Split/Second vs. Blur

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بین این دو !

• مجموع رای دهنده‌ها
    134

Trunks

کاربر سایت
درود .

خب همانطور که در جریان هستید این 2 بازی که شباهت های بسیاری از نظر سبک و جو دارن منتشر شده اند ! که از بسیاری لحاظ توانسته اند طرفداران Arcade Racing رو راضی کنند ! اما خب معمولا در این بین رقابتی هم بین این 2 ایجاد میشود !

جالب اینه که از لحاظ نمره این دو بازی توی Meta دقیقا یکسان هستند و هر 2 با میانگین عدد 82 توانسته اند نمرات خوبی رو کسب کنند :

خب توی این تاپیک هم میتونید نظرات خودتون راجب این 2 بازی بدهید و در نظرسنجی شرکت کنید !
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/splitsecond

سلام!
هر دو بازی واقعا عالی بودند ولی من Split / Second را بهتر میدونم، حس و حال بازی شبیه Burnout Revenge بود و این باعث میشه که بیشتر از S/S خوشم بیاد.

اگر بخوام کلی بگم جفت بازیها ضعیف هستن.و split که دیگه فاجعه هست.اما blur باز یکم خوبه و میشه آدم برای رفع خستگی یکم باهاش کنار بیاد ولی split ....:sick:

اگر بخوام کلی بگم جفت بازیها ضعیف هستن.و split که دیگه فاجعه هست.اما blur باز یکم خوبه و میشه آدم برای رفع خستگی یکم باهاش کنار بیاد ولی split ....:sick:
برای رفع خستگی خوبه برای رفع تنهایی چطور؟

شما هم کلا با این نظرات خوشحالت جواب ندم بهتره. البته یه سوال می شه پرسم چند دور از مسابقه رو رفتی؟؟ اصلا تونستی بری یا همش کوبوندنت تو درو دیوار؟؟ :laughing:

آخرین ویرایش:
واقعا؟؟؟ عجببببب؟؟ ترجیح میدم باهات کل نکنم چون بی فایدست.

برای رفع خستگی خوبه برای رفع تنهایی چطور؟

شما هم کلا با این نظرات خوشحالت جواب ندم بهتره. البته یه سوال می شه پرسم چند دور از مسابقه رو رفتی؟؟ اصلا تونستی بری یا همش کوبوندنت تو درو دیوار؟؟ :laughing:
من یه دور و نصفی رفتم:-"آخه حرف بی ربط زدن هم حدی داره.آخه خیلی هم بازیش سخت بود که اشک آدم رو در میاورد:-"البته نباید جواب شماها رو داد.وقتی این بازی چرت میشه بهترین ریسینگ عمرتون نمیشه توقع خاصی ازتون داشت.

به نظر من هم Split/Second یه خورده تا وسطای مراحل تکراری میشه هرچند بازی جالبی بود . البته من کلا خیلی اهل بازی های Arcade Racing نیستم :cheesygri

من نمیدونم چرا هر تاپیکی که تو اسمش از VS استفاده میشه بچه ها اونجارو با رینگ کشتی کج اشتباه میگیرن و میان کل کل :biggrin1:

من S/S رو تموم کردم به نظرم جذاب بود و وقت خالی منو به نحو احسند پور میکرد اما هنوز توفیق بازی blur رو پیدا نکردم اونم میگیرم اگه واقعا سبکش مثل این باشه
واقعا تو این مدت بازی S/S یه ورزشی به اعصاب خودم دادم دسته هم الان بر اثر ضربات شدید تو کماست باند پیچیش کردم:biggrin1:

من blur رو هنوز بازی نکردم ولی s/s خیلی لذت بخش بود برای منی که بعد از pure هیچ بازی ریسینگ دیگه ای نگرفته بودم. تو یک سوم پایانی که مسیرها و انفجارها کمی تکراری میشن، بازی با سختی زیاد گیمر رو پای بازی نگه میداره. در کل از وقت زیادی که براش گذاشتم اصلا پشیمون نیستم. خدا کنه blur هم در همین سطح کیف بده:biggrin1:

http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?f=22

اینجا میزدید بهتر بود!

-من چند تا مرحله از S/S رو رفتم ،بازی خوبی بود ولی وقتی Blur بقل دستت باشه! جدا دیگه نمیشه به S/S دست زد.
یه نمه تکراری میشد،هرچی مرحله اولش خوب بود ولی بعد از یه تایمی دیگه من کششی برام بوجود نمی اومد که ادامش بدم،حالا تابستون اونم استاد میکنم .
----------------------
واقعا؟؟؟ عجببببب؟؟ ترجیح میدم باهات کل نکنم چون بی فایدست.
فردین کاری به حرف فریدون ندارم، ولی خدایش نمراتی که تو متا ثبت شده رو ببین!
Blur

S/S

نمراتشون رو نگاه کن، مثلا 1UP به S 100 داده به اون یکی داده 83
G S به Blur داده 8 به S/S داده 7.5
Official Xbox Magazine UK
به blur داده 90 ولی به S/S داده -90 ! IGN به blur -7 داده ولی به S/S داده 8.5
Video gamer هم به Blur 90 داده،به S/S داده 70!!!!!!!

این نشون میده که فوق العاده سلییقه ایه!
مثلا من به S/S دادم 7 ولی به Blur دادم 8.5:دی :دی:دی

به نظرم بحث نباید کرد،خیلی سلیقه ایه!

راستی فردین ،فکر کنم تو فرمون هم داری - شاید فرمونت خیلی تو S/S بیشتر بهت حال داده!:دی

آخرین ویرایش:
من یه دور و نصفی رفتم:-"آخه حرف بی ربط زدن هم حدی داره.آخه خیلی هم بازیش سخت بود که اشک آدم رو در میاورد:-"البته نباید جواب شماها رو داد.وقتی این بازی چرت میشه بهترین ریسینگ عمرتون نمیشه توقع خاصی ازتون داشت. __________________
حرف بی ربط رو شما و امسال شما میزنه با اون سابقه درخشانتون. با همین جملت که گفتی بازی سختی نبود تا آخرش رو خوندم چقدر بازی کردی
icon_lol.gif
وقتی تونستی یکی از دو اچیومنت Beat the team رو بگیری بیا اینجا باهات حرف میزنم به غیر از اون ارزش وقت گذاشتن نداری. در ضمن میشه اینجا جمله ای رو نشون بدی که کسی گفته باشه بهترین رسینگ عمرش بوده؟؟ چرا شرو ور در میکنی واسه و خودت و جو درست میکنی؟

فردین کاری به حرف فریدون ندارم، ولی خدایش نمراتی که تو متا ثبت شده رو ببین!
این نشون میده که فوق العاده سلییقه ایه!
راستی فردین ،فکر کنم تو فرمون هم داری - شاید فرمونت خیلی تو S/S بیشتر بهت حال داده!:دی
خوب رضا جون دیدی من اصلا اینجا بگم بلور خیلی چرته و .... ؟؟؟ نگفتم. چون همونطور که گفتی سلیقه ای هستش. بعضی ها مثل من و دوستمون که بالا پست داد تجربه جالبی داشتن باهاش. من خودم اینقدر لذت بردم که نشستم اچیومنت هاشو 1000 کردم با تمام سختی و اعصاب خورد کنی ای که داشت.
اما از بلور خوشم نیومد و هیچ وقت هم اینجا بلور و نکوبوندم و براش ایراد های بنی اسرائیل بگیرم. اما دوستان لطف دارن از هر چیزی که خوششون نمیاد باید بکوبن و دیگران هم وقتی حرف حق میزنن ..... هیچی ولش کن.

در ضمن رضا فرومون دارم اما این بازی با فرمون سازگار نیست. نمیدونم چرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or