Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

خداییش خیال نکنین من میخام بگم نسخه 360 بده یا نسخه pc بده..هر کدوم بهتر هستن مفت چنگ صاحبان اون پلتفرم..... من خودم واسم گیم پلی مهمه و اگر این شماره رو با انجین SC1 هم میساختن هم نهایت استفاده از بازی رو میبردم چون گرافیک واسه من تو بازی ها در درجه سوم قرار داره...

نسخه ی 360 خیلی بهتر بود ولی توجه داشته باش این عکسی که dj_mj گزاشته با یه کارت سطح بالا نبوده و اینکه فکر نمیکنم همه تنطیمات رو روی بالا گزاشته باشه!
اگر عکس های منو میگی بذار واستون منبع موثق بذارم من رو چه گرافیکی بازی میکنم...اینم عکس های تنظیمات گرافیکی من!!!! البته اون عکس ها رو که باهاش مقایسه انجام شد عکس من نبود عکس مجتبی بود که با 7900 گرفته شده بود

4i2tgzn.jpg

315ohn6.jpg

حالا که اینو دیدین عکس از مرحله کنگو با همین تنظیمات میذارم....از اونجایی که برادران مجی و سامی از یک زاویه عکس گذاشتن من از اون زاویه عکس ندارم .. ولی تا فردا که بازی رو میخام رو Hard برای سومین بار تموم کنم از اون زاویه هم عکس میگیرم و میذارم....

4i4tm2w.jpg

449ustd.jpg

48zmb07.jpg

33wqvwx.jpg

3z1w5k5.jpg

این عکس ها رو هم میذارم و رقیب میطلبم حتی از نوع PS3 ..... بازتاب نور روی برف رو ببینید کف کنید :love: مجتبی تو هم از اینجا عکس بذار ...شاید واسه تو کف ما رو در آورد...

4gq1mva.jpg

2jaxfkh.jpg

خلاصه آدم رو مجبور میکنید از اون عکس هایی که نباید استفاده کنه، استفاده کنه:biggrin1:
اگرم واسه کسی مشکل پیش اومده تو سایز عکس ها بگه تا ویرایش کنم بذارم تو اسپویلر

آقا من پس از دیدن تمام عکسها و مقایسه ها به این نتیجه دارم میرسم که نسخه 360 یک جلوه بصری اضافه تر داره .. یعنی یک فیلتری چیزی داره که توی نسخه پی سی وجود نداره و اینی که میگم تو تصویر کاملا آشکاااااااره !

اگر عکس های منو میگی بذار واستون منبع موثق بذارم من رو چه گرافیکی بازی میکنم...اینم عکس های تنظیمات گرافیکی من!!!! البته اون عکس ها رو که باهاش مقایسه انجام شد عکس من نبود عکس مجتبی بود که با 7900 گرفته شده بود

کارت تو چیه؟!!

خلاصه آدم رو مجبور میکنید از اون عکس هایی که نباید استفاده کنه، استفاده کنه:biggrin1:
اگرم واسه کسی مشکل پیش اومده تو سایز عکس ها بگه تا ویرایش کنم بذارم تو اسپویلر

:biggrin1::biggrin1:دمت گرم
اگه میشه بزار تو اسپویلر !
و اگه میشه از tinypic استفاده نکن چون بعد از اینکه الان صفحه رو ببندم و دوباره صفحه رو باز کنم احتیاج به لود دوباره داره و اصلا تو هیستوری نمیره!!!!

آقا من پس از دیدن تمام عکسها و مقایسه ها به این نتیجه دارم میرسم که نسخه 360 یک جلوه بصری اضافه تر داره
بله عزیزم ...جلوه بصری به نام aa که باعث زیبا شدن بازی و صاف شدن لبه ها میشه

آقا اون پستی که من دادم توش عکس بود....دکمه ویرایش نداره :eek: یکی از مدیرا پست منو ویرایش کنه

بله عزیزم ...جلوه بصری به نام aa که باعث زیبا شدن بازی و صاف شدن لبه ها میشه

آقا اون پستی که من دادم توش عکس بود....دکمه ویرایش نداره :eek: یکی از مدیرا پست منو ویرایش کنه
AA !؟
فکر کنم این بازی هم مثل Oblivion باشه!:cheesygri یکی که کارتش ATI هست امتحان کنه ببینه هردوشو داره یا نه!؟
اما من که توی تنظیمات اثری ازش ندیدم!

ای بابا!!
عجب رو اعصاب میره این بازی!
من هم مشکل گاوصندوق خرم رو گرفته! توی مرحله شانگهای هرچی اون دکمه هایی رو که گفتین میزنم (W&A or A&S ) اصلا همه دکمه ها رو دوتا دوتا میزنم ولی فرجی حاصل نمیشه.
یا یکی لطف کنه (و واقعا لطف میکنه) که یک سیو درست لحظه بعد از باز شدن گاوصندوق بده یا یه راه حل درست حسابی ارائه بدین واقعا ممنون میشم!
باتشکر.....

براي باز كردن گاو صندوق توي مرحله شانگهاي بايد از Scroll موس هم استفاده كني (در جهت بالا اگر اشتباه نكنم) تا صفحه ها شروع به چرخيدن كنن. مثل اينكه با Scroll ميشه اون صفحه ها رو قفل كرد. بعد بايد با كليدهايي كه گفتي (جهت ها) صفحه ها رو بچرخوني.
البته اگر مشكلت رو درست فهميده باشم.
ببينم شما مي تونيد از همه Saveهايي كه كرديد استفاده كنيد؟ مال من بعضي هاش كار نميكنه!

سلام به همگی
من نفهمیدم این بازی نسخه ps2 خیلی بی سر وته تموم شد یا من اشتباه میکنم؟!!:confused:
مرحله کنگو رو که اصلا نداشت (البته فکر میکنم که اصلا نباید داشته باشه;) )
آخرش هم تا Emile رو کشتیم تموم شد....
چرا اینجوری بود؟!!!:confused:
فکر کنم کم کم باید برم سراغ 360...
Ps3 هم که حالا حالاها نمیاد....
اینی که من میگم واقعا آخر بازیه یا من اشتباه میکنم؟
;) ;)

من اين بازيرو نخريدم ولي ميخوام بخرم
ميشه يكي بگه كه اين بازي كرك شده يا نه ( آخه من از بازيهايي كه با دمون تولز اجرا ميشن متنفرم)

جونه مادرتون عکس ها و امضاهاتون رو تو tinypic اپلود نکنید دلیلش هم بهتون گفتم!!!![/
QUOTE]

امین مشکل از خودته! :)
اتفاقا عکس های تینی پیک میره توی کش ، خوبم میره.
الان که من چند تا صفحه از بازی سنتر باز کردم ، این صفحه زودتر از همه باز شد.
دلیلش هم اینه که یک دفعه قبلا اینجا اومده بودم و عکسا رو دیده بودم و الان از روی کش لود شدن.
اینو مطمئن باش! ;)

من باز اون مرضم عود کرده! (سوال بپرس خودت جواب بده!)
دو دقیقه بعدش توی فروم یوبی چندتا راه مختلف دیدم که با ترکیبشون گاوصندوقه حل شد!
من یک مشکلی هم داشتم (و امیدوارم شما نداشته باشید!) که بعضی از لبه ها رو سم نمیگیره یا بدون هیچ دلیلی میفته.اگر اینجوری شدین با ترمال ویژن برین...حله!
الان هم مکزیک رو پشت سر گذاشم توی Jba دارم با این ایمیله ور میرم! یه چیزی مثل سودوکو ی خودمونه نه؟
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or