Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

امین جان چرا بیخودی hassan_110 رو امیدوار میکنی خودت که گرافیکت 5700 بود نتونستی بازیش کنی چه برسه به 5500 این آقا حالا این آقا بره دانلود کنه بعد آخرش هم نتیجه نگیره
حسن جون این بازی رو فقط با کارتهای بالای 6200 میشه بازی کرد البته با 6200 هم میشه بازیش کردی اما به سختی

ویرایش: رفتم دو صفحه قبل دیدم آقا حسن در مورد نسخه سوم سوال کردن به هر حال این چیزی که من گفتم مربوط به نسخه چهارم بود که امین هم میدونه آخ که امین تو چقدر در منحرف کردن تاپیک حرفه ای هستی :biggrin1:
خدا حافظ

آخرین ویرایش:
راستی Hellboy توی این عکس شبیه Sam Fisher خودمون نیست؟ :biggrin1:

img3534593.jpg

امین جان چرا بیخودی hassan_110 رو امیدوار میکنی خودت که گرافیکت 5700 بود نتونستی بازیش کنی چه برسه به 5500 این آقا حالا این آقا بره دانلود کنه بعد آخرش هم نتیجه نگیره
حسن جون این بازی رو فقط با کارتهای بالای 6200 میشه بازی کرد البته با 6200 هم میشه بازیش کردی اما به سختی

ویرایش: رفتم دو صفحه قبل دیدم آقا حسن در مورد نسخه سوم سوال کردن به هر حال این چیزی که من گفتم مربوط به نسخه چهارم بود که امین هم میدونه آخ که امین تو چقدر در منحرف کردن تاپیک حرفه ای هستی :biggrin1:
خدا حاف
چی میگی تو؟؟:)
من منحرف کردم؟؟:eek:;)
ایشون اومده اینجا سوال میکنه چون جوابش رو تو تاپیک خوده بازی نداده;)

سلام
میثم جون خداوکیلی من که از حرفات چیزی سر در نیاوردم
هیچی بابا فقط اومد یه چیزی پروند:cheesygri

راستی Hellboy توی این عکس شبیه Sam Fisher خودمون نیست؟ :biggrin1:
در صورت تکرار چنین پستهایی 3 روز بن میشی:biggrin1:
ولی خداییش راست میگه البته قیافش نه استیلش شبیهشه

سلام
امین جون خداوکیلی یه جاییم پاره شد 46 مگ دانلودکردم برای سری 7 جی فورس که به درد نمی خورد.
همون جا که بهت گفتم پاره تر شد و 40 مگ دیگه دانلود کردم که این نسخه 3 اسپلینتر سل رو بازی کنم ولی بازم نشد. همون جوری بعد از دمو از بازی بیرون میاد.
تو رو خدا یه راه جلوی پام بذار.
متشکرم
یا علی مدد

آقا حسن شرمنده من اصلا حواسم نبود شما در مورد splinter 3 سوال کردی حالا یه پیشنهاد ویندوزتو عوض کن اگه نشد احتمالا از دی وی دی یا سی دی هست که خرابه و باید بری یکی دیگه بخری فکر کنم امپرور خوب باشه چون کرک بازی هم داره

سلام
امین جون خداوکیلی یه جاییم پاره شد 46 مگ دانلودکردم برای سری 7 جی فورس که به درد نمی خورد.
همون جا که بهت گفتم پاره تر شد و 40 مگ دیگه دانلود کردم که این نسخه 3 اسپلینتر سل رو بازی کنم ولی بازم نشد. همون جوری بعد از دمو از بازی بیرون میاد.
تو رو خدا یه راه جلوی پام بذار.
متشکرم
یا علی مدد

میدونم خیلی سخته:cheesygri
شما رو یه سیستم دیگه تستش کن اگه مشکل داشت که خب مشکل از سی دیته اگه نداشت یه ویندوز عوض کنی مطمئن باشه مشکلت حل میشه!

کدوم مرحله کشتی؟؟؟؟ مکزیک یا اون یکی؟؟؟ (اسمش هم یادم رفت)

بعد از اولین مرحله آموزشی که اخرش باید یک نفر رو نکشیم!! Sam رو میفرستن به یه یخچال برای یک ماموریت! توی اون مرحله کمی که جلو میرویم به یک کشتی میرسیم که توی اون مثلا یک آبجکتیو هست بنام Contact Lambert اگه اشتباه نکنم. که واسه اون کار رفتم بالا کشتی و قفل یک کامپیوتری رو باز کردم و به هدف رسیدم. هدف بعدی میشه همونی که گفتم یعنی Disable Communications که شدیداً توش موندم. منم دقیقا نمیدونم اسمش چیه! واسه همینه که اینطوری آدرس دادم. البته فقط اینم بگم که اولین مرحله ای بود که می رفتم تو کشتی واسه ماموریت :blushing:

بعد از اولین مرحله آموزشی که اخرش باید یک نفر رو نکشیم!! Sam رو میفرستن به یه یخچال برای یک ماموریت! توی اون مرحله کمی که جلو میرویم به یک کشتی میرسیم که توی اون مثلا یک آبجکتیو هست بنام Contact Lambert اگه اشتباه نکنم. که واسه اون کار رفتم بالا کشتی و قفل یک کامپیوتری رو باز کردم و به هدف رسیدم. هدف بعدی میشه همونی که گفتم یعنی Disable Communications که شدیداً توش موندم. منم دقیقا نمیدونم اسمش چیه! واسه همینه که اینطوری آدرس دادم. البته فقط اینم بگم که اولین مرحله ای بود که می رفتم تو کشتی واسه ماموریت
به خدا هر چی فشار میارم چیزی یادم نمیاد....
میتونی از صفحه آبجکتیو هات یه عکس بندازی بذاری اینجا شاید چیزی یادم اومد....

تو بازی که هستی f1 رو بزن و گزینه objective رو انتخاب کن و ازش عکس بگیر آپلود کن بذار اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or