SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

اصلاً فرض کنیم Big Boss اصلی نفرستادتش. :دی ولی به هر حال یه مأموریتی داشته و در نهایت به این آقاهه (Big Boss یا Venom Snake) رسیده و طرف دیالوگ هایی رو میگه که نشون میده Solid Snake زیر دست خودش بوده. (member of our team)
بعد توی نسخه دوم دوباره اون یکی Big Boss هم دیالوگ هایی رو میگه که باز هم نشون میده Solid Snake قبلاً ملاقاتش کرده. (you've come back to me)
یعنی هر دو نفر با Solid Snake به شکلی صحبت میکنن که مشخصه این بنده خدا زیر دست اینا کار میکرده. حالا دو حالت بیشتر نداره:
1. هر دوی اینا یه نفر هستن که خب من شک ندارم قضیه همین بوده! :دی توی نسخه اول میترکه و نسخه دوم برمیگرده تا بازیکن کف کنه و بگه عجب villain شاخی!
2. Solid Snake یه آدم کند ذهن و احمق بوده که هر دفعه میخواسته مأموریت بگیره، آدرس رو گم میکرده و یه بار میرفته پیش Venom Snake و یه بار هم Big Boss. چون این دو نفر که توی یه اداره نبودن که یکی ـشون توی کمد قایم بشه و اون یکی با Solid Snake ملاقات کنه! :دی دو تا آدم جدا از هم بودن که هرکدوم یه جا زندگی میکردن و دشمن همدیگه بودن و به صورت منطقی نمیشه Solid Snake کارمند هر دو بوده باشه.
این قضیه دو تا Big Boss هم مهم ترین بخش ماجرا هست که کل سورپرایز MGSV بر پایه اون شکل گرفته. یعنی یه چیز ساده و الکی نیست که بگیم حالا اگه یکی دو جا هم مطابقت نداشت مشکلی نیست و نادیده می گیریم! :دی
میدونم چی میگی:dبله اگه اون دو سه خط دیالوگ رو در نظر بگیریم کلا منطق اندینگ TPP میره زیر سوال.ولی خب کوجیما خواسته یه جای قضیه که میلنگیده رو درست کنه،از یه جای دیگه مشکل درست میشه که تصمیم میگیره اون دیالوگ هارو نادیده بگیره.
من حرفم اینه که 28 سال از اون داستانی که اون موقع نوشته گذشته.عمرا ایده TPP اون موقع تو فکرش بوده باشه.

میدونم چی میگی:dبله اگه اون دو سه خط دیالوگ رو در نظر بگیریم کلا منطق اندینگ TPP میره زیر سوال.ولی خب کوجیما خواسته یه جای قضیه که میلنگیده رو درست کنه،از یه جای دیگه مشکل درست میشه که تصمیم میگیره اون دیالوگ هارو نادیده بگیره.
من حرفم اینه که 28 سال از اون داستانی که اون موقع نوشته گذشته.عمرا ایده TPP اون موقع تو فکرش بوده باشه.
کجای قضیه میلنگیده؟:-/ جریان همون کاریکاتورس دیگه ، طرف پیشنهاد میده Big Boss واقعا کارای بد بکنه و جانی بشه بعد کوجیما غیرتی میشه پرتش می کنه بیرون! وگرنه انقدر اگه شجاعت داشت جای این پایان مسخره واقعا شخصیت Big Boss رو تا اون حد تخریب می کرد از این تناقض ها هم پیش نمیومد .

Big Boss به Solid Snake میگه همون طور که فکر میکردم دوباره اومدی سراغم! اگه این Big Boss با اونی که توی MG1 بود دو فرد جدا باشن، همچین حرفی میزنه و صحبت از بازگشت میکنه و در نهایت هم میگه This time once and for all, come on؟!!
تازه آخر MGS4 هم گفت به سالید: You've erased me two times before... today, will mark the third

اصلاً کلاً با این ایده داستانی اشتباه بود ساخت MGSV چون خیلی از چیزا از گذشته رفت زیر سؤال و خیلی ها به خصوص کاذ و سالید احمق جلوه داده شدن.برام واقعاً سؤاله چرا کوجیما همون ایده تغییر شخصیت بیگ باس که همه انتظار داشتن پیاده نکرد،واقعاً چرا؟؟که ما غافلگیر شیم مثلاً؟!:|امیدوارم دیگه کونامی که هیچ کوجیما هم سمت متال گیر دیگه ای نره

کجای قضیه میلنگیده؟:-/ جریان همون کاریکاتورس دیگه ، طرف پیشنهاد میده Big Boss واقعا کارای بد بکنه و جانی بشه بعد کوجیما غیرتی میشه پرتش می کنه بیرون! وگرنه انقدر اگه شجاعت داشت جای این پایان مسخره واقعا شخصیت Big Boss رو تا اون حد تخریب می کرد از این تناقض ها هم پیش نمیومد .
این که بیگ باس همینجوری خیاری از مرگ برمیگرده Plot Hole نیست الان؟اون موقع خیلی چیزا روتین بود،ولی الان دیگه همچین چیزی قابل قبول نیست.تا قبل عرضه TPP خیلی ها این مردنای بیگ باس رو سوژه میکردن.
بفرمایید اینم جوابش.
انتظاراتون الکی بالا بوده.مطمئنا ایده داستان بازی از زمان عرضه PW توی ذهن کوجیما بوده.کوجیما بازی خودش رو ساخته،ملت انتظار داشتن که هم نبرد سالید اسنیک و بیگ باس تو بازی باشه،هم ایوا و زیرو حضور فعال داشته باشن،هم ویلین شدن بیگ باس رو ببینن و ...کوجیما که نمیتونسته به مراد دل مردم بازی بسازه!خنده داره واقعا برام.این که قراره ویلین شدن بیگ باس رو TPP ببینیم از زمان تریلر E3 2014 افتاد تو کله مردم و نت پر شد از اینجور چیزا.نکنه قرار بوده اون موقع زیر و بم بازیو عوض کنه؟

این که بیگ باس همینجوری خیاری از مرگ برمیگرده Plot Hole نیست الان؟اون موقع خیلی چیزا روتین بود،ولی الان دیگه همچین چیزی قابل قبول نیست.تا قبل عرضه TPP خیلی ها این مردنای بیگ باس رو سوژه میکردن.
بفرمایید اینم جوابش.
انتظاراتون الکی بالا بوده.مطمئنا ایده داستان بازی از زمان عرضه PW توی ذهن کوجیما بوده.کوجیما بازی خودش رو ساخته،ملت انتظار داشتن که هم نبرد سالید اسنیک و بیگ باس تو بازی باشه،هم ایوا و زیرو حضور فعال داشته باشن،هم ویلین شدن بیگ باس رو ببینن و ...کوجیما که نمیتونسته به مراد دل مردم بازی بسازه!خنده داره واقعا برام.این که قراره ویلین شدن بیگ باس رو TPP ببینیم از زمان تریلر E3 2014 افتاد تو کله مردم و نت پر شد از اینجور چیزا.نکنه قرار بوده اون موقع زیر و بم بازیو عوض کنه؟
والا اونموقع کسی چیزی نگفت خودش دقیقا این حرف رو زده بود!:d یکی دوبار هم نه خیلی اشاره میکرد به این موضوع که بیگ باس میخواد شخصیت شیطانی داشته باشه و از این حرفا... حالا چه تو خود E3 2014 چه بعدش چه چند ماه قبلش!نکنه یادتون رفته؟ دیگه ما هم انتظاراتمون براساس مصاحبه های خود ایشون بوده!کسی که بیشترین انتظارات رو برای این موضوع بوجود اورد بدون شک خود کوجیماست نه کس دیگه ای!

آخرین ویرایش:
والا اونموقع کسی چیزی نگفت خودش دقیقا این حرف رو زده بود!:d یکی دوبار هم نه خیلی اشاره میکرد به این موضوع که بیگ باس میخواد شخصیت شیطانی داشته باشه و از این حرفا... حالا چه تو خود E3 2014 چه بعدش چه چند ماه قبلش!نکنه یادتون رفته؟ دیگه ما هم انتظاراتمون براساس مصاحبه های خود ایشون بوده!کسی که بیشترین انتظارات رو برای این موضوع بوجود اورد بدون شک خود کوجیماست نه کس دیگه ای!
کوجیما فقط به دارک شدن فضای بازی اشاره کرده بود.من چیزی درباره بیگ باس یادم نمیاد.یه چندتا لینک بده برم ببینم اگه واقعا اینو گفته:dفکر نکنم راستش.

با سلام به همه
من هر روز نوشته های بچه ها رو میخونم و خودم هم کسی هستم که تمام متالگیر ها رو بازی کردم و خداییش خیلی هم باهاش حال کردم

امید وارم که بازی با این وضعیت تموم نشه

حالا باید منتظر DLC باشیم یا تمومه

بعد از گوش دادن به تمام Truth Records متوجه شدم که خیلی داستان Retcon شد. البته مثل همه داستان ها و رمان ها بیشتر عناصر داستانی یا بعد به ذهن نویسنده میان یا مجبور بشه خیلی هاشو تغییر بده مثل وارد کردن Venom به داستان، عوض شدن Zero از یک antagonist به یک انسانی که هنوز دوست نزدیک Jack هست ولی خوب اشتباه زیاد کرد، وارد کردن Skull Face به داستان و توجیح بعضی قدرت های supernatural مثل The End که ناشی از همین parasite ها بود و ... . البته باز هم به خوبی توضیح داد فقط مشکل این هست که بازی یه جورایی نیمه تمام موند مخصوصا Chapter 2 که یهو تموم شد و اصلا climax وجود نداشت. بعد از دیدن content cut شده kingdom of flies خیلی ناراحت شدم که خیلی خوب میشد داستان را باهاش جمع کرد فقط بی نظمی تو روایت داستان بود که یه جورایی احساس خوبی به من دست نداد و منو یا Mass Effect 3 انداخت...

کوجیما فقط به دارک شدن فضای بازی اشاره کرده بود.من چیزی درباره بیگ باس یادم نمیاد.یه چندتا لینک بده برم ببینم اگه واقعا اینو گفته:dفکر نکنم راستش.
“This episode is the story of how Snake became Big Boss.” Kojima explained. “It is important for me to explain to the players how this hero became an evil to the entire world
Going from the ‘hero’ to the ‘bad guy’ in a video game is a very delicate process
دیگه از این واضح تر نمیتونست بگه!:d
Kojima: MGSV is the story of how Snake became Big Boss, an evil to the entire world | Metal Gear Informer

Kojima wants people to understand Big Boss’s motives, but also to question them | Metal Gear Informer

خب بله کاملا درسته؛اگه منظورش فقط همون مرحله کشتن سربازای دایموند داگز و فهمیدن حقیقت بود،که اینا کافی نبودن.باز اگه اپ51 میبود و این چیزایی که (اگه شایعه نباشه)حذف شدن تو بازی قرار داشتن یه چیزی ولی درحال حاضر بازی در این مورد چیز خاصی نداره.
منم همینو میگفتم ولی خب فکر میکردم کوجی همچین حرفی رو نزده:d

خب بله کاملا درسته؛اگه منظورش فقط همون مرحله کشتن سربازای دایموند داگز و فهمیدن حقیقت بود،که اینا کافی نبودن.باز اگه اپ51 میبود و این چیزایی که (اگه شایعه نباشه)حذف شدن تو بازی قرار داشتن یه چیزی ولی درحال حاضر بازی در این مورد چیز خاصی نداره.
منم همینو میگفتم ولی خب فکر میکردم کوجی همچین حرفی رو نزده:d
Episode 51 توی دیسک extra content اضافی Collector Edition بازی هست که به گفته خودشون Cut شده اما من که تو Y tube دیدم تازه اونجا Venom می خواست باز هم جان Eli (Liquid نجات بده و از خودش مهربانی بیش از حد نشون داد.

هر چی بیشتر بهش فکر کنید مسخره تر میشه. کلا باید بیخیال بشیم. اینو هم فراموش نکنیم یه داستان خوب باید به صورت stand alone خوب باشه، نه با هزار جور بند و تبصره و ماله کشی.

Episode 51 توی دیسک extra content اضافی Collector Edition بازی هست که به گفته خودشون Cut شده اما من که تو Y tube دیدم تازه اونجا Venom می خواست باز هم جان Eli (Liquid نجات بده و از خودش مهربانی بیش از حد نشون داد.​

این که به یه بچه 12 ساله که احتمال میره پسرت باشه یه اسلحه بدی و بش بگی یا خودت رو بکش یا با بمبها تیکه پاره شو کار خیلی مهربانانه ای نیست والا.بعد انجام این کار ونوم توی شیشه رفلکس Demon خودش رو میبینه.

خیلی خوب بود این اپیزود 51.حیف شد واقعا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or