Spoiler Alert : توضيحات Stig Asmussen, كارگردان GOW III در مورد پايان بازي

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

اگر بازي رو تموم نكرديد , نخونيد, اين خبر به شدت پايان بازي رو Spoil ميكنه ...

god-of-war-3-logo.jpg

.............
...........
........
.....
...
.
.
.
.
.من هشدارشو دادم .... نگيد نميدونستيد ..!
.
.
.

كارگردان GOW III در مورد پايان بازي توضيح داد - كه آيا كريتوس در پايان بازي ميميرد يا نه !

واقا پايان اين بازي حماسي پلير رو گيج ميكنه و بازيباز ها سرشون رو مي خوارونند و ميگن كه آيا اين پايان كريتوس ضدقهرمانه يا نه !

در صحبتي كه Stig Asmussen كارگردان بازي با French Official PlayStation Magazine داشته او به نا مشخص بودن اينكه آيا كريتوس نفس آخرش رو كشيده يا ميتونه يك روزي برگرده , اشاره كرد.

French PS Mag: ما ميخواهيم بدانيم آيا اين پايان كار كريتوس است, آيا او واقعا مرده؟

Stig Asmussen : ''در پايان بازي اگر به صداها گوش كنيم, صداي نفس هاي كريتوس را ميشنويم كه بعد از مدتي متوقف ميشود. ضمنا صداي خنده اي نيز ميايد, خنده ي كسي كه به او كمك شده !‌ راستش رو بخوايد نميدونم. خب اين پاياني براي يك شروع است. من نميدونم كه آتنا كريتوس رو ميكشه يا كس ديگه يا اينكه هنوز هم زندست ''

همونطور كه ديديد حتي خالق بازي هم نميدونه كريتوس مرده يا نه !! ولي اون چيزي كه ما ميدونيم اينه كه كريتوس مرده, مگه اينكه خلافش ثابت بشه.:biggrin1:

این جمله رو ده باری شنیدم:biggrin1:
حالا اومدن از "اسکاندیناوی" ساختن ، یه داستان توپ شد ، اونوقت چی؟!
خوب این دیگه به خودت مربوط هست:biggrin1: این قدر تو تمام پروفایل ها و مکالمات مردم سرک میکشی این جمله رو 9 بار دیگه به جز اینجا دیدی. من که فقط یک بار تو پروفایل خودم دیدم.
خوب اون موقع هم بهشون میگیم دستتون دردنکنه:biggrin1:

خوب این دیگه به خودت مربوط هست:biggrin1: این قدر تو تمام پروفایل ها و مکالمات مردم سرک میکشی این جمله رو 9 بار دیگه به جز اینجا دیدی. من که فقط یک بار تو پروفایل خودم دیدم.
خوب اون موقع هم بهشون میگیم دستتون دردنکنه:biggrin1:
آخه من به تو چی بگم..؟!:biggrin1:منظورم خود امیر بود که هی بحث داستان میشد بهم یگفت اسکاندیناوی اینا نباشه:biggrin1:
ببینم اصلا چند نفر تا قبل سری GOW ، اسمی از "Hades" یا "Zeus" شنیده بودن ؟! ... کی اصلا فکر میکرد افسانه "یونان باستان" انقدر بین گیمرها محبوب بشه؟! ... پس یلی راحت میتونند سراغ یه افسانه دیگه برند.!

آهان بعد میشه بپرسم تحریم به چی مربوط میشه؟ همچین استدیو بزرگی که الان کل دنیا اون رو میشناسند و بازی بزرگی رو ارائه کرده بیاد برای تاریخ ایران که همه جوره تحریم هست و همه چیزش رو از تاریخ و توانایی و قدرت و فرهنگ و تمدنش رو دارن یک جا باهم انکار میکنند، یک بازی تراز اول بسازه. نمی دونم دیگه اسم این رو چی میزاری چون الان Game ذیگه فقط بازی نیست و به همه چی مربوط میشه.

تو کتابای ناریخ مدارس آمریکایی رو خوندی؟؟؟؟؟ بعد از تاریخ آمریکا ایران باستان از همه بیشتره و هیچ چیز بدی تا سال 57 ننوشته! البته حساب قاجاریه جداس!
در ضمن ایران تحت تحریم اقتصادیه نه فرهنگی! اگه اینجوری بود نه نوروز ثبت جهانی میشد نه لوح کوروش رو این همه روش بحث میکردن و تقدیرش میکردن!

ببینم اصلا چند نفر تا قبل سری GOW ، اسمی از "Hades" یا "Zeus" شنیده بودن ؟! ... کی اصلا فکر میکرد افسانه "یونان باستان" انقدر بین گیمرها محبوب بشه؟!

من میدونستم! تو نمیدونستی به ما گیر نده! :d من از وقتی یادم میاد عاشق افسانه و اینا بودم! :d مخصوصا موجودات باستانی یونان :d

جون تو گفت به عنوان خان سیزدهم می خوام تو رو بکشم؟ اونجاش رو فهمیدم که گفت تو رو میکشم تا خدای جنگ بشم و ... ولی در مورد سیب و خان سیزدهم چیزی یادم نبود! :d

اگر ساختند 100% بازی خوبی میشه ولی کلا با مراحل برفی حال نمی کنم! یکجوری انگار زندگی جریان نداره و یک نواخت می باشد! :d باز خاک (مصر) بهتره از اونجا :d

شما هم سرک نکش تو پروفایل بقیه :d

ببینم اصلا چند نفر تا قبل سری GOW ، اسمی از "Hades" یا "Zeus" شنیده بودن ؟! ... کی اصلا فکر میکرد افسانه "یونان باستان" انقدر بین گیمرها محبوب بشه؟! ... پس یلی راحت میتونند سراغ یه افسانه دیگه برند.!
علی خود من آشنایی داشتم. آخه من از 11-12 سالگی عاشق این چیزا و همین طور داستان های تخیلی مثل هری پاتر و نوشته های دارن شان و این تیپ کتاب ها بودم. البته درکم به اندازه الان نبود که ارتباطات رو به این دقت بتونم متوجه بشم و یا متوجه نکته های دیگه ای بشم. در کل می تونند سراغ افسانه های دیگه ای برن و فقط باید دید خودشون چه نظری دارن.

تو کتابای ناریخ مدارس آمریکایی رو خوندی؟؟؟؟؟ بعد از تاریخ آمریکا ایران باستان از همه بیشتره و هیچ چیز بدی تا سال 57 ننوشته! البته حساب قاجاریه جداس!
در ضمن ایران تحت تحریم اقتصادیه نه فرهنگی! اگه اینجوری بود نه نوروز ثبت جهانی میشد نه لوح کوروش رو این همه روش بحث میکردن و تقدیرش میکردن!
خوب الان کتاب درسی مدارس امریکا چه ربطی به بحث ما داره؟ آقا صدرا اینایی که شما داری میگی از جای دیگه آب میخوره مخصوصا قضیه کوروش کبیر. در کل چون ربطی به تاپیک نداری من دیگه جوابت رو نمیدم و بحث نمی کنم چون به نظر من تو بعضی ضمینه ها آدم منطقی نیستی. من تا حالا ندیدم که تو تاپیکی اشتباه یا نظری خلاف نظر خودت رو بتونی قبول کنی. خلاصه بحث کردن با تو در مورد یک سری مسائل(از جمله چیزهای مربوط به ایران کهن و بدتر از اون فوتبال) دور ریختن اعصاب و وقت خودم هست و من به این کار اصلا علاقه ای ندارم و ترجیح میدم کارهای مفیدتری انجام بدم. امیدوارم موفق باشی;)

جون تو گفت به عنوان خان سیزدهم می خوام تو رو بکشم؟ اونجاش رو فهمیدم که گفت تو رو میکشم تا خدای جنگ بشم و ... ولی در مورد سیب و خان سیزدهم چیزی یادم نبود! :d
آره امیر دقیقا این حرفها رو زد:biggrin1: یک دور دیگه بازی کن روی Chaos این دفعه بیشتر دقت کن تا این جملات رو ببینی.

ببینم اصلا چند نفر تا قبل سری GOW ، اسمی از "Hades" یا "Zeus" شنیده بودن ؟! ... کی اصلا فکر میکرد افسانه "یونان باستان" انقدر بین گیمرها محبوب بشه؟!

من بچه بودم کارتون هرکول دیدم :دی
کلاس دوم دبستان بودم فک کنم :دی
بعد از اون آشنا شدم :دی

خوب الان کتاب درسی مدارس امریکا چه ربطی به بحث ما داره؟ آقا صدرا اینایی که شما داری میگی از جای دیگه آب میخوره مخصوصا قضیه کوروش کبیر. در کل چون ربطی به تاپیک نداری من دیگه جوابت رو نمیدم و بحث نمی کنم چون به نظر من تو بعضی ضمینه ها آدم منطقی نیستی. من تا حالا ندیدم که تو تاپیکی اشتباه یا نظری خلاف نظر خودت رو بتونی قبول کنی. خلاصه بحث کردن با تو در مورد یک سری مسائل(از جمله چیزهای مربوط به ایران کهن و بدتر از اون فوتبال) دور ریختن اعصاب و وقت خودم هست و من به این کار اصلا علاقه ای ندارم و ترجیح میدم کارهای مفیدتری انجام بدم. امیدوارم موفق باشی;)

مشکل اینه فقط اسم تحریمو شنیدید خلاص و دیگه نمیدونید چه ابعادی رو در بر میگیره.یکم از پای بازی بیاین پایین بد نیست به دور و برتون نگاه کنید(کلی گفتم).

به نظر من حماسی ترين پايان تو تاريخ بازيها پايان God of War III بود .
پايانی رو شاهد بوديم که از هر لحاظ منتقدين ستايشش ميکردن .
فوق العاده احساس ی ، حماسی ، رويايی ، دردناک ، خيره کننده و در اوج به پايان رسيد .
با اينکه شديداً با کرکتر کريتوس وابسته هستم ولی ترجيح ميدم داستان رو پايان بدن .
کريتوس در اوج کشته شد و به دست خودش و نشون داد که هيچکس توانايی کشتن اون رو نداره و فقط خودش قادر به اين کاره .
اون پايانی که من از بازی ديدم به بهترين نحو دست بازيسازان رو باز گزاشته بود که در آينده بتونن بازی رو به هر طريقی که ميخوان ادامه بدن و مشکلی نداشته باشن .
بازم ميگم اميدوارم شماره چهارمی در کار نباشه ولی با اين شاهکاری که توی اين دو نسل از سانتا مونيکا ديدم ميدونم که اگه شماره چهاری هم در کار باشه قطعاً از شماره های قبلی کمتر نيست !

مشکل اینه فقط اسم تحریمو شنیدید خلاص و دیگه نمیدونید چه ابعادی رو در بر میگیره.یکم از پای بازی بیاین پایین بد نیست به دور و برتون نگاه کنید(کلی گفتم).
واقعا برای طرز تفکرت متاسفم. هیچی نمیتونم بهت بگم. باشه شما فکر کن من 24 ساعته پای گیم هستم و اصلا به دور و بر خودم نگاه نمی کنم.

پ.ن: دیگه هیچ جوابی بهت نمیدم اینجا حتی اگه اینجا بیای هر چی دوست داری بهم بگی دلیلش هم اینه که با همین حرفت یا حرف های بعدیت شخصیت خود رو نشون میدی.
امیدوارم که شما که از پای گیم پایین اومدین موفق باشید

واقعا برای طرز تفکرت متاسفم. هیچی نمیتونم بهت بگم. باشه شما فکر کن من 24 ساعته پای گیم هستم و اصلا به دور و بر خودم نگاه نمی کنم.

پ.ن: دیگه هیچ جوابی بهت نمیدم اینجا حتی اگه اینجا بیای هر چی دوست داری بهم بگی دلیلش هم اینه که با همین حرفت یا حرف های بعدیت شخصیت خود رو نشون میدی.
امیدوارم که شما که از پای گیم پایین اومدین موفق باشید

keajaiban warna
-----------------------------------------------
حماسه گیل گمشم عالیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or