اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
من یه بیست سی تا ری اکشن به اندینگ بازی دیدم ... باورم نمیشد هنوز اون مقدار هیت نسبت به ابی وجود داشت ... خیلی هاشونم گفتن اگه بخش ابی تو بازی نبود ما اوکی بودیم با بازی ...
اتفاقا منم دقیقا برعکس شما فکر میکنم که چطور ممکنه بعضیا بتونن با ابی ارتباط برقرار کنن... جوری که اگر مسابقه کاراکتر بتل بزارن بین جول و ابی میرن به ابی رای میدن....این افراد 2 عدن.اینا همون ۱ساعت اول پرونده بازی رو بستن برای خودشون. منم درک نمیکنم چطور میشه با Abby ارتباط برقرار نکرد خیلی عجیبه ولی خب یه عده اینجورین دیگه
اره داداش زدی تو هدف ... دقیقا برای اینکه برای نیل دراکمن ماله بکشم ، دارم میگم با ابی کنار اومدم و تونستم ببخشمش ...خیلی زود مچم رو گرفتی ...اتفاقا منم دقیقا برعکس شما فکر میکنم که چطور ممکنه بعضیا بتونن با ابی ارتباط برقرار کنن... جوری که اگر مسابقه کاراکتر بتل بزارن بین جول و ابی میرن به ابی رای میدن....این افراد 2 عدن.
1-افرادی هستند که واقعا واقعا تونستن با ابی ارتباط برقرار کنن . فیلم بازی نمی کنن و واقعا تونستن تحت تاثر داستان بازی قرار بگیرن و از ابی خوششون امده..خوب کاملا این قابل احترامه
2- دسته دوم کسانی هستند که طرفدار سرسخت نیل دراکمن هستند و اصلا کاری به این ندارن داستان قراره چطور بیان بشه..یعنی اگر متا 7 هم میشد و داستان جور دیگری بیان میشد بازهم هیچ انتقادی رو نمی پذیرفتن و میگفتن هیچ کس هیچی نمی فهمه و فقط ما می فهمیم..اینا هم باید برن کنار هیترایی که ادم شاخ در میاره از ایرادهایی که به بازی میگیرن.
امیدوارم اون کسانی که با ابی کامل ارتباط برقرار کردن و واقعا تحت تاثیر داستان بازی قرار گرفتن از دسته اول باشن.
آقا لهمون کردی. تازه داشتم از رواندرمانی بعد از پایان بازی خلاص میشدم که این رو خوندم و دوباره منهدم شدم.بدترین حسی هم که میده برای من نه حس پوچیه و نه چیز دیگه، بدترین حس همون حس تنهاییه که چرا جول اون دو سال آخر باید تنهایی کنار پنجره غذا میخورد و بدون اینکه الی بغلش کنه اونطوری کشته شد. بدترین حس اونه که چرا الی تهش تنهای تنها شد و دیگه کسی رو نداره یا اون وضعیت اسفبار ابی. بدترین حس اونیه که جول اون لحظه آخر مرگ، الی رو دید ولی حرفی نزد چون نمیخواست اون حرف بعدها هی تو ذهن الی تکرار بشه و فقط لباشو یکم تکون داد. فقط دیالوگ آخر الی که بعدش یه نگاه خاصی هم داره : just take him . از هرچی راهرو و در هست متنفرم
من دوست داشتم حضورش بیشتر از اینا باشه و به نظرم سریع اومد و رفت.بعدا که با Abby میری توی سالن تئاتر، توی رادیو اعضای WLF تایید میکنن که آیزاک مرده...
مثل اینکه کلا آیزاک نقش بیشتری توی داستان داشته در ابتدا ولی بعدا خیلیاشو حذف کردن که داستان از مسیرش منحرف نشه و بیشتر با نوشتهها روی شخصیتش کار کردن.
این که اونجا ابی واقعیت رو بهشون نمیگه جایی تو داستان ثابت میشه یا برداشت شخصیتونه ؟ ببینید برای اثبات یه سری مسائل تو داستان باید نویسنده توی داستان اونو به ما نشون بده نه این که توی پادکست توضیح بده ! مثل مسئله لو دادن اسم تامی و جول که نیل دراکمن اصرار داره اینا ادم ها سابق نیستن ولی جایی تو داستان این به ما نشون داده نمیشه و صرفا یه توجیه تو یه پادکست هست از نظر شخصی من . توی دنیای اخرالزمانی دو تا ادم لاشخور که از قضا تو جوونی همه کار میکردن و الانم با علم به این که ممکنه فایرفلای یا هر گروه و دزد و غارتگر دیگه ای بیاد سراغشون به این سادگی اسم واقعی همو صدا نمیزنن . یا اسم مستعار برای خودشون میذارن یا به سادگی اعتماد نمیکنن . حالا میخواد تامی باشه یا جول فرقی نداره.ابی اونجا نمیاد واقعیت رو بهشون بگه چون میخوام احساس بهتری پیدا کنم ... ولی خب موقعیت این دو قضیه هم یکسان نیست ... علت اینکه ابی اولش به اینها کمک میکنه فقط به خاطر احساسات خودشه ، نه اینکه به کسی احساس دین کنه
نه من نگفتم فقط این علتش بوده ولی یکی از علت هاش که خودش عنوان می کنه این بوده . بعد همین شخصیت تو اولین سکانس وقتی 5 ثانیه فاصله داره با خورده شدن توسط رانر ها و جول از راه میرسه و نجاتش میده . طرف رو با انواع و اقسام شکنجه لت و پار میکنه . نمیگم به خاطر این که جول نجاتش داد از خیر انتقام باباش میگذشت . ولی میتونست از عقده گشایی و وحشی بازی که صدای حتی دوستاش مثل owen رو هم در میاره بگذره . اولین سکانسی که ما از abby میبینیم این هست . به قول خودت نیل دراکمن میخواسته حس تنفر کامل ایجاد کنه . بعدم نشون دادن قبر جول و رفتن تو خونه جول و عکس دخترش و ... این حس تنفر رو تا مرز جنون میبره . اما از اواسط بازی یهو با پخش یه تریلر از ابی و باباش کارگردان ازمون میخواد بیخیال این هم خشم و اندوه و غصه بشیم و با abby اشنا بشیم ! و هر چی با این شخصیت بیشتر اشنا میشیم تناقض های بیشتری مثل همون ماجرای lev و ... یا به فاک دادن تک تک دوستاش به خاطر انتقام ازش میبینیم که قابل هضم بودنش و حس همزادپنداری کردن باهاش رو سخت میکنه . نه فقط به خاطر تعصب ما روی جول ، به خاطر دوستای خیلی خوبی که همرو یکی یکی به کشتن داد.البته اونجا فقط نمیگه چون جونمو نجات دادید. در ادامه میگه چون نیاز داشتم به انجامش که برمیگرده به انتقامی که از جول گرفت و اما همچنان آروم نگرفته بود هیچ حتی بدتر هم شده بود. حال روحی خودش یه طرف، حرفای اطرفیانش و نوع نگاهشون بهش یه طرف دیگه. در مورد نحوهی کشتن جول هم نیل گفته بود که نیاز بود برای ایجاد ماکسیمم حس تنفر تو گیمر مجبور بودیم اونجوری طراحیش کنیم اما به نظر خودم حرف جول هم تاثیر داشت تو تغییر رفتار Abby. اونجا که بعد از چند ثانیه نگاه کردن بهش میگه حرفایی که تمرین کردی رو بزن و کارو تموم کن. علاوه بر اینکه سوپر Badass بودن جول رو به تصویر میکشه باعث میشه کسی که قصد انتقام داشته، خشمش ۲برابر بشه و به جنون برسه. اینکه میبینه جول ذرهای اهمیت نمیده که این کی هست اصن که البته کسی هم انتظار نداشت اونجا جول از موضع ضعف برخورد کمه با داستان. البته این برداشت من ازون صحنه هست و اصلا نمیگم که چرا از Abby خوشت نمیاد.
الان یعنی شماها همه بین جول و abby انتخابتون خانم abby هست ؟ به قول دوستمون مسابقه کاراکتر بذارن abby رو انتخاب میکنید ؟ خدایی دمتون گرم خیلی انعطاف پذیرید واقعا سلیقست و بحثی نداره کاش منم میتونستم abby رو بیشتر جول دوست داشته باشممنم درک نمیکنم چطور میشه با Abby ارتباط برقرار نکرد خیلی عجیبه ولی خب یه عده اینجورین دیگه
مثلا بازی به ما میگه چرا ابی، الی و دینا رو و الی ، ابی رو نمیکشه .... تمام این مسائل چیزایی بود که ما باید خودمون از رفتار و شرایطی که کارکتر ها توش قرار داشتن متوجه میشدیماین که اونجا ابی واقعیت رو بهشون نمیگه جایی تو داستان ثابت میشه یا برداشت شخصیتونه ؟ ببینید برای اثبات یه سری مسائل تو داستان باید نویسنده توی داستان اونو به ما نشون بده نه این که توی پادکست توضیح بده ! مثل مسئله لو دادن اسم تامی و جول که نیل دراکمن اصرار داره اینا ادم ها سابق نیستن ولی جایی تو داستان این به ما نشون داده نمیشه و صرفا یه توجیه تو یه پادکست هست از نظر شخصی من . توی دنیای اخرالزمانی دو تا ادم لاشخور که از قضا تو جوونی همه کار میکردن و الانم با علم به این که ممکنه فایرفلای یا هر گروه و دزد و غارتگر دیگه ای بیاد سراغشون به این سادگی اسم واقعی همو صدا نمیزنن . یا اسم مستعار برای خودشون میذارن یا به سادگی اعتماد نمیکنن . حالا میخواد تامی باشه یا جول فرقی نداره.
نه من نگفتم فقط این علتش بوده ولی یکی از علت هاش که خودش عنوان می کنه این بوده . بعد همین شخصیت تو اولین سکانس وقتی 5 ثانیه فاصله داره با خورده شدن توسط رانر ها و جول از راه میرسه و نجاتش میده . طرف رو با انواع و اقسام شکنجه لت و پار میکنه . نمیگم به خاطر این که جول نجاتش داد از خیر انتقام باباش میگذشت . ولی میتونست از عقده گشایی و وحشی بازی که صدای حتی دوستاش مثل owen رو هم در میاره بگذره . اولین سکانسی که ما از abby میبینیم این هست . به قول خودت نیل دراکمن میخواسته حس تنفر کامل ایجاد کنه . بعدم نشون دادن قبر جول و رفتن تو خونه جول و عکس دخترش و ... این حس تنفر رو تا مرز جنون میبره . اما از اواسط بازی یهو با پخش یه تریلر از ابی و باباش کارگردان ازمون میخواد بیخیال این هم خشم و اندوه و غصه بشیم و با abby اشنا بشیم ! و هر چی با این شخصیت بیشتر اشنا میشیم تناقض های بیشتری مثل همون ماجرای lev و ... یا به فاک دادن تک تک دوستاش به خاطر انتقام ازش میبینیم که قابل هضم بودنش و حس همزادپنداری کردن باهاش رو سخت میکنه . نه فقط به خاطر تعصب ما روی جول ، به خاطر دوستای خیلی خوبی که همرو یکی یکی به کشتن داد.
الان یعنی شماها همه بین جول و abby انتخابتون خانم abby هست ؟ به قول دوستمون مسابقه کاراکتر بذارن abby رو انتخاب میکنید ؟ خدایی دکتون گرم خیلی انعطاف پذیرید واقعا سلیقست و بحثی نداره کاش منم میتونستم abby رو بیشتر جول دوست داشته باشم
همون دیگه برداشت شخصی بود پس ! نه من مشکلی ندارم این برداشت شخصی شما ولی من چنین برداشتی نداشتم . یه نفر سومی هم ممکنه برداشت شخصی دیگه ای داشته باشه. حتی ممکن بود اگه واقعا اون اندینگی که به اشتباه توی لیک ها پخش شده بود . ( البته من بعد از اتمام بازی اومدم از صفحه اول این تاپیک رو خوندم و تا قبل از پایان کوچکترین چیزی واسم اسپویل نشده بود خدا رو شکر ! ) هم اتفاق می افتاد باز یه سری میومدن اینجا توضیح میدادن abby رو از الی هم بیشتر دوست داریم و خوب کرد الی رو هم کشت اینا همه نظر شخصیه واقعا و خرده ای نمیشه به کسی گرفت . ولی به نظر من شخصیت پردازی abby پر از تناقض بود و یکی از علت های ارتباط برقرار نکردن یه سری از فن ها باهاش به همین نکته بر میگرده .مثلا بازی به ما میگه چرا ابی، الی و دینا رو و الی ، ابی رو نمیکشه .... تمام این مسائل چیزایی بود که ما باید خودمون از رفتار و شرایطی که کارکتر ها توش قرار داشتن متوجه میشدیم
آقا بازی که نباید همهچی رو واضح توی دیالوگ بگه الان مثلا راجب خیلی کارکترهای فیلمها و ... تئوری میدن فقط و نمیشه گفت که مثلا فیلم باید نشون میداد و ضعفشه. اینی که مثلا چندین نفر اینجا همشون برداشتشون این بوده که ابی به لو و یارا نیاز داشته و دلیلشم عذاب وجدان مرگ جول و جیغ و دادای الی بوده و پس از اون قضیه آروم نمونده پس بازی تونسته که این رو نشون بده. حالات چهره ابی رو ببین موقع مرگ جول که دفعه دوم نشون داده میشه؛ کاملا مشخصه که داره اذیت میشه و اتفاقا خودشم میگه we are done. بعد از اونم توی چندتا دیالوگ میگه که هنوز آروم نشدم و شبا خواب میبینم و وقتی که لو و یارا رو نجات میده میبینیم که خواب میبینه پدرش بهش لبخند زده و آروم شده. یکی از بچهها اینجا چندین صفحه قبل نوشته بود اینی که تامی اول بازی به جول میگه: " اگر من بودم فکر نکنم کار دیگهای جز این میکردم" خارج از کارکتر تامیه. حالا کاری ندارم که واقعا خارج کارکترش هست یا نع ولی خب تامی اون جمله رو گفت که با جول همدردی کنه و باعث بشه آروم بشه یکم. هر جمله کارکتر که دقیقا قرار نیس خبر از سر درونش بده.این که اونجا ابی واقعیت رو بهشون نمیگه جایی تو داستان ثابت میشه یا برداشت شخصیتونه ؟ ببینید برای اثبات یه سری مسائل تو داستان باید نویسنده توی داستان اونو به ما نشون بده نه این که توی پادکست توضیح بده ! مثل مسئله لو دادن اسم تامی و جول که نیل دراکمن اصرار داره اینا ادم ها سابق نیستن ولی جایی تو داستان این به ما نشون داده نمیشه و صرفا یه توجیه تو یه پادکست هست از نظر شخصی من . توی دنیای اخرالزمانی دو تا ادم لاشخور که از قضا تو جوونی همه کار میکردن و الانم با علم به این که ممکنه فایرفلای یا هر گروه و دزد و غارتگر دیگه ای بیاد سراغشون به این سادگی اسم واقعی همو صدا نمیزنن . یا اسم مستعار برای خودشون میذارن یا به سادگی اعتماد نمیکنن . حالا میخواد تامی باشه یا جول فرقی نداره.
نه من نگفتم فقط این علتش بوده ولی یکی از علت هاش که خودش عنوان می کنه این بوده . بعد همین شخصیت تو اولین سکانس وقتی 5 ثانیه فاصله داره با خورده شدن توسط رانر ها و جول از راه میرسه و نجاتش میده . طرف رو با انواع و اقسام شکنجه لت و پار میکنه . نمیگم به خاطر این که جول نجاتش داد از خیر انتقام باباش میگذشت . ولی میتونست از عقده گشایی و وحشی بازی که صدای حتی دوستاش مثل owen رو هم در میاره بگذره . اولین سکانسی که ما از abby میبینیم این هست . به قول خودت نیل دراکمن میخواسته حس تنفر کامل ایجاد کنه . بعدم نشون دادن قبر جول و رفتن تو خونه جول و عکس دخترش و ... این حس تنفر رو تا مرز جنون میبره . اما از اواسط بازی یهو با پخش یه تریلر از ابی و باباش کارگردان ازمون میخواد بیخیال این هم خشم و اندوه و غصه بشیم و با abby اشنا بشیم ! و هر چی با این شخصیت بیشتر اشنا میشیم تناقض های بیشتری مثل همون ماجرای lev و ... یا به فاک دادن تک تک دوستاش به خاطر انتقام ازش میبینیم که قابل هضم بودنش و حس همزادپنداری کردن باهاش رو سخت میکنه . نه فقط به خاطر تعصب ما روی جول ، به خاطر دوستای خیلی خوبی که همرو یکی یکی به کشتن داد.
الان یعنی شماها همه بین جول و abby انتخابتون خانم abby هست ؟ به قول دوستمون مسابقه کاراکتر بذارن abby رو انتخاب میکنید ؟ خدایی دمتون گرم خیلی انعطاف پذیرید واقعا سلیقست و بحثی نداره کاش منم میتونستم abby رو بیشتر جول دوست داشته باشم
همینه که جالبش میکنه به نظرم ... ولی پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بخش ابی رو با تمرکز روی این برداشتی که من کردم بری ... اون شرایطی که توش بود ، عذاب وجدانی که داشت ، کابوس های که میدید ، رفتاری که دوستاش باهاش میکردن ، حتی اوون ... قطعا ابی تو شرایط روانی مناسبی نبود و دنبال راهی برای درمان و آرامش خودش میگشت ...همون دیگه برداشت شخصی بود پس ! نه من مشکلی ندارم این برداشت شخصی شما ولی من چنین برداشتی نداشتم . یه نفر سومی هم ممکنه برداشت شخصی دیگه ای داشته باشه. حتی ممکن بود اگه واقعا اون اندینگی که به اشتباه توی لیک ها پخش شده بود . ( البته من بعد از اتمام بازی اومدم از صفحه اول این تاپیک رو خوندم و تا قبل از پایان کوچکترین چیزی واسم اسپویل نشده بود خدا رو شکر ! ) هم اتفاق می افتاد باز یه سری میومدن اینجا توضیح میدادن abby رو از الی هم بیشتر دوست داریم و خوب کرد الی رو هم کشت اینا همه نظر شخصیه واقعا و خرده ای نمیشه به کسی گرفت . ولی به نظر من شخصیت پردازی abby پر از تناقض بود و یکی از علت های ارتباط برقرار نکردن یه سری از فن ها باهاش به همین نکته بر میگرده .
الان یعنی شماها همه بین جول و abby انتخابتون خانم abby هست ؟ به قول دوستمون مسابقه کاراکتر بذارن abby رو انتخاب میکنید ؟ خدایی دمتون گرم خیلی انعطاف پذیرید واقعا سلیقست و بحثی نداره کاش منم میتونستم abby رو بیشتر جول دوست داشته باشم