Spoiler: قدم به قدم با بازی POP:T2T

• Thread starter Thread starter FashisT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط roshanak:
من تا آخرین قطره خون زنه میرم ولی هر چی زربه آخر رو میزنم از بین نمیره اون موقع که دیگه خونش تموم شد برای کشتنش باید چی کار کنم ؟

سلام ببین روشنک جان اولا رهام شوخی می کنه زیاد به دل نگیر چون رهام جان منظوری نداره دوسته عزیز دوما ببین باید اینو پرت کنی پایین باید بهش ضربه بزنی که از اون بالا پرت شه پایین حتما از روش هایی که بالا گفتم استفاده کن طوری که پشتش به پایین باشه بهش ضربه می زنی بیفته پایین حالت آهسته هم یادت نره خیلی مهم هست پس حتما شن زمان جمع کن :neutral:

تا چند دقيقه ديگه خانوم روشنك به مدت يك هفته از سايت بن ميشه و در صورت تكرار براي هميشه ...

واقعا تلخه ! ما بيشتر از دوساله كه توي فروم هاي بازي دات و بازي سنتر فعاليت داريم تا حالا نديديم كه دوتا كاربر اينطور با هم جنگ و جدل بكنند اون هم در كمال بي ادبي و اون هم يه خانوم و آقا.

از بقيه كاربرهايي كه ميان اينجا اگه خجالت نميكشيد از اين هيكل و سنتون خجالت بكشيد ...

آخرین ویرایش:
كمك

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
پرنس بازی می کنی یا Serius Sam ؟؟؟؟؟
نه نیست

من براي نصب prince of persia 3 مشكل دارم راهنما ي كامل نصب را برام بفرستين
اگه راهنما و داستان بازيsillent hill 3 رادارين برام به ادرس farzad.keramati@gmail.com برام بفرستين

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Saman:
تا چند دقيقه ديگه خانوم روشنك به مدت يك هفته از سايت بن ميشه و در صورت تكرار براي هميشه ...

واقعا تلخه ! ما بيشتر از دوساله كه توي فروم هاي بازي دات و بازي سنتر فعاليت داريم تا حالا نديديم كه دوتا كاربر اينطور با هم جنگ و جدل بكنند اون هم در كمال بي ادبي و اون هم يه خانوم و آقا.

از بقيه كاربرهايي كه ميان اينجا اگه خجالت نميكشيد از اين هيكل و سنتون خجالت بكشيد ...
سامان جان درست من نمی دونم روشنک خانوم چی گفته نمی خوام بحث کنم ولی شما خودت هم فکر کن بهتر نیست یک اخطارم به این رهام جان بدید ببین چه قدر ما رو مسخره میکنه همش می خواد بگه من فقط پرنس بلدم:neutral: :confused: :exclaim:
ببینم من نمی تونم مشکلاتم رو تو پرنس 2 هم اینجا بگم:exclaim:

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
بچه ها واقا منو ببخشید که این طوری بی ادبی کردم و سایت رو بهم ریختم از بابت حرف هام هم از آقا سامان وهم از رنجر معذرت میخوام:( :(
حالا هم اگه خوشتون نمیاد من دیگه تو گفتگو هاتون شرکت کنم دیگه تو این سایت نیام:neutral: :neutral:
روشنک

من آخر از دست کنترل این پرنس دیوونه میشمممممممممممممممممم....
بنظر من خیلی هم بد نیست ..من زیاد یا کنترلش مشکلی نداشتم..کلا اگه یکی دوتا از Boss هاش را در نظر نگیریم آسونترین نسخه ی پرنس بود که من بازی کردم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or