هزار صفحه داستان مینوشت ده ساعت کات سین میساخت به نظرم اصلا نمیتونست روند تبدیل شدن آون شخص بی نام و نشان رو بیگ باس نشون بده.به شخصه از ونوم خیلی خوشم آمدش

یک مسله ای ذهن منو درگیر کرد درباره اینکه چه طور یک نفر میتونه بیگ باس بشه و اینکه یکسری تو همین تاپیک گفتن با این بازی مشخص شدش هر خری میتونه بیگ باس بشه.با این فرضیه کلا عقل و شعور و توانایی های بیگ باس زیره سوال رفت ولی یکم به گیمپلی بازی دقت کردم دیدم تو بازی ما یک دوربین چشمی داریم که توسط این دوربین چشمی میتونیم مهارت های یک سرباز رو اسکن کنیم و اگر سطح مناسبی داشت بفرستیمش مادر بیس حالا برام سوال شده چرا کسی نمیگه خب بیگ باس هم برای این عملیات و نقشه بزرگ بیاد از همچین قابلیت هایی استفاده کنه. و کسی رو انتخاب کنه که مهارت ها و استعداد هاش اندازه نیاز باشه! و اینکه ونوم واقعا اول بازی ما کنترلش رو در دست میگیریم کلا چلاقه ولی رفته رفته با آموزش های اسلات و راهنمایی های میلر اوج میگیریم و این گیمر هست با توانایی بازی کردنش مدیک رو تبدیل به بیگ باس میکنه. Punished venom snake هیچ قدرت ماورایی نداره تو این بازی هر چی هست با بازی کردن ما پیش میره. جدا از کاست های زیاد بازی که روایت بازی رو خیلی بد کرده ولی با گیمپلی بازی میشه ونوم رو درک کرد و تبدیل شدنش از هیچ به بیگ باس رو دید. اگر کوجیما هزار صفحه داستان مینوشت ده ساعت کات سین میساخت به نظرم اصلا نمیتونست روند تبدیل شدن آون شخص بی نام و نشان رو بیگ باس نشون بده.به شخصه از ونوم خیلی خوشم آمدش
آخه تو آمار هم این بشر ++A هست!:d یعنی سرباز هایی که میگیری از خودت خفنتر هستند! :)) خب بیگ باس همون ها رو میکرد فانتوم خودش که عقلانی تر بود!:d

آخه تو آمار هم این بشر ++A هست!:d یعنی سرباز هایی که میگیری از خودت خفنتر هستند! :)) خب بیگ باس همون ها رو میکرد فانتوم خودش که عقلانی تر بود!:d

اره ولی این بنده خدا تو آون سانحه هوایی بوده شرایط جور بوده برای جایگزین کردنش برای بیگ باس. یکسری پیش ضمینه های ذهنی آماده ای هم داشته برای این مسائل و به صورت مستقیم بیگ باس رو تو ضمیر ناخودآگاه داشته حالا ایناها بهش تلقین کردن شما خودت آون بیگ باسی هستی که میشناسی.

اره ولی این بنده خدا تو آون سانحه هوایی بوده شرایط جور بوده برای جایگزین کردنش برای بیگ باس. یکسری پیش ضمینه های ذهنی آماده ای هم داشته برای این مسائل و به صورت مستقیم بیگ باس رو تو ضمیر ناخودآگاه داشته حالا ایناها بهش تلقین کردن شما خودت آون بیگ باسی هستی که میشناسی.
تا اونجایی که یادم هست توی PW هم همینطوری بود افراد MB توانایی هاشون S میشد اما BB همون A می موند. به قول خود BB این Medic بهترین و loyal ترین فردی بودی که داشته و همش توسط Ocelot و از طریق تکنیک های هیپنوتیزم و شستشوی مغزی تمامی خاطرات و ماموریت های BB توی ذهنش گنجانده شده بوده. جالب این است که اگر یادتون باشه توی اول PW همون شخصی که به BB میگه Vic Boss این Medic هست چون پشت عکسی که توی بیمارستان نشونش میدن و توی ACC هم هست زده از طرف Vic Boss.

اینو هم فراموش نکنیم یه داستان خوب باید به صورت stand alone خوب باشه، نه با هزار جور بند و تبصره و ماله کشی.

مهمترین نکته همینه دقیقا . خیلی ها مون متاسفانه دنبال ماله کشیدن و بند و تبصره هستیم . چون نمی خوایم قبول کنیم شخص کوجیما خراب کرده و هیچ ربطی هم به کونامی نداره . این که یه سری می گن کونامی نذاشته و کونامی فلان کارو کرده واقعا مسخره است . کونامی هیچ کاری نکرده ! خود اقای کوجیما فاز دو تا بیگ باس و این مسخره بازی ها و ژاپنی بازی ها رو برداشتن حالا هر چقدر هم که ما ماله بکشیم باز در اصل قضیه تغییری ایجاد نمی کنه .

این تاپیک رو ببینید داغ دلتون تازه شه:
http://forum.bazicenter.com/thread84861/
نه تنها اینا هیچ کدوم نبودن تقریبا که باید یه گزینه دیگه هم میزد واسه خود Big Boss !:)) چه انتظاراتی داشتیم! واقعا چقدر قشنگ کوجیما گند زد به همه احساساتمون !

تا پایان چپتر 1 همه چی خوب بود به نظرم ، هم شروع معرکه ، گوشت داستانی خوب که به موضوعات زبان و سربازان کودک و ... هم خوب پرداخته شد ، هم پایان عالی با یه باس فایت خفن !

از شروع چپتر 2 بازی لت و پار شد ! اول و آخر داستان معلوم نبود ! بین یه مشت ماموریت تکراری باید به طور پراکنده میشن های اصلی رو پیدا میکردی که یهو اون وسط میشن 43 از 50 میشد میشن آخر بازی !! تازه زرنگ بودی کارهای لازم رو انجام میدی ، میشن 46 از 50 دیگه تازه میشد پایان اصلی !!! :|
یعنی خیلی ها رو دیدم هر 50 تا میشن رو رفتن ، اصلا نفهمیدن پایان بازی کجا بوده و کی تموم شده و دنبال پیدا کردن میشن آخر هستن !!
کلا داستان بیش از حد حس ناتموم بودن داشت !

تو این شلم شوروا ، کوجیما جو M.Night Shyamalan هم گرفتش و Twist داستانی بی مورد خودش رو اجرا کرد ، که فکر کنم تا عمر داره فحش زنه بچه از طرف فنهای بیگ باس برا خودش خرید ! :دی

+ اینکه هیچ احتیاجی به این حرکت نبود و بعید میدونم بنی بشری مشکلی با زنده بودن دوباره بیگ باس تو MG2 داشته بود تا الان !
++ با این وضعیت نیمه ساخت داستان و اینکه دیگه در بدترین حالت ممکن میخواد این Twist اجرا بشه ، اگر کلا میشن Truth رو حذف میکرد ، خدمت بزرگی به خودش و همه فنهای متال کرده بود !

این رو حتماً ببینین: watch?v=KO4Tusk_V2k
یه نقد کامل و 30،40 دقیقه ای هست که نکات خیلی خوبی در مورد بازی میگه. از این ویدئوهایی هم نیست که از اول تا آخر مسخره بازی درمیارن و گوینده حس میکنه خیلی بامزه هست. اکثر صحبت هاش منطقی هست و کلاً دیدن ویدئو پیشنهاد میشه.

این رو حتماً ببینین: watch?v=KO4Tusk_V2k
یه نقد کامل و 30،40 دقیقه ای هست که نکات خیلی خوبی در مورد بازی میگه. از این ویدئوهایی هم نیست که از اول تا آخر مسخره بازی درمیارن و گوینده حس میکنه خیلی بامزه هست. اکثر صحبت هاش منطقی هست و کلاً دیدن ویدئو پیشنهاد میشه.
حتماً حتماً ویدیو رو ببینید ! جالب بود اون نقد گیم اسپات که بهش اشاره کرد :دی ! عکس از صحنه ای که کلا تو بازی نیست و زیرشم نوشته داستان معرکه ـستو ... :دی واقعا یکی از بی مورد ترین تویست های ممکن رو گذاشته بود توی بازی ! یعنی عملا الکی بود . یهویی ماموریت 46 باز میشه و شما با حقیقت روبه رو میشید . :|
هر ایرادی که گرفته بود کاملا درست و قابل قبوله و دیگه جای دفاعی باقی نمیمونه ( حداقل برای من ) .

حتماً حتماً ویدیو رو ببینید ! جالب بود اون نقد گیم اسپات که بهش اشاره کرد :دی ! عکس از صحنه ای که کلا تو بازی نیست و زیرشم نوشته داستان معرکه ـستو ... :دی واقعا یکی از بی مورد ترین تویست های ممکن رو گذاشته بود توی بازی ! یعنی عملا الکی بود . یهویی ماموریت 46 باز میشه و شما با حقیقت روبه رو میشید . :|
هر ایرادی که گرفته بود کاملا درست و قابل قبوله و دیگه جای دفاعی باقی نمیمونه ( حداقل برای من ) .
پوشش کوایت،شخصیت کاملا متفاوت آسلات نسبت به نسخه های قبلی،چپتر 2 کلا،و خیلی از ایرادای دیگه ای که ذکر کرد واقعا منطقی و قابل قبول بود،ولی بعضیاش کاملا بی ربط بود.

مثال میزنم،گفته بود اینکه منتظر هلیکوپتر وایسیم خیلی طولانیه و وقت زیادی تلف میشه.درحالی که میتونید خیلی راحت چند دقیقه قبل از اینکه به RV برسید هلیکوپتر رو خبر کنید.من حتی یه بار هم حس نکردم علاف شدم سر این قضیه.چه ایراد منطقی این هستش الان؟در کل خیلی بازیو توپید.خیلی.نه تنها فقط TPP رو،بلکه حتی یه ریزه کنایه هایی به سری انداخت.

به علاوه اینایی که گفت فقط بخشهای منفی بازی بود.به خیلی از نقاط قوت بازی مثل بادی سیستم نگاه هم ننداخت.خب وقتی نقطه ضعفهای بازی رو نقد میکنی نمیتونی بفهمی چرا سایتهای دیگه نظر کاملا متفاوتی نسبت به شما دارن.

آخرین ویرایش:
پوشش کوایت،شخصیت کاملا متفاوت آسلات نسبت به نسخه های قبلی،چپتر 2 کلا،و خیلی از ایرادای دیگه ای که ذکر کرد واقعا منطقی و قابل قبول بود،ولی بعضیاش کاملا بی ربط بود.

مثال میزنم،گفته بود اینکه منتظر هلیکوپتر وایسیم خیلی طولانیه و وقت زیادی تلف میشه.درحالی که میتونید خیلی راحت چند دقیقه قبل از اینکه به RV برسید هلیکوپتر رو خبر کنید.من حتی یه بار هم حس نکردم علاف شدم سر این قضیه.چه ایراد منطقی این هستش الان؟در کل خیلی بازیو توپید.خیلی.نه تنها فقط TPP رو،بلکه حتی یه ریزه کنایه هایی به سری انداخت.

به علاوه اینایی که گفت فقط بخشهای منفی بازی بود.به خیلی از نقاط قوت بازی مثل بادی سیستم نگاه هم ننداخت.خب وقتی نقطه ضعفهای بازی رو نقد میکنی نمیتونی بفهمی چرا سایتهای دیگه نظر کاملا متفاوتی نسبت به شما دارن.

شخصیت آسلات ( شخصی که از mgs1 یک نقش خیلی اساسی داشته ) اینجا عملا مثل هویج بود ! تنها کاری که میکرد این بود : snake get down ! that's an enemy gunship :| یا DD رو بزرگ کنه و ...
چپتر 2 جز 4-5 تا ماموریت جدید هیچی نداشت . درسته ماموریت های اکستریم و ... خیلی جذاب بودن ولی حقیقت اینه تکراری بودن !
راجب هلیکوپتر که خودشم گفت میتونی از استارت منو بری تو acc ولی این قضیه که فرضا من بعد 80 ساعت باید انیمیشن تو هلیکوپتر نشستن اسنیکو ببینم بعد پا میشه درو باز میکنه بعد 1 دقیقه طول میکشه که برسه به LZ واقعا اعصابمو خرد میکنه . اوایلش واقعا جالبه ولی بعد 80 ساعت دیگه شدید اذیت میکنه . بقول یارو یه دکمه SKIP میذاشتی :دی راجب احضار کردن هلی که خودشم گفت یا میتونید با استارت منو برید یا دیسپچ لول آخر بگیرید

من خودم یه مشکل دیگه هم دارم . جدا از اینکه اون گفتگو ها رو کی دقیقا داره ضبط میکنه ، چرا فرضا اسنیک باید گفتگو هایی که خودش توش شرکت داشته رو بعدا بشینه تو ACC کاستشو گوش بده ؟! چرا اینا کات سین نبوده ؟ چرا ما باید قضایای truth رو بصورت کاست بشنویم و چرا موضوع به این مهمی کات سین نبوده ؟

یه مشکل دیگه هم دارم . حالا دوستان ممکنه بگن گیر الکی میدی و بازی ـه و ... ولی دقیقا چطوری از پشت بیسیم میدیدن اسنیک داره به چی نگاه میکنه یا ... ؟ مثلا اسنیک تو اپیزود metallic archea اولش بیهوشه بعد میلر میگه snake snake are you ok do you read me بعد یهویی میگه skulls ? you have to eliminate them :| خب اسنیک اگه یه حرفی میزد اینجا راجب اینا اوکی بود ولی وقتی لال ـه اون چطوری از پشت بیسیم فهمیده ؟ ( اینتل تیم مثلا دیدتشون ؟ )

این مورد آخرو واقعا نمیفهمم :دی بزرگترین مورد بازی که واقعا عذاب میده منو حرف نزدن اسنیکه . خیلی آدمو حرص میده !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or