Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

خوشگله (شوخی) .... این بازی 2 تا پایان داره( البته گفته میشه 3 تا که من هر چی گشتم سومی رو پیدا نکردم)
توی پایان بد میریزن و سم رو میگرین.
تو پایان خوب اول اسم سازنده ها میاد و در زیرش یه صداهایی میشنوید که سم داره در میره و کسی نمیتونه سم رو دستگیر کنه و سم میپره تو دریا. یه نیم چه مرحله دارید که توی یه کشتی هست و باید بمبی که moss قصد داره منفجر کنه رو خنثی کنید...;)
اوقت واسه اینکه این پایان خوبه که شما میگی رو ببینیم دقیقا باید چیکار کنیم ؟!

ویرایش : نباید این کارارو بکنبم ؟

1- Lambert رو نكشيم
2- در مرحله‌Kinshasa جناب Hashim رو نكشیم بلكه اون فردي كه كلاه قرمز داره رو بكشيم
3- منفجر نشدن بمب را تقصير انريكا نندازيم .

آخرین ویرایش:
وقتی من تو بازی هستم حرکات سم فیشر و بقیه خیلی کنده ، انگار که اسلو موشنه
حالا من نمیدونم چرا اینجوریه ....... خیلی ماسته............. اعصابمو خورد کرده.....
اگه راه حلشو می دونید بگید حتما .............. :(:(:(
آخرین ورژنه درایورمو هم گرفتم ....سیستمم هم که خیلی بالاست ........ :confused:
سلام
شما cpu و رمت درسته خیلی خوبه ولی کارت رافیکت درسته سری 8 هست ولی کارت گرافیک خیلی ضعیفی هست (فکر میکنم یه چیزی در حدود 7300gs ) باشه . برای همینه که این مشکلات رو داری.
یا علی مدد

وقتی من تو بازی هستم حرکات سم فیشر و بقیه خیلی کنده ، انگار که اسلو موشنه
حالا من نمیدونم چرا اینجوریه ....... خیلی ماسته............. اعصابمو خورد کرده.....
اگه راه حلشو می دونید بگید حتما .............. :(:(:(
آخرین ورژنه درایورمو هم گرفتم ....سیستمم هم که خیلی بالاست ........ :confused:

منم دقیقا همین مشکلو دارم .مطمئنم که به خاطره ضعیف بودن کارت نیست (کارتم 7600 GS) من قبلا نصب کرده بودم اینجوری نبود بعد چند وقت که دوباره نصب کردم اینطوری شده .
............... واقعا دیگه درموندم چی کارش کنم هر روشی بلد بودم به کار بستم نشد که نشد ...............

درایور کارت گرافیک من که آخرین ورژنشه .. چون پریشب گرفتمش....
162.18 ........... ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه .........چون تیک نمیزنه خیلی ماسته فقط....
:(:(:((:((

بابا تورو خدا یکی بگه واسه چی اسلوموشنه....بخدا دوستم با کارت گرافیک 6600 نرمه نرم بازی می کرد.....
ربطی به ضعیف بودنه کارت گرافیک و درایور نداره چون جفتش بالاس .... مشکل باید از یه جای دیگه باشه......
تو رو خدا کمکم کنید...دارم دیوونه میشم.......:((:((:((:((:-"

اوقت واسه اینکه این پایان خوبه که شما میگی رو ببینیم دقیقا باید چیکار کنیم ؟!

ویرایش : نباید این کارارو بکنبم ؟

1- Lambert رو نكشيم
2- در مرحله‌Kinshasa جناب Hashim رو نكشیم بلكه اون فردي كه كلاه قرمز داره رو بكشيم
3- منفجر نشدن بمب را تقصير انريكا نندازيم .
همه اینا هست....ولی باید یه جوری تنظیم کنی که میزان trust سازمانNSA بالای 30% باشه(باید خودت تخمین بزنی چون بازی درصد نمیزنه) ولی به نظر من مهمترین عامل تاثیر گذار توی پایان بازی کشتن یا نکشتن lambert باشه.چون اونجاست که اگر نکشی خط اعتماد JBA به صفر میرسه :cheesygri

آخرین ویرایش:
بابا تورو خدا یکی بگه واسه چی اسلوموشنه....بخدا دوستم با کارت گرافیک 6600 نرمه نرم بازی می کرد.....
ربطی به ضعیف بودنه کارت گرافیک و درایور نداره چون جفتش بالاس .... مشکل باید از یه جای دیگه باشه......

شما DVD بازی رو از کجا گرفتی ؟
شاید من و شما مشکل DVD بازی رو داشته باشیم .!!!
اما من قبلا برای اولین بار که DVD رو خریده بودم به راحتی نصب شد و موقع بازی هیچ مشکلی نداشت الان بعد چند وقت (فکر کنم 4~5 ) با همون DVD نصب می کنم (DVD 9 از اون پشت نقره ای ها از مدیاتک گرفتم ) .اما همون مشکلو داره .فقط یه چیزی یادمه قبلا که من بازی کرده بودم تمام تنظیمات رو روی بالاترین سطح میذاشتم و هیچ مشکلی نداشتم اما الان یه چیزی عوض شده انگار تمام تکسچر ها پر رنگ تر شدن یعنی یه جورایی تیره تر شده کلا .قبلا که بازی کرده بودم روشن تر و تکسچر ها کمرنگ تر بود .

سلام
البته من فکر میکنم کارت گرافیک 8400 از 6600 پایینتره. گول اسم 8400 رو نخور خیلی کارت ضعیفیه.
یا علی مدد

دوست عزیز کارتت ضعیفه نمیکشه.
بعد شما رو تنظیمات ضعیف اینجوری هستی؟

بابا مطمئن باشید مشکل از ضعیف بودن کارت نیست . من و این بنده خدا چه جوری بگیم دیگه ...
من خودم مینیمم 40 فریم دارم اما شخصیت های بازی اسلوموشن راه میرن ...........
ای هواااااااااااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررررررررر............

شما DVD بازی رو از کجا گرفتی ؟
شاید من و شما مشکل DVD بازی رو داشته باشیم .!!!
اما من قبلا برای اولین بار که DVD رو خریده بودم به راحتی نصب شد و موقع بازی هیچ مشکلی نداشت الان بعد چند وقت (فکر کنم 4~5 ) با همون DVD نصب می کنم (DVD 9 از اون پشت نقره ای ها از مدیاتک گرفتم ) .اما همون مشکلو داره .فقط یه چیزی یادمه قبلا که من بازی کرده بودم تمام تنظیمات رو روی بالاترین سطح میذاشتم و هیچ مشکلی نداشتم اما الان یه چیزی عوض شده انگار تمام تکسچر ها پر رنگ تر شدن یعنی یه جورایی تیره تر شده کلا .قبلا که بازی کرده بودم روشن تر و تکسچر ها کمرنگ تر بود .

اینی که من دارم 6 سی دی برای شرکت گیگاست ....
مشکل از این نمی تونه باشه ......... :eek:
در مورد تیرگی هام فکر کنم درست باشه چون برا منم تیرس یه چیزی هم هست من وقتی گرافیکشو میبرم بالای بالا و وقتی هم که میارم پایین هیچ فرقی نمی کنه اصلا انگار نه انگار ( به جز یه کم نرم تر شدنه ورتکس ها ) دیگه هیچ اتفاقی نمیفته ... که یکم عجیبه ............

اینی که من دارم 6 سی دی برای شرکت گیگاست ....
مشکل از این نمی تونه باشه ......... :eek:
در مورد تیرگی هام فکر کنم درست باشه چون برا منم تیرس یه چیزی هم هست من وقتی گرافیکشو میبرم بالای بالا و وقتی هم که میارم پایین هیچ فرقی نمی کنه اصلا انگار نه انگار ( به جز یه کم نرم تر شدنه ورتکس ها ) دیگه هیچ اتفاقی نمیفته ... که یکم عجیبه ............

بله دقیقا چیزی که شما می گی درسته .
من بازی رو تو XP نصب کردم از تو Vista اجرا کردم راحت مثل آب خوردن اجرا شد و سم و بقیه انگار دیگه دارن می دوئن .
به هر حال من هر کاری کردم تا حالا نفهمیدم این بازی چرا با XP من مشکل داره .یه چیز جالب دیگه هم بگم ، من Splinter Cell 1 رو هم برای تست نصب کردن چون یادمه چند ساله پیش تو Xp این بازی خیلی منو اذیت کرد . حدسم درست بود .بازی تو XP مشکل داره و عین Double Agent حرکات همه اسلوموشنه ( حالا باز هم بگین ایراد ازضعیف بودن VGA) .اما وقتی از تو Vista اجرا کردم مثل آب خوردن و با سرعت تمام اجرا شد .

دوست عزیز من اگه شما هم vista داری بازی رو از تو Vista اجرا کن .مشکلت حل میشه
من یکی باید بفهمم چرا کل سری های این بازی برای من تو XP مشکل داره .:confused:حالا دیگه اساتید اعظم سایت یه کمکی بکنند تا جواب این سوال رو پیدا کنیم . عاجزانه خواهش می کنم ....:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or