Spoiler: قدم به قدم با بازی POP:T2T

• Thread starter Thread starter FashisT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صفحه سفید نمیشه!!!به نظر من بیشتر آبی میزنه تا سفید.و دوربین روی خنجر زوم میشه.من راهنمای رسمی اسپید کیل رو براتون ترجمه میکنم:
چگونه اسپید کیل را فعال کنیم:
وقتی اسپید کیل قابل اجرا میشود شما میبینید که کناره های تصویر کمی قرمز و محو میشود و صداها نیز قطع میشود.هنگامی که این اتفاق افتاد شما باید دکمه E را فشار دهید تا اسپید کیل را فعال کنید.
پرنس:
وقتی اسپید کیل فعال شد شما باید دکمه چپ ماوس را موقع مناسب,هنگامی که صفحه سیاه و سفید میشود و خنجر میدرخشد,فشار دهید.
بسته به دشمنی که دارید نوع صحنه ها هم تغییر میکند.
دارک پرینس:
وقتی اسپید کیل فعال شد شما باید پشت سر هم کلید E را فشار دهید.ریتم حرکات بسته به دشمنی که دارید متغییر است.
.....
بقیه اش مهم نیست.همین کافیه.
با تشکر....

SHvIRUS وSUPERMHR از راهنماييتون متشكرم با لا خره كشتمش اون قسمت آخر كه دو نسفش ميكنه به من خيلي هال داد .....

ولي هالا يه جاي بد تر گير كردم تو مرحله اي كه اون باغها هستن كه پرنس وزير رو ميبينه تو راه ميرسم به دو تا از اون موجودات عجيب غريب نه ميشه كشتشون نه ميشه از دستشون فرار كرد please help me

آخرین ویرایش:
دو تا از اون موجودات عجيب غريب نه ميشه كشتشون نه ميشه از دستشون فرار كرد please

اگه منظور شما اون دو تا غول داداشن ! :

بايد اول به اوني كه شمشير داره دو سه تا ضربه بزني (بستگي به درجه سختي انتخابيتون داره) تا اوني كه طبر داره به شما حمله كنه و زمان اسلوموشن شه و توي زمين گير كنه . سريع بايد جاخالي بدين و بهش انقدر ضربه بزنيد تا دوباره بريد به حالت speed kill بعد هروقت صفحه یه جوری شد !!!
63.gif
کلیک کنید ...

اون مرحله رو رد کردم رسیدم به یه زنه که دو تا شمشیر داره هی میپره اینور اونور خیلی مارمولکه تا آخرای خونش میرم دفعه آخر از خودش دفاع میکنه و منو میکشه آیا کشتنش راه خاصی داره اگر هم نداره یکی یه تراینری . چیتی بده ما ضد ضربه شیم

نوشته شده توسط roshanak:
اون مرحله رو رد کردم رسیدم به یه زنه که دو تا شمشیر داره هی میپره اینور اونور خیلی مارمولکه تا آخرای خونش میرم دفعه آخر از خودش دفاع میکنه و منو میکشه آیا کشتنش راه خاصی داره اگر هم نداره یکی یه تراینری . چیتی بده ما ضد ضربه شیم
می گم اگه میشه از زنه یه عکس بزار:confused:
من تنها زنی که یادمه قبل از اون دو تا غوله بودند!
اما اونی می گی که وسط کشتنش پرنس دارک پرینس میشه باید وقتی به آخر خونش رسید بری طرفش و بهش ضربه بزنی اون دفاع می کنه تو هم باید دفاع کنی (قکر کنم با دکمه خنجر ) بعد خیلی باید سریع باشی بعد می تونی از اونجا پرتش کنی پایین و میمیره تا اونجا که یادمه بعد از اون دو تا یه غول می موند که اونم وزیر بود!!!!:exclaim:

نقل قول...........................................................................
....................................................................................................
تنها کاری که لازمه انجام بده اینه که در هنگام حمله باید بازی را آهسته کنی و بهش حمله کنی تا فرصت فرار کردن نداشته باشه...کشتنش خیلی آسونه....

بابا اونجا رو من فهمیدم
اون زنه وقتی پرنس تبدیل به دارک میشه باید هر دفعه که بهش میرسی کلیدr
بزنی تا از زمان کند بشه بتونی بزنیش البته می تونی این کار رو انجام ندی ویلی خیلی سخت

نوشته شده توسط roshanak:
بابا اینا رو بلدم فقط وقتی داره خونش تموم میشه دیگه نمیپره و شروع میکنه به مبارزه اونجاست که نمیتونم بکشمش خیلی قویه
من بهت توضیح دادم که!
وقتی زدیش اون شمشیرش رو میاره جلو و مانع میشه که بزنیش تو باید وقتی این کارو کرد خیلی سریع دکمه خنجر رو بزنی انقدر تا دار پرینس اونو هل بده پایین سعی کنی می تونی ردش کنی
اگه نتونستی اینجا چند تا تراینتر هست
http://actiontrip.com/cheats/princeofpersiathetwothrones.phtml

نوشته شده توسط roshanak:
Grim Reaper هیج کدوم از تراینر ها کار نکرد میخوام از دست این زنه گریه کنم ااااااااااا..........
من نمی دونم چرا برات سخته...اما من این قسمت را همون بار اول رد کردم...
ببین وقتی داری بهش نزدیک میشیا و قبل ار اینکه بتونه فرار کنه کلید R را فشار میدی تا بازی آهسته بشه و بهش حمله میکنی ..در حین جنگیدن هم سعی کن بازی را آهسته کنی و پست سر هم با کلک چپ ماوس و کلید E بهش ضربه میزنی ...و هر بار که فرار کرد میری دنبالش و اینکارایی که گفتم تکرار می کنی....کشتنش خیلی آسونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or