Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

سلام مشکل بازی به نظر من از cpuاست چون من با کارت 7600 وram1gو cpu 3200 تست زدم صحنه آهسته حرکت می کرد وقتی cpu core2 یکی از بچه ها را روی همین سیستم نصب کردم بازی رون شد روی ویندوز xp هم هیچ مشکلی نداشت

سلام مشکل بازی به نظر من از cpuاست چون من با کارت 7600 وram1gو cpu 3200 تست زدم صحنه آهسته حرکت می کرد وقتی cpu core2 یکی از بچه ها را روی همین سیستم نصب کردم بازی رون شد روی ویندوز xp هم هیچ مشکلی نداشت

به نظر من نمیتونه از CPU باشه چون دقیقا این سیستمی که شما داری منم دارم (CPU 3.2 full) فقط 2 گیگ رم دارم . اما من تو ویستا بدون مشکل بازی می کنم هر چی هست از XP یا یکی از برنامه هایی که تو XP من نصب شده . (من قبلا تو XP روون بازی می کردم) حالا در اولین فرصت باید XP رو دوباره نصب کنم و قبل از نصب برنامه های دیگه بازی رو چک کنم .

راستی من دیروز Pandora tomorow هم نصب کردم اونم دقیقا تو XP عین بقیه کند بود ولی تو Vista روون .

اون فیلمی که یه بمب هسته ای منفجر میشه برای چه مرحله ایه
اصلا کسی اونو دیده یا نه ........
در ضمن وقتی اون بمب خنثی میشه یه پایانشه
وقتی هم خنثی نشه یه پایانه دیگشه ....... درسته .......؟

بچه ها شنیده بودم که این بازی چند جور پایان داره ......... من تمومش کردم و می خواستم بدونم که برای اینکه بخوام بقیه پایانهای بازی رو ببنیم دقیقا باید چی کار کنم ......؟
اون پایانی رو هم که من دیدم اینبود که جیم به من گفت لمبرت رو بکش یه بار خود جیم رو کشتم و لمبرت یه چیزی گفت دوباره load کردم و اینبار لمبرت رو کشتم و رفتم اصلحه برداشتم و رفتم یه جایی که آدماش لباس قرمز پوشیده بودن اونجا امیل رو کشتم و یه چیزی شبیه بمب رو خنثی کردم بعد هم پلیسا از سقف ریختن پایین و تیتراژ رو نشون داد و هیچ اثری از اون مرحله که توی کشتیه که میگن باید یه بمب که ماس کار گذاشته رو خنثی کنی نبود
در ضمن من هاشیم رو کشتم (kinshasa) و انریکا رو نیز نکشتم (اونجا که بمب رو توکشتی کار گذاشتیم منفجر کردمش و نه جیم کشته شد و نه انریکا) ........
حالا از اساتیدی که این بازی رو کاملا تا آخرش رفتن ... خواهش می کنم که اگه میشه منو راهنمایی کنن ( خیلی دقیق خواهشا)

واسه اینکه پایان خوب بازی رو ببینی باید این 3 تا کارو انجام بدی :

1- Lambert رو نكشي
2- در مرحله ‌Kinshasa جناب Hashim رو نكشی بلكه اون فردي كه كلاه قرمز داره رو بكشي .
3- منفجر نشدن بمب را تقصير انريكا نندازي.

چرا آخر بازی انقدر سرد تموم شد .......
سم پرید تو آب و قایق هم منفجر شد .......
پس تکلیف انریکا و گروه JBA و خوده سم و لمبرت چی شد......؟
:sick::sick::sick:

اینا که تکلیفشون وسط بازی مشخص شد ربطی به پایان بازی نداره !:)

آخه ما که لمبرت رو نکشتیم ..... می خواستم ببینیم چی میشه .. کجا رفت ...؟
انریکا که کشته نشد ...... اون کجا رفت ......
گروه nsa و jba چی شد.....؟ چون همه ی اعضای اون که کشته نشدن.....؟
البته اینا همه برداشت من بوده حالا اگه شما چیز بیشتری می دونید دقیق توضیح بدید ممنون میشم ..... چون من درست و حسابی از اون اولش سر در نیاوردم چی شد .... راستش اصلا نفهمیدم که دختر سم رو می کشن تو یه سایتی خوندم فهمیدم .... اگه ماجراشو می دونید ما رو هم در جریان بذارید تا از این سردرگمی در بیام ....
با تشکر :confused::confused::confused:

عزیز من شما دقت کنی توی اون مرحله که بمب رو خنثی میکنی مامورا میریزن تو و همه رو میگرین... حالا که چه انریکا باشه چه کسه دیگه ای!! لمبرت هم از این قضیه مستثنی نیست و اونم پیدا میکنن...خو این خیلی جوابش سخت بود؟

آخه وقتي پليسا ميريزن ديگه بقيه شو نشون نداد فقط سرو صدا اومد .........
که سرو صداي گرفتن و اين جور چيزا بود .... حق با شما بوده ...........
ممنون
ولی کلا یکم بی سرو ته بود ...... چون کی پلیسا رو خبر کرد خود سم وقتی پرید تو آب کجا رفت ...

3- منفجر نشدن بمب را تقصير انريكا نندازي
مگه میشه کاری کرد که تقصیرش نندازی:confused: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد یه عمر تموم کردن این بازی آدمو مجبور میکنین بازی رو یه باره دیگم تموم کنه:cheesygri

مگه میشه کاری کرد که تقصیرش نندازی:confused: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد یه عمر تموم کردن این بازی آدمو مجبور میکنین بازی رو یه باره دیگم تموم کنه:cheesygri
من که نفهمیدم.. ولی وقتی بذاری بمب منفجر بشه انریکا نجات پیدا میکنه دیگه....که احتمال دیدن پاین اصلی بازی رو برات کم میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or