Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

دهنم سرویس شد از بس این کاپیتان عوضی رو زدم و اون منگل مشعلش رو انداخت پایین!!
بابا یه مسلمونی به ما بگه این مرتیکه رو چجور افقی کنم؟! 5 ساعت دارم رو همین یه تیکه کار می کنم هر بار که میکشمش مرتیکه منگل مشعلشو میندازه پایین! آخه من چکار کنم؟ نمی تونم که بهش بگم خواهش می کنم مشعلتو بده بعد بمیر!!! یه مسلمونی ما رو هدایت کنه.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
از پشت سر بگیرش...اگر نشد با یه زاویه ای بزن که مشعل از تو دستش بیفته تو آب

يه سوال داشتم
اين عكسو ببينيد:

اينجا بايد اين يارو بكشم كه ديگه ميرم تو گروه JBA و اگه نكشم همچنان به گروه NSA وفادار موندم ولي تنها راه رو كشتن يارو گذاشته...راهي هست كه نشه اين كارو كرد يا نه تنها راه ادامه بازيه؟

من برای اولین بار بود که بازی Splinter Cell رو بازی میکردم و خیلی لذت بردم تا حالا بازی به این سبک بازی نکرده بودم ولی هدفم از این پست این بود که بگم اگه این بازی رو مولتی پلیر بازی نکردین نصف لذت بازی رو ندیدین!
تو قسمت مولتی دو حالت هست یکی مبارزه رو در رو که 3 جاسوس در مقابل 3 نفر نگهبان بازی میکنن و هدف اینه که جاسوسها باید یسری مدارک رو هک کنن و نگهبانها نباید بزارن
و یه قسمت دیگه هم داره که 18 ماموریت هست که تو نقشه های مختلف باید انجام بدین و راستشو بخواین لذتش چند برابر بازی اصلی هست اگه بازی نکردین حتما دنبالش باشین که نصف بازی رو از دست دادین;)

يه سوال داشتم
اين عكسو ببينيد:

اينجا بايد اين يارو بكشم كه ديگه ميرم تو گروه JBA و اگه نكشم همچنان به گروه NSA وفادار موندم ولي تنها راه رو كشتن يارو گذاشته...راهي هست كه نشه اين كارو كرد يا نه تنها راه ادامه بازيه؟

از راهنماي gameplay اين بازي در gamespot اين قسمتو اينطوري گفته:
اما متوجه نشدم
Code:
[B]Objective: Kill Cole Yeager (JBA)/ Don’t Kill Cole Yeager (NSA)[/B]

When you’ve completed as many of the missions as you feel like doing or are capable of, return to the safecracking area and speak to Moss again. He’ll lead you to a room where the pilot of the helicopter is being held captive. You’ll finally meet Emile here; he’ll give you a gun with one bullet. You can guess what he wants you to do with it. 
Your choice is to either kill the captive (+JBA/-NSA) or fire and miss (+NSA/-JBA). These rewards are relatively minor compared to the larger trust gains or losses you’ll earn in major missions, so don’t sweat the task one way or another. If you’ve somehow gotten extremely low with the JBA by this point, though, it’d be wise to execute the dude and recoup some of your trust losses.
اونايي كه اينجا رو رد كردن واقعا راهي غير از همكاري با JBA برا نكشتن اون خلبان نيست؟

اونايي كه اينجا رو رد كردن واقعا راهي غير از همكاري با JBA برا نكشتن اون خلبان نيست؟

عزیز دلم . دوستمون مجتبی (Carbon ) شما رو راهنمایی کردن ولی شما بجای تشکر ایشون رو (که دوست من هست:love: ) مسخره کردین ! :mad:

برای همین من جوابت رو میذارم توی اسپویلر ، و کلیک روی اسپویلر رو نشانه ی معذرت خواهی از مجتبی میدونم . ;)
یعنی اگر این قسمت رو رد کردی ، نتیجه میگیریم که روی اسپویلر کلیک کردی ، پس یعنی از مجتبی معذرت خواهی کردی . ;)

اگر چند دقیقه همینجوری به طرف ذل بزنی و شلیک نکنی ، حلّه . البته یه کم طول میکشه . ;)

در ضمن کشتن این خلبان ، به معنای قطع همکاری شما با NSA نیست . بلکه فقط مقداری از اعتمادشون رو از دست میدین ، که به آسونی و با انجام چند تا ماموریت اختیاری ، دوباره اعتمادشون بالامیره .

اگر هم طرف رو نکشی ، اعتماد JBA کم میشه که در اون صورت هم میتونی به آسونی اعتمادشون رو بالا ببری .

خلاصه کشتن این خلبان انتخاب سختی نیست و تاثیری روی پایان بازی نداره.

این یک پیش غذاست برای انتخاب های بعدی . . .

چون با 3 انتخاب بعدی ای که در طی مراحل بعد شما انجام میدین ، پایان بازی رقم میخوره .

با تشکر

عزیز دلم . دوستمون مجتبی (Carbon ) شما رو راهنمایی کردن ولی شما بجای تشکر ایشون رو (که دوست من هست:love: ) مسخره کردین ! :mad:

برای همین من جوابت رو میذارم توی اسپویلر ، و کلیک روی اسپویلر رو نشانه ی معذرت خواهی از مجتبی میدونم . ;)
یعنی اگر این قسمت رو رد کردی ، نتیجه میگیریم که روی اسپویلر کلیک کردی ، پس یعنی از مجتبی معذرت خواهی کردی . ;)

اگر چند دقیقه همینجوری به طرف ذل بزنی و شلیک نکنی ، حلّه . البته یه کم طول میکشه . ;)

در ضمن کشتن این خلبان ، به معنای قطع همکاری شما با NSA نیست . بلکه فقط مقداری از اعتمادشون رو از دست میدین ، که به آسونی و با انجام چند تا ماموریت اختیاری ، دوباره اعتمادشون بالامیره .

اگر هم طرف رو نکشی ، اعتماد JBA کم میشه که در اون صورت هم میتونی به آسونی اعتمادشون رو بالا ببری .

خلاصه کشتن این خلبان انتخاب سختی نیست و تاثیری روی پایان بازی نداره.

این یک پیش غذاست برای انتخاب های بعدی . . .

چون با 3 انتخاب بعدی ای که در طی مراحل بعد شما انجام میدین ، پایان بازی رقم میخوره .

با تشکر

عزيز گلم :) شما به اون طرز حرف زدن ميگي راهنمايي بابا دمت گرم مشتي البته اگه منم رفيقش بودم اين حرفو ميزدم
111.gif
در هر حال اين بابايي كه شما داري انقد روش مهر اعتماد ميزني من نميدونم چند سالشه چجور كاربريه چن تا رفيق داره فقط تا همين حد بدون كه متاسفانه...بگذريم تو مبحث زدن اين حرفا غير از اتلاف وقت ارزش ديگه اي نداره
فقط شمارو ميفرستم به اين لينك تصميم گيري با خودت:
7600gt DDR3چه مارکی ، جه قیمتی و کجا
اين بحث رو هم اينجا ادامه نده تا موضوح تاپيك عوض و به حاشيه نره
در مورد بازي:
من اگه خلبان رو نكشم بازي ادامه پيدا نميكنه و ميره تو لود كه بايد دوباره از آخرين save بازي بيام تنها راه رو برام كشتن خلبان گذاشته حالا چه به ديوار شليك كنم چه اصلا شليك نكنم در هر دوحالت همين وضعيت وجود داره

عزيز گلم شما به اون طرز حرف زدن ميگي راهنمايي بابا دمت گرم مشتي البته اگه منم رفيقش بودم اين حرفو ميزدم در هر حال اين بابايي كه شما داري انقد روش مهر اعتماد ميزني من نميدونم چند سالشه چجور كاربريه چن تا رفيق داره فقط تا همين حد بدون كه متاسفانه...بگذريم تو مبحث زدن اين حرفا غير از اتلاف وقت ارزش ديگه اي نداره
فقط شمارو ميفرستم به اين لينك تصميم گيري با خودت:
7600gt DDR3چه مارکی ، جه قیمتی و کجا
اين بحث رو هم اينجا ادامه نده تا موضوح تاپيك عوض و به حاشيه نره

واقعا جای تعجب داره . . . شما اومدی بخاطر کینه ای که از بحث 4 ماه قبل از مجتبی خان داشتی ، وقتی میخواست کمکت کنه ، کمکش رو پس میزنی ؟

به هر حال الان فهمیدم این قضیه شخصیه و به من هیچ ربطی نداره و درحوصله ی این تاپیک هم نیست . . . پس میریم سر اصل مطلب . . . .

من اگه خلبان رو نكشم بازي ادامه پيدا نميكنه و ميره تو لود كه بايد دوباره از آخرين save بازي بيام تنها راه رو برام كشتن خلبان گذاشته حالا چه به ديوار شليك كنم چه اصلا شليك نكنم در هر دوحالت همين وضعيت وجود داره

خوب . . . این نشون میده که شما خیلی به NSA وفادار بودین . . . ولی اعتماد JBA در سطح پایینی قرار داره . . . ;)
به همین خاطر وقتی شلیک نکنی به طرف ، وقتی از اعتماد JBA یک مقدار کم میشه ، درجه ی اعتماد JBA به صفر میرسه و شما بازنده حساب میشید. ;)

برای راهنمایی بهت میگم که همیشه به طور مطلق طرف NSA نباش . . . درسته که NSA ، طرف + و خوب ِ بازیه . . . ولی یادت نره که همین NSA یی که چوبش رو به سینه میزنی سم رو قبلا طرد کرده و چند تا گندکاری دیگه هم بالا آورده . . . که نشون میده NSA برای رسیدن به اهدافش هرکاری میکنه . . . پس + ِ مطلق حساب نمیشه و اون کله گنده هاش خیلی آدمای کثافتی هستن . . . ;)

به هر حال الان چون اعتماد JBA نسبت به شما کمه ، اگر خلبان رو نکشی ، game over میشی.

پس با توجه به اینکه شما روبوت نیستی و میتونی سرپیچی کنی ، و NSA هم مثبت ِ مطلق نیست و همچنین کشتن و نکشتن خلبان روی پایان بازی تاثیری نداره ، خلبان رو بکش ! اون که به هر حال میمیره ( اگر تو نکشیش ، خود ِ JBA میکشتش ) :)

برای بقیه ی بازی سعی کن تعادل رو بین اعتماد NSA و JBA برقرار کنی و اهداف هر دو رو انجام بدی . . .

امیدوارم کارت راه افتاده باشه . . . و اون قضیه ی 4 ماه پیش رو هم فراموش کنی . . . به هرحال مجتبی اینجا میخواست کمکت کنه . . .

باتشکر
بای

واقعا جای تعجب داره . . . شما اومدی بخاطر کینه ای که از بحث 4 ماه قبل از مجتبی خان داشتی ، وقتی میخواست کمکت کنه ، کمکش رو پس میزنی ؟

به هر حال الان فهمیدم این قضیه شخصیه و به من هیچ ربطی نداره و درحوصله ی این تاپیک هم نیست . . . پس میریم سر اصل مطلب . . . .

خوب . . . این نشون میده که شما خیلی به NSA وفادار بودین . . . ولی اعتماد JBA در سطح پایینی قرار داره . . . ;)
به همین خاطر وقتی شلیک نکنی به طرف ، وقتی از اعتماد JBA یک مقدار کم میشه ، درجه ی اعتماد JBA به صفر میرسه و شما بازنده حساب میشید. ;)

برای راهنمایی بهت میگم که همیشه به طور مطلق طرف NSA نباش . . . درسته که NSA ، طرف + و خوب ِ بازیه . . . ولی یادت نره که همین NSA یی که چوبش رو به سینه میزنی سم رو قبلا طرد کرده و چند تا گندکاری دیگه هم بالا آورده . . . که نشون میده NSA برای رسیدن به اهدافش هرکاری میکنه . . . پس + ِ مطلق حساب نمیشه و اون کله گنده هاش خیلی آدمای کثافتی هستن . . . ;)

به هر حال الان چون اعتماد JBA نسبت به شما کمه ، اگر خلبان رو نکشی ، game over میشی.

پس با توجه به اینکه شما روبوت نیستی و میتونی سرپیچی کنی ، و NSA هم مثبت ِ مطلق نیست و همچنین کشتن و نکشتن خلبان روی پایان بازی تاثیری نداره ، خلبان رو بکش ! اون که به هر حال میمیره ( اگر تو نکشیش ، خود ِ JBA میکشتش ) :)

برای بقیه ی بازی سعی کن تعادل رو بین اعتماد NSA و JBA برقرار کنی و اهداف هر دو رو انجام بدی . . .

امیدوارم کارت راه افتاده باشه . . . و اون قضیه ی 4 ماه پیش رو هم فراموش کنی . . . به هرحال مجتبی اینجا میخواست کمکت کنه . . .

باتشکر
بای

مگه قرار نشد ديگه بحث بيشتر از اين منحرف نشه
ظاهرا پستشو نديدي درغير اينصورت اسمشو كمك نميزاشتي چون دقيقا براي جبران مافات 4 ماه قبلي كه اشاره كردي اومده بود;) ..بگذريم

---------------------
من تمام اين كارهارو كردم كه اون يارو كشته نشه..درواقع بدون كشتن يارو و از راهي ديگه جلب اعتماد خودمو نسبت به JBA بيشتر كنم اما ظاهرا راهي غير از كشتن خلبان برا ادامه بازي نمونده بود
بهرحال از راهنمايي شخص شما ممنونم
20.gif

سلام
آقا یه نفر به من کمک کنه من تازه اسپلینتر باز شدم(و تاسف می خورم که چرا تا حالا نبودم) .و از نسخه 3 شروع کردم و خوب مبتدی هستم. سوال اولم اینه وقتی f1 رو میزنم و نقشه رو انتخاب میکنم اون علامت های قرمز چیه؟ آیا اونا هدف هستند و من باید به اونا دست پیدا کنم؟
سوال دومم هم درباره مرحله دوم نسخه 3 یعنی اون جایی که تو کشتی هستم هست.
من به بالا ترین نقطه کشتی رسیدم و روی جعبه ها رادار کار گذاشتم و از اون مرد کلاه دار (فکر کنم کاپیتان کشتی باشه) حرف کشیدم همه افراد سر راهم رو هم کشتم ولی حالا نمی دونم باید چکار کنم. لطفا کمکم کنید.
یا علی مدد

سلام
بابا یه نفر به ما کمک کنه تو رو خدا.
یا علی مدد

خوب بازی ای که یک سال پیش بازی کردیم رو که همه ی مراحلش رو یادمون نمیمونه . ;)

باید یک عکس از اهدافت بذاری .;)

ولی چیزی که یادمه اینه که باید کاپیتانه رو میکشتی .
اون بالای کشتی یک اتاق بود باید میرفتی توش با کامپیوتر ها یه کاری میکردی . . .

آها . . . 3 نفر هم بودن سر میز با هم حرف میزدن ، بعد یکیشون میومد نوشیدنی بیاره . باید دخل اونو هم میاوردی . . .

در کل روی نقشه اهداف مشخصن فکر نمیکنم مشکلی باشه ;)

سلام
پورنا جون اهداف در نقشه همون علامت های قرمز هستن؟
در ضمن اونی که میره نوشیدنی بیاره رو فقط باید بکشم یا حرف هم ازش بکشم؟
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or