Spoiler: قدم به قدم با بازی POP:T2T

• Thread starter Thread starter FashisT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با عرض پوزش از غیبت چند روزه ام×!!!
Roshanak جان شما آیا قبلا پرنس بازی کرده اید؟؟؟
به نظر من تا اولاش هستید اگر بازی نکردید برید سراغ قسمت های قبلی تا به سرنوشت میثم عزیز دچار نشید×!!!
کشتن این زنه که سبب شد حد واسطی بین پرنس و دارک پرنس بشه که کار سخته نیست بعد از زدن r سه بار e بزن و یک رایت کلیک
بپر طرف بعد اون موجودارو بکش سند هاتو پرکن بعدش دوباره همین جوری بدون هیچ ضربه ای می شه کشتش
در ضمن به نظر شخصی خودمبازی نکردن بهتر از با ترینر بازی کردن هست
از من می شنوی برای هر قدمت کمک بگیر(100 رحمت به میثم جان:o)اما ترینر استفاده نکن
از ما گفتن و از شما .......;)

نوشته شده توسط roshanak:
Grim Reaper هیج کدوم از تراینر ها کار نکرد میخوام از دست این زنه گریه کنم ااااااااااا..........

سلام دوسته عزیز ببین من یه راهی بهت پیشنهاد می کنم که خودم این رییس رو اینجوری زدم ببین از کلید های مربع و مثلث با هم یا پشت سر هم و سریع استفاده کن البته شما رویه پی سی بازی می کنین اما من رویه پی اس 2 بازی کردم فقط یکم سرعت می خواهد که فکر کنم شما سرعت دستتون پایینه دوستان لطفا بگین که کلید مربع و مثلث رویه پی سی چی هست یعنی همون کلید شمشیر و زنجیر رو بگین تا این دوسته عزیز بتونن راحت تر بزننش در ضمن زمان هم آهسته کنید واسه گرفتن زمان هم می تونید از دشمنایی که در بین شما و رییس هست استفاده کنید امیدوارم دیگه مشکلی با کشتن این رییس نداشته باشین پس فقط این دو کلید رو یا تند تند با هم یا سریع پشت سر هم بزنید :neutral:

سلام رضا جان
ممنون از راهنماییت اون 2 تا کلید e زنجیر و left click شمشیر هست×!!!
در ضمن نیازی به سرعت عمل زیاد هم نداره
ببینم مطمئن هستید روی Easy بازی می کنید؟؟؟
من روی Hard به این مشکلات بر نخوردم بازی خورم نیستم عجیبا غریبا×!!!!

که چی این حرفارو میزنید مثلا میخواهید بگید خیلی هالیتونه ؟ ضمنا من normal رو بازی میکنم برای همین هم اینقدر گیر میکنم.
ببینم میشه به esay تغیرش داد ؟
در ضمن منهر دو شماره قبلی رو در وضعیت easy تموم کردم اینو گفتم برای کوری چشم دشمنان اسلام

بچه ها ببخشید خیلی تند حرف زدم ولی من از کسی که نمیتونه کاری واسه آدم بکنه هیچی یه تیکه هم میندازه بدم میاد
هالا کسی سیو روی حالت easy رو داره ؟ اگر بذاره خیلی ممنون میشم
خواهش میکنم ممممممممممممممم

سلام روشنک جان خواهش می کنم بالاخره موفق شدی بکشیش یا نه من همه سیوهامو دارم اما واسه پی اس 2 هست به نظر من خودتون سعی کنید حتما می تونید تمومش کنید بدون اینکه از کسی سیو بگیرید راستش من هنوز این همه بازی رو تا حالا بازی کردم تا حالا هیچ وقت ه از کد تقلب استفاده کردم نه از سیو بچه ها راستش بازی حالش به اینه که ادم یه جایه بازی بمونه و بالاخره با سعی زیاد اون مرحلشو رد کنه من که خودم پیله بازی هستم :) اگه یه جایه بازی حتی 5 یا 6 ساعت بمونم اینقدر اون تیکشو بازی می کنم تا بالاخره موفق شم می دونید شما اگه بازی مثل فاینال رو بازی کنید فکر کنم واقعا حوصلتون سر می ره چون من یادم می یاد یه رییس داره فاینال 10 که زیر 6 ساعت کشتنش امکان نداره و واقعا وقت گیره پس هیچ وقت ناامید نشید :) خوب دیگع موفق باشید بچه ها حال می کنید چه جوری روحیه می دم :)

نوشته شده توسط roshanak:
mgs3 و farzadlion از راهنماییتون ممنون ولی هنوز نتونستم ردش کنم

سلام والا من که دیگه نمی دونم چی بگم هر راهنمایی و کمکی از دستم بر میومد بهتون گفتم ??-:

روشنک جان زیاد ناراحت نباش پرهام جان می خواد بگه خودت رو نباز
رهام بس کن یک هو دیدی اومدم جل پلاست رو از اینترنت جمع کردم رفتی ها گفته باشم البته خودت تا یک ماه دیگه میری راحت میشیم ولی .....

من تا آخرین قطره خون زنه میرم ولی هر چی زربه آخر رو میزنم از بین نمیره اون موقع که دیگه خونش تموم شد برای کشتنش باید چی کار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or