Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

مشكل من اينه كه پايان بازي خوب مشخص نميشه.
بيد از خنثي كردن بمب فقط يه سري صدا مياد. مرحله ي بعد هم يه بمب ديگه خنثي ميكنيم و بعد سم فرار مي كنه.
چيزي از انريكا نشون نميده!:mad:

با سلام.............:):)
ببخشید دوستان من یه سوالی برام پیش اومده که یه مدت هست اعصابم رو خرد کرده........:mad::mad:
اونم اینکه موقعی که شما یه مرحله رو تمام میکنی یه سری وسیله برای شما باز میکنه منتها وقتیروشون کیلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیافته و حتی تو مرحله بعد هم نمیتونی از اون وسایل که ازاد کردی استفاده کنی.......
من حتی پچ1.2 رو هم گرفتم و ریختم اما یه نکته جالب اینکه من که این پچ رو نصب کردم(روی پچ1.1)پچ بلافاصله میریزه(در کمتر 5 ثانیه:eek::eek:)
میخواستم ببینم کسی تونسته از وسایل جدید(مثل قفل باز کن برقی و..) استفاده کنه؟؟؟؟؟؟
اگه میشه یه راهنمایی دقیق بکنین.....
در ضمن اون دوستایی که پچ 1.2 رو ریختن هم مثل من مال من اینقدر سریع ریخته یا اینکه این پچ تقلبیه!!!!:eek::eek:
ممنون:love:

کارت من 8500gt هست ولی وقتی تو بازی میرم گرافیک بازی خراب است افراد از هم جدا هستند
یه کمکی بکنید

شما هم درایور کارتتو عوض کن. اگه هم نشد یه Patch واسش بگیر. انشاالله که درست میشه;) ولی یادمه من هم همین مشکل رو داشتم و هر کاری هم کردم درست نشد:( فکر کنم با سری 8 مشکل داره:(

کارت من 8500gt هست ولی وقتی تو بازی میرم گرافیک بازی خراب است افراد از هم جدا هستند
یه کمکی بکنید
به احتمال زیاد مشکل از درایور کارت گرافیکته اگه نشد یه سر به تنظیمات کارتت توی ویندوز بزن شاید درست شد.

شما هم درایور کارتتو عوض کن. اگه هم نشد یه Patch واسش بگیر. انشاالله که درست میشه;) ولی یادمه من هم همین مشکل رو داشتم و هر کاری هم کردم درست نشد:( فکر کنم با سری 8 مشکل داره:(
سریه 8 با این بازی مشکلی نداره .
من بازی رو همین العان رویه سیستمم نصب دارم و بدون کوچکترین مشکلی با بالاترین تنظیمات
گرافیکی بازی میکنم.
کارت من 8800GTS هست و درایور 162.18 رویه سیستمم نصبه.
پس مشکل از سری 8 نیست.

من زمانی که بازی اومد با 6800 بازی رو تموم کردم و حالا هم با 8800 . واقعآ هم بازی داره فوق العاده بهتر اجرا میشه. راستش من که نتونستم ازش اشکالی بگیرم.

من هم همین مشکل خراب نشون دادن کاراکتر رو داشتم . کارتم هم 8400gs هست .
ولی باریختن پچ 1.02 و اخرین درایور کارت گرافیک که 162.18 باشه مشکل به طور کامل حل شد .
پس دیگه نمیشه گفت که بازی با کارت های سری 8 مشکل داره .
البته خودمم اخر سر نفهمیدم که پچ مشکل رو حل کرد یا درایور ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or