Split Second on Xbox 360 has a confirmed release date on May 2010تاریخ عرضه دقیقش مشخص نیست؟! BO که به فنا رفت، چشم امیدم فقط به اینه و بلور.

چیزی نمیبینم ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: لینک رو درست کن فریدون .تریلر جدید به اسم Warhouse (فک کنم) که فوق العاده ست. شدید از فیلم Death Race الهام گرفتن.
مُجیرون!. مگه شک داشتی؟Split/Second از نظر هیجان که به پای BO میرسه.
خودسازنده بازیم نتونست از Boss رد بشه!توی همین گیم پلی های اخیر هم خیلی چالش برانگیز (!)
یه شهر تو انگلیس رو تقریبا شبیه سازی کردن، دعا کن حماقت ( گردش ازاد ) نکرده باشن.احتمالآ مرحله ای هم باشه (این واقعآ برام مهمه)
به بازی !!W ذاشت که هیچ کس نمیتونست اول بشه، یادته؟ این دقیقاً همون بُعده یعنی هیچ کس نمیتونه از اون تراک رد بشهیه بُعد جدید به بازی میده !
اونقدرا هم که میگی BO: Paradise اسون نشده بود به خصوص مود madman (اگه اشتباه نکرده باشم) که برا تموم کردن اون اخریاش دهنم سرویس شده بود فجیع.ولی به نظر من بزرگترین افتش به خاطر openworld شدنش بود.لعنتی ادم برا اینکه یه مسیر رو برا مسابقه یاد بگیره اول باید شیش دور مسیر رو دور میزد که واقعا اعصاب ادم رو...ُSplit/Second اگه مثل گیم پلی ها و تریلرهاش باشه (که هست) از نظر منم خیلی بهتر از BOـه. کلآ به دو دلیل با BO: Paradise حال نکردم :
1. آسون بودن بیش از حد (بازیهای قبلیش واقعآ سخت بودن که ارزش بازی رو بیشتر میکرد)
2. حالت Open World ای که داشت (به نظر من بازیهای آرکید باید مرحله ای باشن. هر مرحله مدال یا امتیاز بگیری و بری مرحله بعد)
البته دلیل سومی هم وجود داشت. چپوندن انواع و اقسام چیزهای بی ربط مثل موتورسیکلت توی بازی !
Split/Second از نظر هیجان که به پای BO میرسه. توی همین گیم پلی های اخیر هم خیلی چالش برانگیز (!) به نظر میاد. احتمالآ مرحله ای هم باشه (این واقعآ برام مهمه)
ویدئوی آخری هم فوق العادست !!! یه بُعد جدید به بازی میده !