Spoiler: قدم به قدم با بازی POP:T2T

• Thread starter Thread starter FashisT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من جای یک شمشیر مخفی رو می دونم×!!!
اوایل بازی یک جایی هست کمی قبل از اولین بار تبدیل شدن به دارک
یک اطاق مستطیلی هست که یک در بسته داره جلوش چند تا جعبه که دقیقا پشت سرمون کمی بریم راست یک تو رفتگی هست که توش یک صندوقچه هست×!!!
نمی دونم فهمیدین کجارو می گم یا نه
جعبه رو که بشکنید توش یک شمشیر چوبی یکبار مصرف One Hit Kill هست×!!!!

یک اطاق مستطیلی هست که یک در بسته داره جلوش چند تا جعبه که دقیقا پشت سرمون کمی بریم راست یک تو رفتگی هست که توش یک صندوقچه هست×!!!

آره...من پيدا كردم...قبلا هم خليل جاشو نشون داده بود....جاي مخفي هم بازم پيدا كردي؟

اقا این دو تا غول خیلی حال من رو گرفتن
ببخشید الان من هر کاری میکنم اون غول که دستش شمشیر هیچیش نمیشه اون یکی هم سالی یک بار تبرش گیر میکنه اونم تا میایم بزنیم شمشیری میاد میزنتم بعدم زمان رو که کند میکنم یک بار بهشون میزنم زمان میپره چه کنم

بچه ها من جای یک شمشیر مخفی رو می دونم×!!!
اوایل بازی یک جایی هست کمی قبل از اولین بار تبدیل شدن به دارک
این شمشیر را که در چند جای دیگه هم میتونی پیدا کنی ...اصلا هم بدرد نمی خوره..من اولین بار که این شمشیر را گرفتم همون موقع انداختمش دور...

ببخشید الان من هر کاری میکنم اون غول که دستش شمشیر هیچیش نمیشه اون یکی هم سالی یک بار تبرش گیر میکنه اونم تا میایم بزنیم شمشیری میاد میزنتم بعدم زمان رو که کند میکنم یک بار بهشون میزنم زمان میپره چه کنم
ببین هیچکس اینجا نمی تونه باون صورت کمکت کنه خودت انقدر باید بازی کنی تا بیاد دستت....اما یک سری راهنمایی میکنم
1) سعی کن اول همیشه با کسی که شمشیر داره درگیر بشی و نتیجتا اونیکی که تبر داره تبرش را میزنه تو زمین و گیر میکنه
2) همین موقع میتونی بازی را آهسته کنی و از کسی که شمشیر داره فاصله بگیری و باید بسرعت و پیاپی به شخصی که تبر داره ضربه بزنی سعی کن در حین ضربه زدن مدام جات را عوض کنی که از ضربات کسی که شمشیر داره در امان باشی
3) کلا اگر موفق بشی دو بار با استفاده از Speed Kill بهشون ضربه بزنی میتونی این قسمت را رد کنی....

نوشته شده توسط Miesam:
این کارو کنی زودتر می تونی بکشیشون و نیاز نیست زمانو آهسته کنی (برای م نیاز نبود ;) )
کارهایی که farzadlion انجام بده
وقتی اون یکی تبرش توی زمین گیر می کنه شمشیر داره بهت حمله می کنه تو دفاع کن بعد برو سراغ اون یکی ودکمه خنجر رو نگه دار این طوری ضربه فوی تری بهش می زنی اگه سریع عمل کنی می تونی چند تا بزنی و بار آول اولین Speed Kill رو بری

ببین هیچکس اینجا نمی تونه باون صورت کمکت کنه خودت انقدر باید بازی کنی تا بیاد دستت....اما یک سری راهنمایی میکنم

اين در طول مسير كل بازي صدق مي كنه....چون با يه باز زدن مي توني كاملا در زدن اون ماهر بشي....مثل غول اول كه نسبت به هيكل گنده اش واقعا خيلي زود من كشتمش(حتي بعدش برگشتم و دوباره سراغش رفتم و جنگيدم)

بچه ها ممنون ردش کردم می دونید من چی فکر میکردم اونتوری که از صحبت اقا بهزاد برداشتم باید به شمشیری بزنم تا اون بمیره بعد اون یکی رو فرح از بین میبره ولی کاملا در اشتباه مفهوم جمله اقا بهزاد رو فهمیدم راستی
http://sayeh2222.persiangig.com/Screenshot0042.JPG
جا رو یکی می تونه بهم کم کنه من هنوز برای بار دوم نرفتم ولی اگر کسی می دونه بگه دیگه کارما رو راحت کنه
راستی بچه ها یک چیزی بگم تو بازی پرنس هرکس هرچی برا خودش گنده کنه سخت میشه اون غول اولی رو من هی سخت گرفتم یک دفه خیلی با ارامش رفتم ردش کردم یا همین دو غول خیلی با ارامش کمال رفتم رد شد البته بعد از 4 یا 5 بار
قربونتون
http://sayeh2222.persiangig.com/Screenshot0042.JPG

راستی بچه ها یک چیزی بگم تو بازی پرنس هرکس هرچی برا خودش گنده کنه سخت میشه اون غول اولی رو من هی سخت گرفتم یک دفه خیلی با ارامش رفتم ردش کردم یا همین دو غول خیلی با ارامش کمال رفتم رد شد البته بعد از 4 یا 5 بار

اين شماره از بازي در كل روي تمركز بازي كن خيلي تاكيد مي كرد و اگه كسي عجله در كشتن دشمنان مي كرد بدتر خودش گير مي كرد....اين رو بگم براي تموم كردن اين بازي فقط نبايد عجله كرد و خونسرد بود!!

نوشته شده توسط behzadr:
اين شماره از بازي در كل روي تمركز بازي كن خيلي تاكيد مي كرد و اگه كسي عجله در كشتن دشمنان مي كرد بدتر خودش گير مي كرد....اين رو بگم براي تموم كردن اين بازي فقط نبايد عجله كرد و خونسرد بود!!
اره بهزاد جان من مثلا قبل که از رو یک جا میپریدم رو سر کسی زود زود چپ کلیک رو میزدم یارو پرتم میکرد اونور ولی حالا فهمیدم باید چه کنم
http://sayeh2222.persiangig.com/Screenshot0057.JPG
این مرحله رو یکی میشه به بنده بگه با پست قبلی فرق داره

میثم تو چجوری ماتریکس رو رد کردی×!!!!!!
الان یعنی جدا اینجا گیر کردی؟؟؟؟
این که گیر کردن نداره اصلا نمی شه کمکت کرد که×!!!!
++++++++++
در ضمن من تو ماتریکس گیر کردم تا دلت بخواد می تونی تو کمک در اون مسخرم کنی:o

ها من تا امروز برای موندن تو مرحله کسی رو مسخره نکردم
راستی مشکل ماتریکستم بگو شاید بتونم حل کنم
خب من نوفهمم
الان هر کاری میکنم این سنگ رو نمی تونم برم اون اسانسور کوچیک نمی دونم دیگه چه کنم

ممنون همون دیشب رد کردم من یک اشتباه میکردم که فهمیدم
امیر جون ممنون
شایان جان من دیشب رد کردم نیمی از قسمت هایی که از شما پرسیدم رو خودم زودتر رد کردم
الانم پیش وزیر هستم
ولی خداوکیلی یوبی سافت پرنس رو با کاراگاه گجت اشتباه گرفته اخه این همه کار میتونه بکنه این وزیرم مرحله اولش خیلی راحت دومیشم راحت ولی سومیش نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or