Split/Second vs. Blur

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بین این دو !

• مجموع رای دهنده‌ها
    134
Blur
Xbox 360 Rank: 116
2010 Games Rank: 52
2010 Xbox 360 Rank: 13
19 تا نقد و بررسی: 83.21 %

Split/Second
Xbox 360 Rank: 136
2010 Games Rank: 63
2010 Xbox 360 Rank: 16
39 تا نقد بررسی: 82.16 %

Blur از هر لحاظ سر تره ولی باید توجه کنید که S/S این رتبه رو با 39 تا نقد به دست اورده ولی
Blur همش 19 تا نقد...

خوب رضا جون دیدی من اصلا اینجا بگم بلور خیلی چرته و .... ؟؟؟ نگفتم. چون همونطور که گفتی سلیقه ای هستش. بعضی ها مثل من و دوستمون که بالا پست داد تجربه جالبی داشتن باهاش. من خودم اینقدر لذت بردم که نشستم اچیومنت هاشو 1000 کردم با تمام سختی و اعصاب خورد کنی ای که داشت.
اما از بلور خوشم نیومد و هیچ وقت هم اینجا بلور و نکوبوندم و براش ایراد های بنی اسرائیل بگیرم. اما دوستان لطف دارن از هر چیزی که خوششون نمیاد باید بکوبن و دیگران هم وقتی حرف حق میزنن ..... هیچی ولش کن.

در ضمن رضا فرومون دارم اما این بازی با فرمون سازگار نیست. نمیدونم چرا.
خدایش ندیدم، بازی که تحربه های جالبی براش من تو همون چنتا مرحله اول پیش اومد، مثلا چند دور رفتم -یه بار از یه مسیر دیگه رفتم یه اتفاق دیگه افتاد!اینش خیلی جالب بود.
ولی بخاطر اینکه من عاشق اون کرش ریسینگ بودم(کرش 4) زدوم تو کار Blur :biggrin1:
اون قضیه اچیومنت 1000 تو که دیگه ترکونده! هر بازی که خوشت میادمیشینی هزار میکنی! یادمه D I رو هم هزار کردی:biggrin1:

-قبول دارم نباید کوبید، ولی ایراد هم میگیرن بعضی هاش قابل پذیرشه،مثلا برای منم که 4-5 تا مپ S/S رو رفتم دیگه کشش نداشتم و کلا 2 بار تو کنسول گزاشتمش.ولی Blur رو به جلو و جدید بود(کلا به قول رفیقم خوش میگذشت تو بازی:دی)
شاید بخاطر کم بازی کردن S/S هست ولی حتما باید اونم تموم کنم تا ادم بتونه نظر نهایش رو بگه.

اون فرمون هم از شانسه قشنگته! فرمون بیشتر روی سیمولوشن ها کار بد داره، برای S/S باید دو دور فرمون بچرخونی که میشکنه:دی

من هر دوش رو بازی کردم ولی از سبک سینمایی ، Fun و آهنگ های Split/Second بیشتر خوشم اومد ، گرافیک رو هم که کاملا S/S سرتر بود ، به نظر من Blur یه مقدار تکراری بود ولی S/S سبک تقریبا جدیدی رو معرفی میکرد مثلا این که جاده خراب میشد و از روی پشت بوم میپریدیم و ... البته Blur هم در نوع خودش خیلی خوب بود ولی اون چیزی نبود که من ازش انتظار داشتم.

دیگه بازیه چرتی مثل split تروفی هاش براش شبیه جک میمونه
راست میگی جکه. بازم میگم هر وقت تونستی Beat the team II رو بگیری اونموقع بیا بگو جکه.

در ضمن شما خودت با توهین به اسپلیت شروع کردی کسی اینجا توهین نکرد به بلور که بخوای اینجوری رفتار کنی.

راست میگی جکه. بازم میگم هر وقت تونستی Beat the team II رو بگیری اونموقع بیا بگو جکه.

در ضمن شما خودت با توهین به اسپلیت شروع کردی کسی اینجا توهین نکرد به بلور که بخوای اینجوری رفتار کنی.
آقا فردین.عزیز من.قربونت برم.من چه توهینی کردم؟:eek::eek:اینجا تاپیک نظر سنجی هست.هرکی هم داره نظر شخصیه خودش رو میده.برای شما این بازی خیلی خوب بوده.برای من فاجعه بوده.این کجاش مشکل داره؟من از بلور هم زیاد خوشم نمیاد.من توهینی نکردم و فقط حسی که نسبت به بازیش رو داشتم بیان کردم.
بخاطر بی ادبیم ازتون عذر میخوام و همین الان پستام رو پاک میکنم.
شما هم بهتره نسبت به برداشتهای شخصیتون تجدید نظر کنید.هرکی که نظری نسبت به بازی ایی میده دلیل بر این نیست که عاشقش هست یا مثلا باهاش پدر کشتگی داره.
بازم ببخشید.

اول از همه تشكر بابت زدن تاپيك چون واقعا نياز بود - نظرات درباره اين دوبازي خيلي زدونقيض بود ...

درباره بازي ها بگم - اسپليت فوق العادست (البته با توجه به اينكه هنوز بلور رو بازي نكردم !!) - پس فعلا نميتونم راي بدم ...

ولي تا اينجا كه اسپليت رو تا سيزن 3 رفتم واقعا فوق العاده بوده با حيجان و جذابيت فوق العاده بالا ...

------------------

درباره بحث ها هم - واقعا هيچ كدوم از اين دوبازي ارزش اين رو ندارن كه با هم بخوايم اينطوري صحبت كنيم ....

Blur
Xbox 360 Rank: 116
2010 Games Rank: 52
2010 Xbox 360 Rank: 13
19 تا نقد و بررسی: 83.21 %

Split/Second
Xbox 360 Rank: 136
2010 Games Rank: 63
2010 Xbox 360 Rank: 16
39 تا نقد بررسی: 82.16 %
من هنوز هیچ کدوم رو بازی نکردم ولی تغریبا تمام video review های هر دو بازی رو دیدم وحدود 7 تا از review های سایت های مهم رو خوندم
بر اساس تمام این نقد هایی که خوندم و دیدم ... به نظر من هر دو بازی قشنگی هستن ولی Blur بهتره
دلایل من هم درگیر کننده تر بودن Blur هست
ماشین های واقعی مثل 350Z و BMW
گرافیک چشم نواز بازی ... بهتون توصیه می کنم حتما یک ویدئو از game play بازی با کیفیت HD ببینید ( زیبایی خاصی داره )

در مورد کنترل و خود GamePlay من چند نکته رو توی ویدئو ها دیدم که خیلی جالب بود ... توی Blur توی هر پیست ماشین های خیلی بیشتری نسبت به S/S وجود داره و خیلی شلوغ هست ... خیلی جالب می شه وقتی مثلا وسط کلی ماشین یکی از نیرو های انفجاری رو توی Blur استفاده کنید

کنترل بازی به طور کل توی Blur بهتر به نظر میاد به خصوص حس racing توی Blur بیشتر هست چون شما واقعا در حال مسابقه هستید ولی توی S/S بیشتر دارید به کار های انفجاری می رسید

توی S/S یکی از مواردی که توی اکثر نقد های به عنوان یک مورد منفی بهش اشاره شده بود در زمان مسابقه حریفان شما یعنی Ai به راحتی از شما عبور می کنه و شما رو پشت سر می زاره که خیلی غیر واقعی هست

اقا به نظرم از لحاظ مولتی پلیر بازی کردن وlive بازی کردن
split/secondسرتره
چون خیلی حال میده یهو بزنی رفیقتو بپوکونی
ادم از ذوق و شوق کوبوندن یه بازکین بال در میاره :cheesygri:biggrin1:

سلام
واقعا نمیتونم درک کنم 2 تا بازی این قدر مهمه که این طوری باهم دیگه رفتار میکنین؟!
من فقط پست ها رو پاک میکنم ولی بخواد این طوری ادامه پیدا بکنه تاپیک قفل و برخورد میشه...

من نمیدونم ملت به چیه این s/s رای دادن آخه بازیی که فقط گاز میدی و فرمون با چندتا مینی گیم الکی چه جذابییتی داره ؟ فقط گرافیک این بازی خوبه و بس blur رو هم بازی نکردم ولی میدونم که دونسته بهتره s/s

گرافیک چشم نواز بازی ... بهتون توصیه می کنم حتما یک ویدئو از game play بازی با کیفیت HD ببینید ( زیبایی خاصی داره )
گرافیک Blur خوبه ولی اگه یه تریلر HD از S/S هم ببینی تفاوت رو متوجه میشی;)
کنترل بازی به طور کل توی Blur بهتر به نظر میاد به خصوص حس racing توی Blur بیشتر هست چون شما واقعا در حال مسابقه هستید ولی توی S/S بیشتر دارید به کار های انفجاری می رسید
خب بهتره اول بازی رو انجام بدی تا بازم متوجه این نکته بشی که توی S/S حتی اگه هیچ انفجاری هم انجام ندید بازم میتونید از رقیب هاتون جلو بیفتید ولی Blur اینطور نیست باید حتما از Shield و قدرت هاتون استفاده کنید تا اول بشید ;)
----------------------------------------------------------------
در کل گیم پلی Blur به نظر من تکراریه و بازی های زیادی تا بحال توی این سبک اومدن مثل: Crash ، Sonic & Sega All-Stars Racing ، Modnation Racers و ... ولی گیم پلی مشابه S/S خیلی کم بوده و اگر هم بوده تا این حد عمیق نبوده! و حتی اگه خود شما از نوآوری های بازی استفاده کنید مطمئنا بازی برای شما لذت بخش تر میشه ، مثلا با پر کردن سه خط Drift مسیر بازی رو میتونید به کل خراب کنید ولی بجای این کار میتونید با استفاده دونه دونه از هر خطش خرابی های کوچک تری به بار بیارید و این بستگی به خود شما داره که چجوری بازی رو پیش ببرید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or