Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

اونجايي كه يه نفر مياد من رو تعليم بده و بعد يه كرنومتر مثلا 25 دقيقه اي شروع به كاهش ميكنه قضيه كلا از جه قراره؟بايد جكار كنم؟

همیشه با زدن F1 میتونی لیست اهدافت رو ببینی.
توی اون مرحله 25 دقیقه وقت داری ، و اگر ماهر باشی میتونی همه ی اهداف رو انجام بدی.
اگر هم نه ، به انجام اهداف primary میتونی بسنده کنی.
بعد از 25 دقیقه هم باید همونجا باشی . . . جلوی منطقه ی training

با عرض سلام مجدد خدمت همه خصوصا آقا وحید گل!
وحید جان بازم سوال!
ببین توی مرحله تمرینی یه جاییش خست باید برم قفل یک گاوصندوق رو باز کنم.تصویر یک صفحه نوکیا میاد!چیکار بکنم اینجا و با استفاده از چه کلیدهایی؟:blushing:

ببین توی مرحله تمرینی یه جاییش خست باید برم قفل یک گاوصندوق رو باز کنم.تصویر یک صفحه نوکیا میاد!چیکار بکنم اینجا و با استفاده از چه کلیدهایی؟

باید با کلید های جهت ور بری . فکر کنم چپ و راست بود.
باید در یک جهت بچرخونی ، بعد که جا افتاد ، از جهت دیگه بچرخونی .
اگر هم کلید ها عمل نکرد ، نقص از بازیه ، و اکثرا اینجوری حل میشه که با scroll ِ ماوس بازی کنی. یعنی چرخونک ِ ماوس رو بالا و پایین کنی.
بعد با استفاده از کلید های جهت ادامه بدی
مشکلی بود در خدمتم ;)

من دوتا سوال داشتم :
1- سیو بازی کجا میره ؟ توی پوشه بازی یه پوشه به نام سیو هست ولی خالیه!!!
2- آخر بازی هیچ دمویی نشون نداد فقط credits رو پخش کرد !
بازی من هم یه دونه DVD واسه امپروره
ممنون

- سیو بازی کجا میره ؟ توی پوشه بازی یه پوشه به نام سیو هست ولی خالیه!!!
الان حس ندارم دقیق توضیح بدم... فقط بگم که توی documents & setting هست.

- آخر بازی هیچ دمویی نشون نداد فقط credits رو پخش کرد !
من نمیدونم اینجا چرا همه دنبال دمو میگردن؟؟؟؟ مگه Ct دمو داشت؟؟؟؟ فقط pt دمو داشت که به نظرم دمو هاش بازی رو یه جوریی کرده بود....
بابا بازی 3 تا دمو بیشتر نداره که همون اول نشون میده

بازی من هم یه دونه DVD واسه امپروره
واسه منم 2 تا Dvd تکین هست

درود
دوستان من در مرحله بعد از کشتی گیر کردم . سر درست کردن اون مکعب که در PC گروه JBA هست . میشه لطف کنید و بگید باید چه خاکی تو سر کچل JBA Boss بریزم . ممنون :biggrin1:

پیرو توضیحات دوستان اینارو اضافه می کنم:
اگه تو این مکعب عددی قرمز بود مثلا 101 برو با اون عددی که تو یه وجه دیگه تکراری هست چک کن ببین بجای اون 101 دیگه می تونی عدده دیگه ای بذاری یا نه. اگه می شد که 101 دومی رو تغییر بده تا اولی رو بتونی استفاده کنی اگه نه 101 دومی رو نمی تونستی تغییر بدی برو 101 اولی رو بجاش یه عدد دیگه بزار اونقدر جای عددهارو باهم عوض کن تا عددهای قرمز درست بشن و ادامه ماجرا ... که باید بری کامپیوتر انریکارو هک کنی و بعدش کامپیور ماس رو هک کنی :biggrin1:

اونجا که بعد از مرحله ای که هشام رو میکشی بعد از اون مرحله توی مخفیگاه JBA باید چیگار کنم . میگه بمب رو پیدا کن و خنثی کن و یه جایی توی نقشه هم که اسانسور هست پوزیشن هست ولی در اون باز نمیشه . اصلا باید چیکار کنم ؟:confused:
فکر کنم lambert رو بکشی بهتر باشه اینطوری راحتتر می تونی فرار کنی، فقط برو موتور خونه چشم انریکا رو اسکن کن بعد برو در آسانسور رو باز کن:biggrin1: و ادامه ماجرا :biggrin1:

فکر کنم lambert رو بکشی بهتر باشه اینطوری راحتتر می تونی فرار کنی، فقط برو موتور خونه چشم انریکا رو اسکن کن بعد برو در آسانسور رو باز کن:biggrin1: و ادامه ماجرا :biggrin1:
من که دلم نمیومد این مرتیکه لمبرت رو بکشم.... خاطراتی داشتم باهاش

من لمبرت رو نکشتم ولی یه سوالی بام پیش اومد خوب حق انتخاب کشتن لمبرت رو داریم دیگه یعنی دیگه لمبرت تو splinter cell 5 نیستش:confused:
پایان اصلی بازی جوری ساخته شده که شما باید حتما لمبرت رو زنده نگه داری.. پس اگر مشکلی پیش نیاد حتما تو شماره 5 هم خواهد بود تا به سم زور بگه :biggrin1:

من بخاطر کشتن لمبرت عذاب وجدان گرفتم و مرحله 10 رو از اول بازی کردم که اینبار جمی رو بکشم :biggrin1:
که باعث شد یه مرحله اضافه تر بازی کنم و بیشتر از بازی لذت ببرم هرچند که بعضی از جاهای بازی واقعا سرکاری می شد :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

در این آدرس :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data

خيلي دردناكه!أخه من Windows رو فرمت كردم :(
من توي اون مرحله اي كه ميره تو يك كوهستان يخي وميره تو اب شنا ميكنه و ... بودم كه درايو windows خراب شد و من مجبور شدم فرمت كنم.به نظرتون ججوري ميتونم save هاي بازي تا اون مرحله رو gir بيارم (شرمنه كه english نوشتم اخه كيبوردم "ge" نميزنه!)زخواهش ميكنم كمكم كنيد.

سلام
آقا من تو نصب نسخه سوم chaos theoty مشکل دارم هر چی هم تو تایپیک خودش اعلام میکنم کسی کمکم نمی کنه تو رو خدا کمکم کنید
متشکرم
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or