Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

لان توی کنگو به سر میبرم و بر خلاف گفته دوستمون زیاد هم به تفنگ بازی نیازی نیست.احتمالا نمره مخفی کاریم بالای نود بشه توی این مرحله...
باتشکر.....
من که به شخصه همچین حرفی نزدم.:cool: من توی بازی حتی یک بار هم دست به اسلحه نشدم و حتی یک تیر هم شلیک نکردم تو مرحله کنگو هم امتیازم 99% شد. اون یه درصد هم به خاطر این بود که یک قفل رو شکوندم.:biggrin1:
بعد نگفتید بعد از چند ساعت تموم میشه! آخه میخوام اگه شد یه شب تا صبح تمومش کنم.

راستی برای تست اینکه ببینم دیوار ها توی بازی هم اینجورین یه دقیقه رفتم تو بازی .
بعد دیدم بدون هیچ دمویی چیزی ، دارن آماده میشن از هوا پیما بپرن و.... :eek:
اون داستانش (اینکه دخترشو میکشن و .. ) پس چرا گفته نمیشه ؟ :confused:
چه قدر هولی ...یه خورده خودت بازی کن میفهمی که داستان از چه قراره...بازی هم میشه تا 6 ساعت هم تمومش کرد ولی اصلا بهت مزه نمیده...به نظر من بهتره روزی یک مرحله بازی کنی ولی همون یک مرحله رو تا 100% ازش نگرفتی ولش نکنی......
عزیز دل من بازی کلا 2 یا 3 تا دمو داره.... تو این شماره از دمو خبری نیست.

مگه من گفتم شما گفتی؟
پس به احتمال زیاد من هم 99 بشم چون یه قفل رو به فنا دادم!!
نامرد چقدر مرحله اش سنگینه! جون کامپیوتر در میاد تا ران بکنه!
باتشکر.....

ولی همون یک مرحله رو تا 100% ازش نگرفتی ولش نکنی......

امتیازهای من تو مایه‌های 26- درصد هم پایین اومده! من به کسی رحم نمی‌کنم :evil: :biggrin1:

الا نمی دونم این چه صیغه ایه ..... تاحالا توی هیچ بازی ای ندیده بودم وقتی کارت گرافیک ضعیف باشه دیوار ها لود نشن !
بعد اون قسمت دوم آموزشی رو رفتم ، به جز اون 4 تا اتاق هیچ جا معلوم نبود!
یعنی توی کل محیط فقط 4 تا اتاق بود و یک پلیس.
بعد همینجوری داشتم ول میگشتم ، دیدم آیکون باز کردنِ در میاد. ولی نه دری معلوم بود ، نه ساختمونی که دره مال اون باشه.....
اینا از بازیه؟؟؟

تو چطوری تا الان زنده‌ای با این آی‌کیوت؟! :biggrin1:
یعنی واقعا تشخیص ندادی که تیریپ قسمت آموزشی این‌طوریه؟

سلام
من توی مرحله "Sea of O..." گیر کردم.
آخرای مرحله هستم به کشتیه رفتمو همه رو کشتم حالا باید کشتی رو بدزدم ولی انگار باید کاپیتان کشتی رو وادار می کردم که کشتی رو برام ببره ولی من کشتمش!!:((:cheesygri
الان هم ول می چرخم راهی هست؟ یا باید دوباره مرحله رو برم؟:confused:

چه قدر هولی ...یه خورده خودت بازی:( کن میفهمی که داستان از چه قراره...بازی هم میشه تا 6 ساعت هم تمومش کرد ولی اصلا بهت مزه نمیده...به نظر من بهتره روزی یک مرحله بازی کنی ولی همون یک مرحله رو تا 100% ازش نگرفتی ولش نکنی......

مثل اینکه شما تجربه ی تموم کردن بازی توی یک شب تا صبح رو نداری.... :confused: (شایدم داشته باشی)
خیلی فاز وَده ! :biggrin1:
کامل میری توی جوّ بازی ..... مخصوصا اگز بار اولت باشه! :cool:
من الان دارم مقدمات رو فراهم میکنم تا ایشالله پنج شنبه این کار رو بکنم .ولی هنوز ترینینگ رو نتونستم رد کنم ! اخخخخخخخخ!
بعد شما از کجا فهمیدی من هولم ؟
161.gif

:biggrin1: :biggrin1:

عزیز دل من بازی کلا 2 یا 3 تا دمو داره.... تو این شماره از دمو خبری نیست.

آقا مثل اینکه شما اونایی که توی لودینگ ها نشون میده رو دمو حساب نمیکنی!
بازی دقیقا ..... بذار بشمارم .... 1 و 2و 3 و 4و ..... و بله...61 تا فایل BIK تصویری داره.
البته بعضیاشون مربوط میشن به مثلا وقتی که میخواد Obsat رو باز کنه ....

امتیازهای من تو مایه‌های 26- درصد هم پایین اومده! من به کسی رحم نمی‌کنم

52.gif

چه خشن!
52.gif

===========================================
من چون پستای قبلیم رو عجله ای زده بودم مثل اینکه شما نشنیدین صدامو ! :-"

آقاجون ترینینگ رو چکار کنم؟ همه جا سفیده!
جون من یه پچی چیزی بگید برم بگیرم که پنجشنبه نصف شبی ضدحال نخورم....:love:

امتیازهای من تو مایه‌های 26- درصد هم پایین اومده! من به کسی رحم نمی‌کنم
چه جلب:biggrin1:
سلام
من توی مرحله "Sea of O..." گیر کردم.
آخرای مرحله هستم به کشتیه رفتمو همه رو کشتم حالا باید کشتی رو بدزدم ولی انگار باید کاپیتان کشتی رو وادار می کردم که کشتی رو برام ببره ولی من کشتمش!!:((:cheesygri
الان هم ول می چرخم راهی هست؟ یا باید دوباره مرحله رو برم؟:confused:
تا اونجایی که من یادمه تو اون مرحله باید 10 نفر رو K.O کنی تا بتونی مرحله رو تموم کنی ...در ضکن اگر تو اون کاپیتان کشتی رو نمیکشتی اون تو رو میکشت ;)

مگه من گفتم شما گفتی؟
پس به احتمال زیاد من هم 99 بشم چون یه قفل رو به فنا دادم!!
نامرد چقدر مرحله اش سنگینه! جون کامپیوتر در میاد تا ران بکنه!
باتشکر.....
به دل نگیر برادر..شوخی کردم :biggrin1:

مثل اینکه شما تجربه ی تموم کردن بازی توی یک شب تا صبح رو نداری.... :confused: (شایدم داشته باشی)
شما جواد بترکون رو نمیشناسی.... من این تجربه رو خیلی زیاد دارم ولی با هیچ کدوم از این جور بازی هایی که یک روزه تموم کردم حال نکردم.... نمونه اش Riddick یا POP T2T و یا King Kong و هزار تا بازی دیگه.....

آقا مثل اینکه شما اونایی که توی لودینگ ها نشون میده رو دمو حساب نمیکنی!
بازی دقیقا ..... بذار بشمارم .... 1 و 2و 3 و 4و ..... و بله...61 تا فایل BIK تصویری داره.
البته بعضیاشون مربوط میشن به مثلا وقتی که میخواد Obsat رو باز کنه ....
تو دیگه کشتی منو تو اونها رو که به 10 ثانیه هم نمیرسه هم دمو حساب میکنی =))

قاجون ترینینگ رو چکار کنم؟ همه جا سفیده!
جون من یه پچی چیزی بگید برم بگیرم که پنجشنبه نصف شبی ضدحال نخورم
به قول سامان واقعا تو با این IQ چه جوری تا حالا زنده موندی؟؟؟؟ تو ترینینگ واسه همه، همه جا سفیده مشکل از تو نیست :biggrin1:

شما جواد بترکون رو نمیشناسی
چرا یکی توی محلمون دیدم!
214.gif

(توی بنّایی ها ، وقتی میخوان دیوار خراب کنن میگن بیاد ! دیوارو به اصطلاح می ترکونه! )
45.gif

من این تجربه رو خیلی زیاد دارم ولی با هیچ کدوم از این جور بازی هایی که یک روزه تموم کردم حال نکردم.... نمونه اش Riddick یا POP T2T و یا King Kong و هزار تا بازی دیگ
خوب هرکس یه جوری حال میکنه.... ;)
من ترجیح میدم به جای اینکه هر مرحله رو اونقدر بهش گیر بدم که 100 درصد بشه ، بازی رو چند بار تموم کنم ولی هربار هر مرحله رو یکبار برم. ;)

تو دیگه کشتی منو تو اونها رو که به 10 ثانیه هم نمیرسه هم دمو حساب میکنی
دمو دموئه ! چه 10 ثانیه چه نیم ساعت ! :)

به قول سامان واقعا تو با این IQ چه جوری تا حالا زنده موندی؟
به سختی !!
210.gif

(همونجوری که تو زنده موندی !! ) :biggrin1:

تو ترینینگ واسه همه، همه جا سفیده مشکل از تو نیست
خوب قربون اون IQ ی بالات برم ! :biggrin1: من از کجا باید اینو می فهمیدم ؟؟ :confused:
تازه این سفیدی که من میگم با اونی که شما میگی فرق داره! :biggrin1:
یک بار بازی درست شد من دیدم اصلش چجوریه ..... ;)
برای شما زمین و پس زمینه ها سفیده.
ولی برای من دیوار ها اصلا دیده نمیشن و فقط وقتی یکجا گیر کردی میفهمی اونجا دیواره. ;)

چه جلب:biggrin1:

تا اونجایی که من یادمه تو اون مرحله باید 10 نفر رو K.O کنی تا بتونی مرحله رو تموم کنی ...در ضکن اگر تو اون کاپیتان کشتی رو نمیکشتی اون تو رو میکشت ;)
توضیح بیشتر...:confused:
بعد از کشتن اونا باید چیکار کنم!؟
الان تنها آبجکتم "Seized S..." هست.
ولی برای من دیوار ها اصلا دیده نمیشن و فقط وقتی یکجا گیر کردی میفهمی اونجا دیواره. ;)
!!!!!!!!
1.درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن شایـــــــــــــــــــد مشکلت حل شد!;)

2.روشنایی تصویرو پایین بیار (چون خود دیوار ها هم تغریبا سفیدند!)

با سلام خدمت بروبچ:cheesygri :cheesygri اقا من پچ 1.01 اسپلینتر سل رو گرفتم نسبتا کار درسته.........من پیشنهاد میکنم که حتما بگیرینش:) :) چون اگه مشکل زیاد بیرون پردن بازی رو دارین این پچ مشکل رو حل میکنه..........راستی من یه سوال دارم می خوام ببینم هیچ جوری نمیشه اچ دی ار رو با انتی انالایزینگ همزمان اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: حتی از از داخل رجیستری چطور؟؟؟.چون خیلی از بازیه مثل دارک مسیا هالف لایف 2 و رینبو سیکس رو من هم انتی انالایزینگ داشتم هم اچ دی ار حالا تو این چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ متشکرم.

توضیح بیشتر...:confused:
بعد از کشتن اونا باید چیکار کنم!؟
الان تنها آبجکتم "Seized S..." هست.
همونه.... فقط شما بیا تو سطح کشیت بگرد و 10 نفر رو بیهوش کن بعد برو رو باند هلیکوپتر میان دنبالت...

با سلام خدمت بروبچ:cheesygri :cheesygri اقا من پچ 1.01 اسپلینتر سل رو گرفتم نسبتا کار درسته.........من پیشنهاد میکنم که حتما بگیرینش:) :) چون اگه مشکل زیاد بیرون پردن بازی رو دارین این پچ مشکل رو حل میکنه..........راستی من یه سوال دارم می خوام ببینم هیچ جوری نمیشه اچ دی ار رو با انتی انالایزینگ همزمان اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: حتی از از داخل رجیستری چطور؟؟؟.چون خیلی از بازیه مثل دارک مسیا هالف لایف 2 و رینبو سیکس رو من هم انتی انالایزینگ داشتم هم اچ دی ار حالا تو این چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ متشکرم.
نوش دارو پس از مرگ سهراب؟؟؟ چرا اینقدر دیر گفتی؟؟؟ یه توضیحات مختصری در مورد پچ بده!!!!
در مورد اتنی الیزینگ با HDR هم اگر کارت Nvidia داری که عمرا نمیشه....یعنی مشه ولی باید سری 8000 داشته باشی....اگرم ATI داری باید کارتی بالاتر از X1800 داشته باشی..

سلام بچه ها من تو مرحله كشتي هستم هومن كشتي كه بعد از مرحله آموزشيه همونجا كه برف مياد من سوار كشتي شدم همه آدماش رو كشتم يه آنتن هوايي بود كه هك كردم و يه موتور خونه بود كه اونجا هم رفتم همشون رو كشتم يه دكمه بود كه اونم زدم حالا بايد چيكار كنم اصلا جريانه اين كشتي چيه من بايد الان چيكار كنم

اسپلينتر سل 4 كمكم كنيد

سلام بچه ها من تو مرحله كشتي هستم هومن كشتي كه بعد از مرحله آموزشيه همونجا كه برف مياد من سوار كشتي شدم همه آدماش رو كشتم يه آنتن هوايي بود كه هك كردم و يه موتور خونه بود كه اونجا هم رفتم همشون رو كشتم يه دكمه بود كه اونم زدم حالا بايد چيكار كنم اصلا جريانه اين كشتي چيه من بايد الان چيكار كنم

توروخدا زودتر جواب بدين من تو ياهو آنلاينم منتظر ميمونم اگه ميشه تو ياهو مسنجر جوابم بدين اينم ايدي من : erfan_lcd@yahoo.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or