Spoiler: قدم به قدم با بازی POP:T2T

• Thread starter Thread starter FashisT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
خدا رو شکر تو پرنس رو با CoD 2 عوضی نگرفتی×!!!!
میثم جان چه اسراری داری پرنس رو تموم کنی؟؟؟؟
آیا اینجوری که بازی می کنی لذت هم می بری؟؟؟؟
پرنس اکشن-ادونچر هست فقط که نباید به اکشنش دقت کنی
از من می شنوی اگه خدا بخواد و تا 4-5 روز دیگه وزیر رو تونستی بکشی دور پرنس و کلا هر بازی ادونچری رو خط بکش جدا می گم×!!!
پرنس 1 و 2 رو از من می شنوی اصلا طرفش هم نرو جدی جدی می گم چون این جوری که اصلا آدم از بازی لذت نمی بره مخصوصا اگه قبلیاشم بازی نکرده باشه(و نمی کنه;))و داستانم کامل نفهمه×!!!!
از الان بگم پرنس 2 و 1 خیلی بعضی معماهاش سخت تر هست و اگر در روی 2 تا دیوار پریدن برای رسیدن به بالا بخوای کلی فکر کنی(چتمون رو که یادته×!!!!)مرحله ی گودال مکانیکی 1 و 2 پرنس 2 رو چجوری رد می کنی؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
رهام جان من اگر دیدی جایی می مونم دلیل نمشیه که نتونم بازی کنم
شما خودت الان فکر میکنی از موقعی که متولد شدی پرنس باز بودی پرنس رو مراحلش رو از حفظ رد میکردی نه اقا شما هم مثل ما بودی هیچی حالیت نبود ولی حالا اینجا برا ما هی
شما هم مثل ما بودی من اولین بازیم بود اخرین بازیمم نبوده تازه من فقط برای اکشنش خوشم نمیاد از بازی تازه از اکشنش نصبت به خیلی چیزهای دیگشب بدم میاد من رو داستان و نوع حرکات و کار های پرنس جذب خودش کرده نه اکشنش تازه داستان رو من بهتر از شایان می دونم حالا شما رو نمی دونم شایان تا یک هفته پیش نمیدونست غزیه این که ایران به چه دلیل به هند حمله میکنه اونی که هر نسخه رو 10 بار رفته زبانش عالی ولی بنده که فقط نسخه سه شو رفتم و هیچی زبان بلد نیستم این رو فهمیدم

ميثم جون من همين الانشم نميدونم وزير چرا به هند حمله كرده ...

اگه توجه كرده باشين توي نسخه سه وزير اصلا پرنس رو اولش نميشناخت . واسه همين وقتي ديدش گفت كه :

ah ... you must be the prince of persia

پس انتقام گیری نمیتونه باشه ... من دلیل دیگه ای هم نمیبینم !
cool.gif

داستان رو من بهتر از شایان می دونم

پس من برم خودکشی کنم ...
biggrin.gif

بچه ها اینجا تاپیک قدم به قدم این بازی هست ...
wink.gif

کمک من سر مرحله این غول گنده بد ترکیب موندم و نمیدونو اسپید کیل چیه

توي اون قسمت دو تا سكو وجود داره. بايد خودتو برسوني بالاي سكو ها و بري لبه ش وايسي وقتي صفحه سفيد شد كليد e رو فشار بدی بعد پرنس میپره رو غوله دوباره هروقت سفید شد صفحه یه بار کلیک میکنی .

بعدش که غوله کور شد باید به پاش از پشت سر ضربه بزنید. تا اینکه بیاد رو زانو هاش بعد بپرید پشتش و کارشو تموم کنید ...
wink.gif
به همین آسونی

سلام
داستان کامل پرنس یک رو مجبورم کردید لو بدم که جزئی از مجله ی شماره ی بعدی هست تو اون تایپیک اگر بخواهید داستان پرنس 2 هم می گم اما 3 رو دیگه تو مجله بخونید;)
در ضمن من از وقتی یادم می آد(رو آمیگا)تو پرنس گیر نکردم×!!!!
من هم زبانم آنچنانی نیست و فکر کنم داستان هم اشتپ نوشتی;)

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام
داستان کامل پرنس یک رو مجبورم کردید لو بدم که جزئی از مجله ی شماره ی بعدی هست تو اون تایپیک اگر بخواهید داستان پرنس 2 هم می گم اما 3 رو دیگه تو مجله بخونید;)
در ضمن من از وقتی یادم می آد(رو آمیگا)تو پرنس گیر نکردم×!!!!
من هم زبانم آنچنانی نیست و فکر کنم داستان هم اشتپ نوشتی;)
من فکر کنم شما خیلی موضوع رو جدی گرفتی!
به هر حال بهتره این کری ها بزارید وقتی همدیگر رو دیدید ..
کری همه چیز رو دیده بودیم الا کری فهمیدن داستان بازی :clover:
فعلا

سلام شهرام جان اصلا منظورت رو نفمیده بودم
شما هم اگر اول پرنس 3 بازی می کردی بعد 2 و بعد یک فکر می کنی داستان رو متوجه می شدید×!!!!
من برای میثم جان در واقع اون داستان رو زده بودم ولی چون دیدم جنبه ی عمومی داشته باشه شاید بهتر باشه تو تایپیک مطرح کردم و در ضمن اگر جایی مشکل هم داشته باشه بر طرف بشه که به لطف آقا شایان این امر صورت گرفت و برای مجله بهتر شد;)
اگر داستان رو می دونی و کری داستان نداری خوب می تونی پست من رو نخونی×!!!!

ها شایان جان پس برو بمیر
اقا غول سخت نیست ببین تو زمانی که اومدی دم غول بدو برو سمت راست برو از سکو بالا رسیدی بع غول یک لحظه صفحه دورش سفید میشه دکمهe
میزنی بعد تا پرید روش یک ثانیه صفحه سیاه میشه باید همون موقع چپ کلیک کنی یک بار بیشتر نه یک بار بیشتر کنی پرتت میکنه پایین همین کارو میکنی تا تموم شه دیگه

عزيزم من هم همين كار را كردم فقت ميپرم رو كدفش بعد يه زربه به كدفش ميخوره وبعد منو ميگيره پرت ميكنه و هيچي از خونش هم كم نميشه دوباره از اول همين كار رو ميكنم كه........ آه كه چقدر اين غول بي رهمه

ها شایان جان پس برو بمیر

ميثم جون حيف نيس من بميرم آخه؟ اون وقت كي به تو طريقه Save کردن در بازی ها رو یاد بده؟
55.gif

عزيزم من هم همين كار را كردم فقت ميپرم رو كدفش بعد يه زربه به كدفش ميخوره وبعد منو ميگيره پرت ميكنه و هيچي از خونش هم كم نميشه دوباره از اول همين كار رو ميكنم كه........ آه كه چقدر اين غول بي رهمه

خب شما دیر یا زود کلیک میکنی...

گفتم هروقت صفحه سفید شد و وقتش شد یه بار کلیک کن ! و هیچ کلید دیگه ای رو هم فشار نده ...
78.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or