Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

از وقتی میندازنش زندان

یا بهتره بگیم آخر مرحله ی 1 و اول مرحله ی 2 می ندازنش زندان . ;)
پس توی کل بازی کچله به جز مرحله ی اول ! (البته مرحله ی اول هم کلاه و ماسک سرشه معلوم نیست مو داره یا نه ! ) :biggrin1: :biggrin1:

من ابهاماتی در مورد داستان بازی دارم , کسی اینجا هست که بتونه جواب بده ؟! :confused:

با تشکر/.

هورا.............................:cheesygri :cheesygri :cheesygri بالاخره بازی رینبو سیکس وگاس هم برای پیسی اومد.........از دوستان خواهش میکنم یه تاپیک باحال در همین بخش بزنند و همی بریم سراغ رینبوسیکس که واقعا یه شهکاره راستی کسی این بازی رو گرفته ..؟؟؟؟؟؟ من شنیدم 2 دیویدیه؟؟؟؟؟؟

هورا.............................:cheesygri :cheesygri :cheesygri بالاخره بازی رینبو سیکس وگاس هم برای پیسی اومد.........از دوستان خواهش میکنم یه تاپیک باحال در همین بخش بزنند و همی بریم سراغ رینبوسیکس که واقعا یه شهکاره راستی کسی این بازی رو گرفته ..؟؟؟؟؟؟ من شنیدم 2 دیویدیه؟؟؟؟؟؟

بازی هنوز تو ایران ارزه نشده . سیستم مورد نیازشم مثل Splinter Cell: Double Agent هست .

یافتم! یافتم!!!!
بالاخره یافتم!

راهشو پیدا کردم!
بالاخره مرحله آخر رو بدون سیو بقیه و هرچی دیگه تونستم برم و از سد این باگ مسخره رد بشم! بالاخره از این مرتیکه ماست!!! انتقام میگیرم که به دختر مردم چشم داشت داشت!!!
خیلی ساده گفتم چرا یه راه حل قدیمی رو امتحان نکنم؟
برای همین تمام مشخصات گرافیکی رو تا ته پایین بردم و اجرا کردم!! و...
خیلی حال داد!امین امیدوارم به زودی یه 360 یا یه سیستم باحال بگیری (من دومی رو پیشنهاد میکنم!)
تیکه آخرش آدمو یاد جیمز باند مینداخت(البته وقتی مرحله لود شد یه سیو کردم و دوباره همه چیز رو تا جایی که قدرت سیستم اجازه میداد بالا بردم!)
مونده بودم این 11 گیگ رو چیکارش کنم هاردم جای زیادی براش نمونده بود کلی بازی هم تو صف بود مخصوصا Rs:v و Nwn2
باتشکر.....
پ.ن. راستی بچه ها....مرضم دوباره بدجور عود کرده نه؟!!!

آقا کسایی که بازیو نصب کردن چه قدر جا گرفته؟؟
من خریدم ولی فکر نمیکنم و هاردم جا بشه باید چند تا بازیو تموم کنم بعد پاکشون کنم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or