Spoiler Alert : توضيحات Stig Asmussen, كارگردان GOW III در مورد پايان بازي

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

اگر بازي رو تموم نكرديد , نخونيد, اين خبر به شدت پايان بازي رو Spoil ميكنه ...

god-of-war-3-logo.jpg

.............
...........
........
.....
...
.
.
.
.
.من هشدارشو دادم .... نگيد نميدونستيد ..!
.
.
.

كارگردان GOW III در مورد پايان بازي توضيح داد - كه آيا كريتوس در پايان بازي ميميرد يا نه !

واقا پايان اين بازي حماسي پلير رو گيج ميكنه و بازيباز ها سرشون رو مي خوارونند و ميگن كه آيا اين پايان كريتوس ضدقهرمانه يا نه !

در صحبتي كه Stig Asmussen كارگردان بازي با French Official PlayStation Magazine داشته او به نا مشخص بودن اينكه آيا كريتوس نفس آخرش رو كشيده يا ميتونه يك روزي برگرده , اشاره كرد.

French PS Mag: ما ميخواهيم بدانيم آيا اين پايان كار كريتوس است, آيا او واقعا مرده؟

Stig Asmussen : ''در پايان بازي اگر به صداها گوش كنيم, صداي نفس هاي كريتوس را ميشنويم كه بعد از مدتي متوقف ميشود. ضمنا صداي خنده اي نيز ميايد, خنده ي كسي كه به او كمك شده !‌ راستش رو بخوايد نميدونم. خب اين پاياني براي يك شروع است. من نميدونم كه آتنا كريتوس رو ميكشه يا كس ديگه يا اينكه هنوز هم زندست ''

همونطور كه ديديد حتي خالق بازي هم نميدونه كريتوس مرده يا نه !! ولي اون چيزي كه ما ميدونيم اينه كه كريتوس مرده, مگه اينكه خلافش ثابت بشه.:biggrin1:

یه بار گفتم بازم میگم که این تیم با این تجربه ای که توی این سبک داره میتونه یه شاهکار از داستان هرکول بسازه ! 12 خوان هرکول جون میده برای Santa Monica . میتونه تغییرات زیادی هم توی گیم پلی بازی بده و خلاصه چیز جالبی از آب دربیاد.
البته من خودم ترجیح میدم این اتفاق اصلا نیوفته ! چون مطمئنم دقیقا همون حرف های جالب رو دوستان در مورد هرکول تقلید داستان از GOW ( مثله COTT ) رو بازگو میکنند :دی . ولی خب با اینکه برن سراغ یه IP جدید کاملا موافقم .

دوستان به نظر من بیشتر از پیش بینی آینده بازی صحبت خود سازنده جالب توجه هست! دقت کنید ایشون طوری صحبت میکنن که انگار خود شرکت هم نمیدونه برای کریتوس چه اتفاقی افتاده!

به نظر من این امر فقط میتونه معنیش این باشه که SM فقط سعی داشته با نشون دادن سکانس آخر بازی راه رو برای ساخت ادامه بازی باز کنه، همین! یعنی نباید دنبال این بگردیم که چه اتفاقی افتاد و ... چون هیچ کس نمیدونه!:دی

ولی بر عکس دوستان من فکر میکنم میشه بازی رو با یک ایده ادامه داد و اتفاقا خفن تر از قبلشم کرد! فقط کافیه دنیا به اتمام برسه و آخر و زمان به وقوع بپیونده! GoWIV توی روز رستاخیز خیلی جالب میشه، نه؟ من که خیلی دوست دارم با کریتوس برم وسط روز Judgment Day همه رو بکشم!:دی

اگر SM میخواست از هرکول بازی بسازه باید قبل از GOW واردِ عمل میشدند , حال نمیده با کَرکتری بازی کنی که نابود شدنش رو توسط کریتوس دیده باشی...

دوستان به نظر من بیشتر از پیش بینی آینده بازی صحبت خود سازنده جالب توجه هست! دقت کنید ایشون طوری صحبت میکنن که انگار خود شرکت هم نمیدونه برای کریتوس چه اتفاقی افتاده!

به نظر من این امر فقط میتونه معنیش این باشه که SM فقط سعی داشته با نشون دادن سکانس آخر بازی راه رو برای ساخت ادامه بازی باز کنه، همین! یعنی نباید دنبال این بگردیم که چه اتفاقی افتاد و ... چون هیچ کس نمیدونه!:دی

ولی بر عکس دوستان من فکر میکنم میشه بازی رو با یک ایده ادامه داد و اتفاقا خفن تر از قبلشم کرد! فقط کافیه دنیا به اتمام برسه و آخر و زمان به وقوع بپیونده! GoWIV توی روز رستاخیز خیلی جالب میشه، نه؟ من که خیلی دوست دارم با کریتوس برم وسط روز Judgment Day همه رو بکشم!:دی
به نظر من بايد برن سراغ افسانه های رقيب يونان باستان يعنی ايران!!!

ميدونيد اگه هفت خوان رستم چی ميشه؟؟؟؟ ديو سفيد فکرشو بکن!:love:

ولی اوديسه هم بد نيست با يکم تغيير بازی خوبی ازش در ميآد!! هفت خوان اسفنديار هم خوبه :دی

در ضمن ماکان اگه برن روز رستاخيز وجود کل اون خدايانو زير سؤال بردن!
تازه ميدونی چه قش قرقی تو کليسای کاتوليک به پا ميشه؟؟؟؟ spore يادتون رفته؟؟؟

من ان روز به امیر هم میگفتم، اساطیر ایران (حالا شاهنامه نه، اساطیر ایرانی اصیل) از این دلقک های یونان خیلی خفن ترن! خدایی یه بازی بدن بیرون شخصیت اصلی افراسیاب باشه تهش میشه!:دی

ولی خداییش خیلی باحال میشه! اگه بتونن یک رستاخیر خیلی خفن ترتیب بدن کولاکه کولاک میشه!

حالا ان قضیه Spore چی هست؟:دی

سلام
ببخشید میشه یکی از دوستان ویدیوی پایان شماره ی 3 رو قرار بده.اگه ویدیوش توی نت هست که لینک بدید و اگه نه که بیزحمت یکی از آخر بازی فیلم بگیره ما که ps3 نداریم تو خماری نمونیم :biggrin1:
مرسی

خوشم میاد دوستان خوشحال هستند:biggrin1: عزیزان ایران تو وضعیتی به اسم تحریم وجود داره. به نظرتون واقعا میشه از روی تاریخ ایران بیان بازی با سطح بالا بسازند؟ احتمالش زیر صفر هست. البته من هم بدم نمیاد بازی کنم ولی تو فکرم نمیگنجه که خارجی ها کاری برای نشون دادن افسانه های ایرانی بکنند:biggrin1:

البته اگر بخواند بازیی در مورد هرکول بسازند مطمئنا این هرکولی که میبینیم نیست! و زمین تا آسمون باهاش فرق میکنه! :d
توی GOW III هم که هرکول رو کشتیم فکر کنم فقط خوان اول رو رفته بود! آخه هی اسم خوان اول رو میبرد! :d
ایران باستان که فکر نکنم ازش چیزی بسازند!
بازی بعدی دوست می دارم یک IP جدید ولی مربوط به اساطیر یونان باشه!
یا اگرم بی خیال یونان می شند برند در مورد اساطیر مصر بسازند!

فقط دور و بر اسکاندیناوی نرند که از برف و این چیزا تو بازی بدم میاد :d

اين همه بازي با محوريت آخرزمان (THE judgment day) كه اصلا هيچ صحبتيم در موردش نشد نمونشم همين darksiders خودمون. dante's inferno با اون داستانش يه موجي راه افتاد كه بعد از مدت كوتاهي خوابيد و به خوبي و خوشي عرضه شد ..:biggrin1:

می دونستم دست از سر این بازی بر نمی دارن ! GOD OF WAR 3 برای پایان این سه گانه کافی بود دلیلی نداره هی ادامش بدن با این کار باعث فقط بازی رو خراب می کنن مثل چند بازی دیگه مثلا رزیدنت .....:((

سلام
ببخشید میشه یکی از دوستان ویدیوی پایان شماره ی 3 رو قرار بده.اگه ویدیوش توی نت هست که لینک بدید و اگه نه که بیزحمت یکی از آخر بازی فیلم بگیره ما که ps3 نداریم تو خماری نمونیم :biggrin1:
مرسی

کسی نیست که ویدیوی کامل آخر بازی رو برام لینک کنه ؟ خیلی دوست دارم ببینم کریتوس خودش رو چجوری میکشه :biggrin1:

البته اگر بخواند بازیی در مورد هرکول بسازند مطمئنا این هرکولی که میبینیم نیست! و زمین تا آسمون باهاش فرق میکنه! :d
توی GOW III هم که هرکول رو کشتیم فکر کنم فقط خوان اول رو رفته بود! آخه هی اسم خوان اول رو میبرد! :d
این جا رو اشتباه کردی:biggrin1: دقیقا تو خود بازی به این نکته اشاره کردن که وقتی Zeus، کریتوس رو فرستاده بود بره دنبال Ares من(هرکول) رو Hera , Zeus فرستاده بودن یک سیب پیدا کنم:biggrin1:(منظورش همون شیری هست که کشت و برای سلاح ازش استفاده کرد و قصدش از گفتن این جمله راحتی بسیار زیاد در انجام این کار بود). بعد از این در انتهای گفت و گو قبل از این که کریتوس صحبت کند هرکول به او میگوید که می خواهم تو را بکشم و به عنوان خان سیزدهم خودم، این کار را به Zeus و Hera تقدیم کنم تا من را به جایگاه خدای جنگ برسانند.

تحریم ربطی به اینا نداره!
آهان بعد میشه بپرسم تحریم به چی مربوط میشه؟ همچین استدیو بزرگی که الان کل دنیا اون رو میشناسند و بازی بزرگی رو ارائه کرده بیاد برای تاریخ ایران که همه جوره تحریم هست و همه چیزش رو از تاریخ و توانایی و قدرت و فرهنگ و تمدنش رو دارن یک جا باهم انکار میکنند، یک بازی تراز اول بسازه. نمی دونم دیگه اسم این رو چی میزاری چون الان Game ذیگه فقط بازی نیست و به همه چی مربوط میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or