Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

ممنون عزیزم .آره از ایران خریدم . از پساژ ایران . البته گرونتر از همین مدل PCI Express .من اون رو 152000 تومن خریدم .

دوستان . پس این مشکلات بازی از خود یوبی هستش ؟ یا اینکه شرکتهایی که تو ایران پخش کردن مشکل دارند ؟ حالا راهی برای رفع مشکلات وحود داره یا نه ؟
ایول
ممنون دوست من:love:

مشکل از خوده یوبی هست یعنی اگه اورجینال بخری همین مشکل رو داره چند صفحه ی قبل رو بخونی متوجه میشی که چه طور قفل رو باز کنی!!بچه ها توضیح دادن
بای

با سلام خدمت دوستان

آقا من تو ورود به بازیه SplinterCell4 یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی لود بازی تموم میشه این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون :

Microsoft Visual c++ Library

Runtime Eror!

Progrom:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
please Contact the application's support team for more information.

اگه کسی میتونه کمک کنه که خیلی ممنون میشم ;)

آخرین ویرایش:
اصولا ایشون بازی رو تا آخر رفتن فقط یه مرحله 2 دقیقه ای مونده..... عزیز چرا پیش نمایش میذاری..تو همون سایت بری یه نقد هست که من نوشتمش....برو بخون حال کن
از تمامی دوستانی که میخان نقد منو بخونن دعوت میکنم برن بخونن
http://xoncegame.com/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=6
مجتبی تو یکی حتما برو....

چی می گی حالت خوب نیست ها. ( گفتم اطلاعات تکمیلی درباره گیم ) در اصل معرفی بازی بود.

بعد من به نقد تو احتیاج ندارم.:cool:

ممنون عزیزم .آره از ایران خریدم . از پساژ ایران . البته گرونتر از همین مدل PCI Express .من اون رو 152000 تومن خریدم .

دوستان . پس این مشکلات بازی از خود یوبی هستش ؟ یا اینکه شرکتهایی که تو ایران پخش کردن مشکل دارند ؟ حالا راهی برای رفع مشکلات وحود داره یا نه ؟

یک پکچ اومده.

من که باگ زیادی ندیدم.

فقط یک خورده باگ گرافیکی بود که اون هم در نسخه 6 CD وجود داشت -------->به این دلیل که از افکت های گیم بریده بودن.:cool:

سلام بچه ها من تو اين بازي اونجا كه بعد از مرحله شانگهاي گير كردم من مرحله شانگهاي رو تموم كردم بعد رفت به يه مرحله كه يه نفر با ماشين اونجا بود و با سم فيشر صحبت كرد بعد از همون راهي كه اومده بودم رفتم همونجا بود كه مرحله اموزشي رفته بودم و يه دختري بود كه باهاش رفتم تا زير زمين بعدش دختره رفت تو در رو بست و زمان شروع شد درست مثله مرحله آموزشي و يه دستگاهي اونجا بود كه يه چيزايي رو بايد در يه سوراخ قرار ميدادم و بايد از 15 تا 10 تا شو اون تو قرار ميدادم حالا نميدونم بايد چيكار كنم ميشه منو راهنمايي كنيد كه چيكار بايد كرد؟؟

سلام بچه ها من تو اين بازي اونجا كه بعد از مرحله شانگهاي گير كردم من مرحله شانگهاي رو تموم كردم بعد رفت به يه مرحله كه يه نفر با ماشين اونجا بود و با سم فيشر صحبت كرد بعد از همون راهي كه اومده بودم رفتم همونجا بود كه مرحله اموزشي رفته بودم و يه دختري بود كه باهاش رفتم تا زير زمين بعدش دختره رفت تو در رو بست و زمان شروع شد درست مثله مرحله آموزشي و يه دستگاهي اونجا بود كه يه چيزايي رو بايد در يه سوراخ قرار ميدادم و بايد از 15 تا 10 تا شو اون تو قرار ميدادم حالا نميدونم بايد چيكار كنم ميشه منو راهنمايي كنيد كه چيكار بايد كرد؟؟

این مرحله همون مرحله 3 تشیف دارن که Part2 در این مرحله انجام میشه.

راه یابی هم بزار 30 دقیقه دیگه می گم تا گیم رو بیارم بالا و از دوباره مرحله رو برم ( چون یادم نمونده ):cool: :-"

این مرحله همون مرحله 3 تشیف دارن که Part2 در این مرحله انجام میشه.

راه یابی هم بزار 30 دقیقه دیگه می گم تا گیم رو بیارم بالا و از دوباره مرحله رو برم ( چون یادم نمونده ):cool: :-"

مرسي دستت درد نكنه ممنون ميشه منو ادد كني بياي ياهو erfan_LCD چون من تا ساعته پنج هر روز بيشتر به صفحات وب دسترسي ندارم و با ياهو مشكلي ندارم پنج به بعد هم با ياهو انلاينم من منتظرتم مرسي دمت گرم

با سلام خدمت دوستان

آقا من تو ورود به بازیه SplinterCell4 یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی لود بازی تموم میشه این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون :

Runtime Eror!

Progrom:

اگه کسی میتونه کمک کنه که خیلی ممنون میشم

با سلام خدمت دوستان

Runtime Eror!

Progrom:

اگه کسی میتونه کمک کنه که خیلی ممنون میشم
کارت گرافیکت چیه؟؟؟؟

بعد من به نقد تو احتیاج ندارم.
اگر احتیاج نداری لازم نیست به سایت ما سر بزنی و خزش کنی..... تا وقتی مثل شما ها تو این مملکت هست این ملت هیچ وقت پیشرفت نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or