Split/Second | Xbox360

من بازی کردم دمو رو.

والا نمیدونم چی بگم. اصلا هم این بازی رو با Blur مقایسه نکنید چون کار کاملا اشتباهیه.

قبل از بازی دمو من خودمم تو این فکر بودم که اینا چرا اینقدر به هم شبیه هستن. در حالی که امروز بعد از تجربه SS دیدم اصلا هم شبیه نیستن :دی

گرافیک بازی دقیقا مثل NFS Undercover هست. این از این :دی

گیم پلی بسیار سریع، پرهیجان، و پر چالشه.
سبک بلور مثل ماشین جنگی های قدیمه. (Twisted metal) یعنی یه مقدار مهمات جمع کن حرفتو بزن باهاش. اما این اینطوری نیست. (حداقل تو دمو) اینجا هیچ سلاحی ندارید. تنها سلاح شما محیطی هست که دارین توش مسابقه میدین..

زیر ماشین (پشت ماشین) 3 تا نوار انرژی هست که با روش های مختلف باید پرشون کنید. مثل Drift, Draft, Flying ..... هر کدام از نوار ها که پر بشن می تونید حریف جلوییتون رو هدف قرار بدین. چطوری ؟؟؟ محیط رو رو سرش بیارین پایین :دی

مثل حریف جلویی داره از زیر یه پل عبور میکنه. همون لحظه حمله رو بزنید تا پل آوار شه رو سرش. اما مواظب باشید خودتون هم به آوار برخورد نکنید.

وقتی نوار سوم که رنگش قرمز هست پر میشه میتونید یه حرکت بسیار خفن انجام بدین :دی و یه مکان خیلی بزرگ رو بیارین پایین. در این دمو که من امتحان کردم (با توجه به محل قرار گیری در جاده) با فعال کردن حمله ساختمان فرودگاه به فنا رفت. :love: :دی

تمامی کار هایی که در محیط انجام میدین همونجوری میمونه. یعنی اگر اتوبوسی رو منفجر کرده باشین وسط خیابون تو دور بعدی هم اتوبوس سوخته همونجا مونده و امکان برخورد هست باهاش.

هوش مصنوعی بازی خیلی عالی بود و خیلی خوب قافل گیرتون میکنن و یهو دیدین دکل برق جلوتون سبز شد. :دی از دوربین بازی هم نباید گذشت که با بالا رفتن سرعت چنان لرزشی می کنه که ممکنه یه لحظه با کله برین تو دیوار :دی

در آخر هم بگم که این بازی جون میده واسه آنلاین زدن.

آقا من یه موردی امروز دیدم. امروز اومدم یه بار دیگه بازی کنم قدرت مرحله 3 رو نگه داشتم نزدیکی های فرودگاه زدم... واقعا باور نکردنی بود ... کل مسیر مسابقه تو اون قسمت از بازی تغییر پیدا کرد. واقعا اینجوری شده بودم :eek:

مسیر رو باید از داخل باند فرودگاه میرفتین و مسیر قبلی به کلی داغون شده بود. صحنه بسیار زیبایی هم دیدیم که هواپیمایی با کله اومد سمتمون و رو باند سقوط کرد و از زیر باله هاش رد شدم.

در کل مراحلش خیلی بیشتر از اوی که من فکر میکردم انعطاف پذیره..

آقا من یه موردی امروز دیدم. امروز اومدم یه بار دیگه بازی کنم قدرت مرحله 3 رو نگه داشتم نزدیکی های فرودگاه زدم... واقعا باور نکردنی بود ... کل مسیر مسابقه تو اون قسمت از بازی تغییر پیدا کرد. واقعا اینجوری شده بودم :eek:

مسیر رو باید از داخل باند فرودگاه میرفتین و مسیر قبلی به کلی داغون شده بود. صحنه بسیار زیبایی هم دیدیم که هواپیمایی با کله اومد سمتمون و رو باند سقوط کرد و از زیر باله هاش رد شدم.

در کل مراحلش خیلی بیشتر از اوی که من فکر میکردم انعطاف پذیره..

این انعطاف پذیری تریلرهاش رو داده بودن بیرون اما من دمو رو بازی نکردم و یک سوال دارم
مثلا در مورد همین مرحله هیچ پیش اومد که حریفا از این قدرت استفاده کنند یا فقط از قدرتهای دمه دستی استفاده می کردند که فقط یه کاری کرده باشند؟
راستی راجع به کنترل هم یه سوال داشتم.این که گفتی شبیهِ undercoverـِ که کنترل رو شامل نمی شد ؛ درسته؟

این انعطاف پذیری تریلرهاش رو داده بودن بیرون اما من دمو رو بازی نکردم و یک سوال دارم
مثلا در مورد همین مرحله هیچ پیش اومد که حریفا از این قدرت استفاده کنند یا فقط از قدرتهای دمه دستی استفاده می کردند که فقط یه کاری کرده باشند؟
راستی راجع به کنترل هم یه سوال داشتم.این که گفتی شبیهِ undercoverـِ که کنترل رو شامل نمی شد ؛ درسته؟
والا من ندیدم هوش مصنوعی ازاین قابلیت 3 مرحله ای قدرت استفاده کنه. اما کارشون درسته :دی و در موقعیت های خیلی بدی گیر می ندازنت.

نه کنترلش یه حالت خاصیه. جذاب ساخته شده. خوراک Drift کشیه.

آخرین ویرایش:
اونای که دمو رو بازی کردن موزیک بازی در چه حدی بود به نظر من موزیک متال و راک با این بازی خیلی حال میده کاش همینطور باشه ;)
و اینکه به نظرتون بازی Open World هستش یا فقط مسابقه:confused:

اونای که دمو رو بازی کردن موزیک بازی در چه حدی بود به نظر من موزیک متال و راک با این بازی خیلی حال میده کاش همینطور باشه ;)
و اینکه به نظرتون بازی Open World هستش یا فقط مسابقه:confused:
دقیقا موزیک های متال و راک هست تو بازی و هیجان مسابقه رو چند برابر میکنه.

Open world نیست برادر من مگه F*ck Out Paradise ـه :دی

دقیقا موزیک های متال و راک هست تو بازی و هیجان مسابقه رو چند برابر میکنه.

Open world نیست برادر من مگه F*ck Out Paradise ـه :دی

ایول حال دادی پس باید حتما بازیش کرد جون میده برای لایو
نه همین طوری سوال کردم :smile: گفتم شاید باشه بهتر که اینجور نیست :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or