Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

خب براي همه اون مرحله كشتي رو داشت بستگي داره اخرش لمبرت رو بكشي يا نه تا بتوني پايان دومش رو هم وفهمي
حالا وفهميده شدي

به جان خودت کمبود IQ از خودته !!! :)

من میدونستم چجوری این 2 تا پایان رو ببینم ، فقط بحثم سر این بود که مرحله ی کشتی برای بقیه هم بوده یا نه ;)

اخه IQ بازی 3 تا پایان داره.... چرا تو هیچی نوفهمی؟؟؟

شاهد از غیب رسید !!! :)

راستی بچه ها شما میگفتید توی فلان مرحله زنه رو گروگان میگیرن و ما آزادش میکنیم و ....
برای من چنین چیزی نبود !!! :cheesygri
من خودم زنه رو قبل از این که کار به جاهای حساس برسه کشتم! (البته غیر مستقیم) ;)

یه چیز دیگه....شما میگفتید دمو های بازی ترکیبی از فیلم و واقعیت هستن.....پس کو ؟؟ :confused: همشون که انیمیشن و یا با گرافیک خود بازی بودن.... :eek:

موفق باشید/.

با تشكر از اينكه هر كي اومد يكي ديگه رو ضايع كرد البته ما قصد ضايع كردن نداريما قصدمون خنديدنه فقط:cheesygri
جواد IQ هنوز بازي رو دارم پايان دوم رو هم ديدم اگه بلدي چه جوري پايان سوم رو هم ببينم بنال :biggrin1:
مخلص همه بروبچز:wink1:

با تشكر از اينكه هر كي اومد يكي ديگه رو ضايع كرد البته ما قصد ضايع كردن نداريما قصدمون خنديدنه فقط:cheesygri
جواد IQ هنوز بازي رو دارم پايان دوم رو هم ديدم اگه بلدي چه جوري پايان سوم رو هم ببينم بنال :biggrin1:
مخلص همه بروبچز:wink1:
بابا جای این که به من کمک کنن دارن هی هم دیگه رو ضایع می کنن !
مرحله سوم امیل برنمیگرده اسلحه رو بده به من تا من Cole Yeager رو بکشم!!! همینجوری دست به سینه پشت من وایساده!!

با لود کردن مجدد هم درست نمیشه هیچ دکمه ای هم کار نمی کنه
جون بچه وسطیتون کمک کنید!:cheesygri

اولا ما چهار تا بچه داريم وسط نداره هر كدومش ياريخ تولدشون متفاوته:biggrin1:
دوما نميدونم مرگش چيه بازي رو از دوباره نصب كن چه ميدونم ويندوزتم عوض كن يا اصلا برو از اين دي سي كه جديد اورده بخر:biggrin1:

یک نکته ای عرض کنم که شاعر میگه :
به هم نخندیم ، با هم بخندیم :-"

اگه بلدي چه جوري پايان سوم رو هم ببينم بنال
مُجی IQ !
مگه صفحه ی قبل رو نخوندی؟ :-"
3 هدف مهم در بازی هست : کشتیه که توش بمب بود ، لمبرت ، هشام ;)

3 تا پایان بازی هم به این بستگی داره که اعتماد NSA چقدر باشه ، و این 3 تا رو چجوری حفظ کرده باشی : ;)
1-3 تاشون رو حفظ کنی و اعتماد NSA بالای 33 باشه :cool:
2- 3 تاشونو حفظ کنی و اعتماد NSA زیر 33 باشه :(
ویا فقط یکیشون رو حفظ کنی و اعتماد NSA بالای 33 باشه
3- هر 3 تا رو به باد بدی ! :mad:

اخ گفتی کشین هشام...غصه ام گرفت.... به خاطر اینکه هر چی بهش میزدم نمیمرد ...یعنی تیر رو هر جاش میزدم هیچیش نمیشد و بی خیال شدم بغلیش رو زدم :biggrin1:
دفعه دوم سو سوم که باز رو تموم کردم هشام رو کشتم..... کلا بازی ایراد های عجیب غریبی داره;)

عرض سلام خدمت دوستان محترم

ما یه مشکلی داریم در این بازی وقتی بازی اجرا میشه وسط لود کردن از فایل SplinterCell4.exe ایراد میگیره :confused: من چیکار کنم :(

عرض سلام خدمت دوستان محترم

ما یه مشکلی داریم در این بازی وقتی بازی اجرا میشه وسط لود کردن از فایل SplinterCell4.exe ایراد میگیره :confused: من چیکار کنم
دوست عزیز مشخصات کامل سیستم...

سلام.ميگم اين دمو هاي توي بازي رو نميشه يه جوري دانلود كرد؟اخه مال من 5 Cd هست براي همين فقط دوتا دموي اول بازي رو داره
به پیر ، به پیغمبر ، بازی فقط دو تا دمو داره

به پیر ، به پیغمبر ، بازی فقط دو تا دمو داره

ای بابا ...!!! این جواتتتتتی باز چشم مارو 2 روز دور دید گفت 2 تا دمو داره !!! :)
بازی اتفاقا خیلی دمو داره که روی هم حجم 773 مگابایت میشن. ;)
ولی این 2 تا دمویی که شما میگید زیر 100 مگابایت از این حجم رو تشکیل میدن! ;)

با تشکر/.

ای بابا ...!!! این جواتتتتتی باز چشم مارو 2 روز دور دید گفت 2 تا دمو داره !!! :)
بازی اتفاقا خیلی دمو داره که روی هم حجم 773 مگابایت میشن. ;)
ولی این 2 تا دمویی که شما میگید زیر 100 مگابایت از این حجم رو تشکیل میدن! ;)
وای خدااااااا این وحید منو دیوونه کرد...بابا برو از 2 تا بزرگ تر بپرس که "آیا اون فیلم هایی که تو لودینگ نشون میده دمو هست یا نه؟؟؟" بعد بیا بگو حجمش فلان قدر هست :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or