Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

ولا از اقا جواتي خودمون معذرت ميخام كه نتونستم جواب درخاستشو مال اون قضيه عكسا بدم اخه كاراي دانشگاه عقب افتاده وضع دانشگاه بهم ريخته دارن كلاس تقويتي ميزارن برامون از اونجايي كه خنگ تشريف داريم:biggrin1:
خب ادامه مطلب
زياد توضيح نميدم اول ميخاستم بازي رو نقد كنم تو همين تاپيك بيخيال شدم اخه تا بازي نكنيد نميشه ولي يه عكس مقايسه گرافيك پي سي و 360 ميزارم براتون و عكساي جواتي

این عکس هایی که گذاشتی از مرحله سیبری که تامبنیل بود ....واسه خودت هست؟؟؟؟یعنی اگر واسه خودت هست دیگه هیچی...این گرافیکی که من تو عکس ها دیدم با اون موقعی که خودم بازی کردم هیچ فرقی نداره فقط تو فریم ریت بیشتری داشتی

با سلام خدمت دوستان:) :) اقایون یادتون هست که من یه پست زده بودم که تو بازی در یه جاهای خاص یکسری لکه های رنگی میبینم:confused: :confused: اما کسی از بچه ها مثل اینکه متوجه این مشکل نشدند.به هر حال من امروز که سری به فروم یوبی زدم دیدم خیلی که کارتهای بالا مثل 7900 جی تی ایکس دارن یا 8800 این مشکل رو دارند که یه جاهایی حالتهیی مثل ارتیفکت روی در رو دیوار ایجاد میشه.که ادم فکر میکنه کارتش مشکل داره .......یه نکته جالب اینکه از 4 نفری که کارت 8800 دارن 1 نفر تونسته به راحتی بازی رو ران کنه؟؟؟؟؟.به نظر میاد این 8800 هم ایرادات نسبتا جالبی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اقا یه سوال نا مربوط مگه ویندوز ویستا با دایرکت ایکس 10 کار نمیکنه؟ پس چرا روی جلد جعبه های کارتهای گرافیک سری 6 و7 نوشته ساخته شده برای ویستا؟؟؟ در ضمن برای اجرای بازیهایی مثل مدال اف انر و کرای سیس و هز و بایو شاک و استالکر باید کارتهی سری 7 مثله 7900 جی تی ایکس رو بریزیم دور؟؟؟؟؟:confused: :eek: :eek:
دایرکت ایکس 10 رو داره ولی با 9 کار می کنه به وقتش 10 هم به کار میاد;)
فکر کنم سری بازی های اول که روی ویستا میان میزارند انتخاب کنی که با دایرکت ایکس 9 اجرا کنی یا 10 ولی دقیق نمی دونم.
----------------------------------------------
هنوز توی اون مرحله گیرم یکی بیاد کمک کنه! بگه دقیقا بعد همه اون کارا چیکار کنمو کجا برم و...:((

این عکس هایی که گذاشتی از مرحله سیبری که تامبنیل بود ....واسه خودت هست؟؟؟؟یعنی اگر واسه خودت هست دیگه هیچی...این گرافیکی که من تو عکس ها دیدم با اون موقعی که خودم بازی کردم هیچ فرقی نداره فقط تو فریم ریت بیشتری داشتی
اره خب چون هر دو تا كارت شيدر 3 رو ساپورت ميكنن
ولي تفاوت كارت سري 7900 با سري 7800 به پايين و سري 6 تو فيزيك بازي مشخص ميشه و در كل ساپورت بهتري از شيدر داره و اين تفاوت بيشتر تو GRAW مشخص ميشه خودت كه ميدوني !!!
يعني كارت شما اگه تو 3d mark06 تست بشه امتيازSM3.0 ميشه حدودا 800 اما اين كارت در حالت تكي 2600 ميگيره

سلام بچه ها من تو مرحله كشتي هستم همون كشتي كه بعد از مرحله آموزشيه همونجا كه برف مياد من سوار كشتي شدم همه آدماش رو كشتم يه آنتن هوايي بود كه هك كردم و يه موتور خونه بود كه اونجا هم رفتم همشون رو كشتم يه دكمه بود كه اونم زدم و يه پروانه بزرگ كه ميچرخيد رو از كار انداختم حالا بايد چيكار كنم اصلا جريانه اين كشتي چيه من بايد الان چيكار كنم

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من تو مرحله كشتي هستم همون كشتي كه بعد از مرحله آموزشيه همونجا كه برف مياد من سوار كشتي شدم همه آدماش رو كشتم يه آنتن هوايي بود كه هك كردم و يه موتور خونه بود كه اونجا هم رفتم همشون رو كشتم يه دكمه بود كه اونم زدم و يه پروانه بزرگ كه ميچرخيد رو از كار انداختم حالا بايد چيكار كنم اصلا جريانه اين كشتي چيه من بايد الان چيكار كنم

بچه ها كسي نيست جوابي بده به اين سواله من

آقا گیر کردم :biggrin1:

مرحله‌ی کینشازا 1 ( کنگو 1). بعد از این‌که میکروفون گذاشتم توی اتاق میتینگ، باید قبل از برادران JBA برگردم توی پارکینگ تا بهم شک نکنن. به همین منظور!، وقتی میتینگ تموم شد، از لوله‌های سقف جدا شدم و پریدم کف اتاق. از اتاق که اومدم بیرون یه پنجره‌ی شکسته دیدم، ازش طناف! آویزون کردم و اومدم پایین. و این‌جا بود که گیر کردم!
نمی‌دونم چه کنم. اگه کامل بیام پایین، می‌رسم به حیاطی که هیچ راهی به پارکینگ نداره. اگه وسط راه بایستم تا از لب پنجره‌ای که اول مرحله هم از کنارش رد شم وارد ساختمون بشم، سم فیشر گشاد! این کاری که می‌خوام رو انجام نمی‌ده. یعنی اون طناف رو کج نمی‌کنه تا برسه به لبه‌ی پنجره.
الان همه فهمیدین چی گفتم؟ :biggrin1:
الان باید چی کار کنم؟

یه پنجره‌ی شکسته دیدم، ازش طناف! آویزون کردم و اومدم پایین. و این‌جا بود که گیر کردم!

تا جایی که یادم میاد همون اطراف (پایین) یه کانال کولر بود که میرسید به یه دستشویی و وقتی از دستشویی میای بیرون , سر از پارکینگ در میاری !

نامردا كسي نبود جوابه منو بده توروخدا كمك كنيد

پروانه رو که از کار انداختی بپر توی همون آبی که اونجاس. اون زیر می‌را یه راهی هست!

نامردا كسي نبود جوابه منو بده توروخدا كمك كنيد

ببخشيد يه سوال ميگم كي اين تايپيك رو زده هان
چرا جواب سوالم رو نميده ها مسوليت اين تايپيك با كيه چرا جواب نميدين ها
اين سايت مدير نداره مگه من چه گناهي كردم كه هيچ كي محلم نميذاره
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین وحید به این که پایین میدم میگن لینک شما باید روش کلیک کنی البته میدونم نشونه گیری با موس واسه کلیک کردن برای تو سخته ولی تو میتونی به خودت امیدوار باش اگه یه زمانی تونستی کلیک کنی برو تو این سایت شاید (جز محالات) بتونی iq ت رو تست کنی
آقا من الان یه چیزی به امین میگم ، شما لطفا نخونید ! ( حوصلتون سر میره ) :)
( البته امین اگه میخوای بخونی بعدا بیای بگی گیر الکی میدی ، خودت هم نخون! ) :cheesygri

امین ببین بهت توصیه میکنم علایم نگارشی رو یه کم رعایت کن تا معلوم شه چی میگی! ;)
3 خط پست دادی ، نه ویرگولی ، نه نقطه ای ، ....... !!
بین کلمه هات هم فاصله نمیدادی که کلا نشه پستت رو خوند! :biggrin1:
اینو که میگم برای اینجا نیست ، بلکه بهت توصیه میکنم تا جایی که میتونی همه جا علایم رو رعایت کنی تا بقیه بهتر بتونن منظورتو متوجه شن!
301.gif

الان ببین من پستت رو برات ویرایش میکنم:

ببین وحید ، به این که پایین میدم میگن لینک؛ شما باید روش کلیک کنی. البته میدونم نشونه گیری با موس واسه کلیک کردن برای تو سخته ، ولی تو میتونی! به خودت امیدوار باش! اگه یه زمانی تونستی کلیک کنی، برو تو این سایت ، شاید (جزو محالات) بتونی iq ت رو تست کنی!
(اینا که قرمزن رو خودم اضافه کردم.)
حالا یه بار اونی که خودت نوشته بودی رو بخون ، و یک بار اینو ! ببین تفاوت رو احساس میکنی؟ :)
( این همه توضیح دادم که همون یک جمله ی سبز رو بفهمی ! :biggrin1: میدونم که iq ت داره سرریز میشه ، گفتم بیشتر توضیح بدم! :p {اگه فیلم ذهن زیبا رو دیده باشی میفهمی که اونایی هم که خیلی باهوشن یه جورایی کم دارن!} )

اگه یه زمانی تونستی کلیک کنی برو تو این سایت شاید (جز محالات) بتونی iq ت رو تست کنی
راستی اون لینکه که داده بودی رو اومدم بزنم ، اشتباهی دکمه ی تشکر رو زدم ! :p
پیش میاد دیگه ! ;)

خارج از شوخی یه سایت فارسی بده ! ;)
من 3 ، 4 جا رفتم ، ولی من که 100% به انگلیسی مسلط نیستم! پس نمی تونم خوب سوالارو جواب بدم. :biggrin1:

.این گرافیکی که من تو عکس ها دیدم با اون موقعی که خودم بازی کردم هیچ فرقی نداره فقط تو فریم ریت بیشتری داشتی
اتفاقا منم همینطور! :biggrin1:
با این 6200 م خیلی خوب نشون میده گرافیک رو ! حتی برق رو یخ ها یا رطوبت لباس سم ....
فقط مثلا وقتی که گاز اشک آور میندازم ، دیگه فریم ریتم میره زیر صفر! :biggrin1:

سم فیشر گشاد!
ایول چه مدیرای باحالی داره این سایت ! :biggrin1:
(اگر امین ببینه ..... !) :biggrin1:

آخرین ویرایش:
نه به جون خودم خالي نبستم
SC3:= 59.99
POP:=49.99
Kk CE:=65.00
ميخاي بكشم خودمو تا باور كني:biggrin1: باور كنيد به خدا من مايه دارم:biggrin1: :biggrin1: :p :biggrin1: :biggrin1:
برو پستت رو بخون گفتی sc3 رو فقط گرفتم 180 دلار!!!!!!!:biggrin1:

آقا من الان یه چیزی به امین میگم ، شما لطفا نخونید ! ( حوصلتون سر میره ) :)
( البته امین اگه میخوای بخونی بعدا بیای بگی گیر الکی میدی ، خودت هم نخون! ) :cheesygri

گیر دادی ها:biggrin1: ولی خودت رو نزن به.... خودت باره اول خوب جملم رو فهمیدی:) نمیدونم چرا فقط تو نمیتونی جمله های منو بخونی;)

سم فیشر گشاد!

واجب القتل شدی سامان:biggrin1:
اگه نگیرمت:p

خب امين اين عكس از سه تا بازي مال چي بود به نظرت مگه من ....:biggrin1: 180 دلار بدم واسش:biggrin1:
منظورم سه تايشون بود ديگه
بفهم ديگه :biggrin1:
يه تست بزن خودتو:biggrin1: :p

خب امين اين عكس از سه تا بازي مال چي بود به نظرت مگه من ....:biggrin1: 180 دلار بدم واسش:biggrin1:
منظورم سه تايشون بود ديگه
بفهم ديگه :biggrin1:
يه تست بزن خودتو:biggrin1: :p
:biggrin1:
جمله ی شما:

حال ميكنم مثل خودم اورجينالي:biggrin1:
يادش بخير اسپلينتر 3 يك سال ونيم پيش اينا رو اورجينال از انگليس خريدم 180 دلار آب خورد برام
اون موقع منم يه 5700 داشتم ولي به جون تو از وقتي اين بازي رو ديدم فهميدم گرافيك يعني چي

خب به نظرت چه نتیجه ای از این جمله میشه گرفت؟؟:biggrin1: فکر کنم خود باید بری تست بدی:)
اون عکس ها هم فکر کردم فقط یه عکس معمولیه که بگی راست میگم:biggrin1::-"
هر کی بود این نتیجه رو میگرفت...
بی خیال بابا
بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or