Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

در ضمن اونی که میره نوشیدنی بیاره رو فقط باید بکشم یا حرف هم ازش بکشم؟

درست یادم نیست حالا تو حرف هم بکش ضرری که نداره .

عکس از اهدافت یادت نره .

پورنا جون اهداف در نقشه همون علامت های قرمز هستن؟

تا جایی که یادمه مکعب های قرمز اهداف هستن .

مي شه بگين اون دوتا patch گيم اسپات براي بازي چه مشكلاتي رو برطرف مي كنه؟
شما فقط پچ 1.02 رو دانلود کن...چون تمامی مشخصات پچ 1.01 رو داره....
پچ 1.02 گزینه aa به آپشن گرافیک بازی اضافه میکنه و امکان استفاده از وسایلی که آخر هر مرحله آزاد میکنی بهت میده ... یه مقدار وضع افتضاح سایه ها رو توی بازی بهبود میبخشه و کلی fix توی قسمت online بازی

اقا سلام یکی کمک کنه من تو مرحله ی jba hq part3 هستم میشه مرحله ی 9 یه مکعب هست تو کامپیوتر اونو جور کنی چی کارش کنم بعد چه طور میشه بدونه چاقو ضربه زد کف گرگی

دقیق نمیدونم کجایی.ولی وقتی توی کشتی همرو میکشی(البته توی spilinter cell اصلا نباید کسی کشته بشه تا بتونی امتیاز کامل رو بگیری:biggrin1: )یادمه یه جایی بود توی کشتی روی عرشه که مارو میفرستاد به موتور خونه و اونجا باید یکیرو میگرفتیمش و بعد 1 بمب توی کشتی کار میذاشتیم;)
مطمعن نیستم.اگه عکس بذاری بهتر میشه کمک کرد

میگم سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه
Supported OS: Windows® XP (only)
Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers.
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 9.0c-compatible (EAX" recommended) - PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio.
DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard
Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster

*Supported Video Cards at Time of Release

ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.

دقیق نمیدونم کجایی.ولی وقتی توی کشتی همرو میکشی(البته توی spilinter cell اصلا نباید کسی کشته بشه تا بتونی امتیاز کامل رو بگیری:biggrin1: )یادمه یه جایی بود توی کشتی روی عرشه که مارو میفرستاد به موتور خونه و اونجا باید یکیرو میگرفتیمش و بعد 1 بمب توی کشتی کار میذاشتیم;)
مطمعن نیستم.اگه عکس بذاری بهتر میشه کمک کرد

نمیکشم که بیهوش میکنم
اونجایی رو هم که میگم توی یک موتور خونه ماننده
که مثل اینکه با اسلحه باید یک تیری بزنیم که راه بازشه تا اونجا منفجر بشه اما نمیدونم کدوم بمب رو کجا جاسازی کنم:((

سپهر اونجا دو تا گارد هست که باید یه جوری دست به سرشون کنی بعد میری تو موتورخونه اونجا بمب رو کار میزاری بعد باید یه چیزی همون بغل بمب یه چیزی هست که باید هک کنی بهد از اونجا میای بیرون سمت چب یه در هست قفلشو باز میکنی بعد میپری تو اب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or