Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

ps2دارا و xbox دارا ناراحت نشن

خوب من ديشب سيستم خودمو به تلويزون وصل کردم تا چنتا فيلم ببينم ..بدش به فکرم رسيد يه بازی بزارم ببينم چجوری اجرا ميشه splinter cell 3 رو بالا اوردم من بخاطر اينکه کارتم fx 5200 هست رو 800*600 بازی ميکنم تا فريم بهتری داشته باشم بااين اوضاع رو مانيتور کمی شترنجی ميشه در کل گرفيک بازی مياد پايين امّا وقتی با همين رزلوشن بازی رو رو تلوزیون بالا اوردم کفم بريد ..پدر سوخته انگار رو با لا ترين رزلوشن بالا اورده باشم اصلا شترنجی نبود تازه بازی خيلی روون تر هم شده بود اصلا شکستگی رو بدن سم نبود خيلی خوش رنگ ترم بود..طوری که مطمئنم گرا فيک ps2 رو ميزاشت تو جيب کوچيکش با اين اوصاف حتماً اگه با يه کارت بالا مثل 7800 بالا بیاد حتماً و مطمئنا ميتونه xbox360 رو هم پشت سر بزا ره..حالا اگه حرف منو قبول ندارين خودتون 100% امتحان کنين ;)

خوب من ديشب سيستم خودمو به تلويزون وصل کردم تا چنتا فيلم ببينم ..بدش به فکرم رسيد يه بازی بزارم ببينم چجوری اجرا ميشه splinter cell 3 رو بالا اوردم من بخاطر اينکه کارتم fx 5200 هست رو 800*600 بازی ميکنم تا فريم بهتری داشته باشم بااين اوضاع رو مانيتور کمی شترنجی ميشه در کل گرفيک بازی مياد پايين امّا وقتی با همين رزلوشن بازی رو رو تلوزیون بالا اوردم کفم بريد ..پدر سوخته انگار رو با لا ترين رزلوشن بالا اورده باشم اصلا شترنجی نبود تازه بازی خيلی روون تر هم شده بود اصلا شکستگی رو بدن سم نبود خيلی خوش رنگ ترم بود..طوری که مطمئنم گرا فيک ps2 رو ميزاشت تو جيب کوچيکش با اين اوصاف حتماً اگه با يه کارت بالا مثل 7800 بالا بیاد حتماً و مطمئنا ميتونه xbox360 رو هم پشت سر بزا ره..حالا اگه حرف منو قبول ندارين خودتون 100% امتحان کني

ما هم یه زمانی ضبطمون خراب بود ، من اینکارو میکردم.
یه نکته ای که جالبته توجهه اینه که وقتی یه عکس کوچیک میشه ، به نظز با کیفیت تر میاد (دلیلشو خودتون میدونید)
ولی تلویزیون با اینکه صفحش از مونیتور بزرگ تره ، کیفیت رو واقعا عالی تر نشون میده! :eek:
من با فیلم امتحان کردم؛ یه فیلمو وقتی توی تلویزیون میذاشتی ، کیفیتش مثل آینه بود؛ ولی توی مونیتور کیفیتش پایین تره! :eek:
خلاصه نمیدونم جریانش چیه که با اینکه میگن کیفیت مونیتور بالاتره ، تلویزیون فیلمو (و به گفته ی دوستمون بازی رو ) با کیفیت بهتری نشون میده! :eek:
البته وقتی سیستم به مونیتور وصله ، توی خوندن متن ها توی محیط ویندوز با مشکل مواجه میشید.یعنی مثلا اسم فایل ها ، و یا پیام های ویندوز رو نمیشه خوند.

بی زحمت اگه کسی میدونه جریان این قضیه چیه ما رو هم مستفیض کنه!

خب دیگه قضیه تلویزیون و مانیتور رو حتی داداش کوچیکه منم میدونه :biggrin1:
شنیدید اولا میگفتن عکس سیاه سفید بگیرید عیبهای صورتتون مشخص نمیشه ؟ :) ولی در عوض رنگ نداره ، قضیه همین تلویزیونه .. تلویزیون به دلیل نداشتن قدرت تفکیک بالا به قول شما لبه ها هارو نرم تر نشون میده ... در واقع مثل مانیتور شارپ نشون نمیده و قضیه نخوندن متنها هم به دلیل قدرت تفکیک کمه تلویزیون هست دیگه !

قربون دستت
در اولين فرصت ميگيرمش
راستي از چه شركتي بگيرم بهتره ؟؟ (البته با اجازه ي مديران سايت كه تبليغ نباشه)
i
فرقی نمیکنه ندیدم کسی با شرکتی مشکل داشه باشه فقط 2 تا دی وی دی هست بازی و سعی کن دی وی دی بگیری چون نسخه ی سی دیش به علت اینکه دموهاش رو حذف کردن ناقصه!
بای

خب دیگه قضیه تلویزیون و مانیتور رو حتی داداش کوچیکه منم میدونه
به این داداش کوچیکت بگو برا ما یه کلاس فشرده بذاره ! :p

شنیدید اولا میگفتن عکس سیاه سفید بگیرید عیبهای صورتتون مشخص نمیشه ؟ ولی در عوض رنگ نداره ، قضیه همین تلویزیونه .. تلویزیون به دلیل نداشتن قدرت تفکیک بالا به قول شما لبه ها هارو نرم تر نشون میده ... در واقع مثل مانیتور شارپ نشون نمیده و قضیه نخوندن متنها هم به دلیل قدرت تفکیک کمه تلویزیون هست دیگه !

فیلم ها چطور؟
لبه های فیلم ها رو نرم میکنه؟ :confused:
آقا یه کم تخصصی تر توضیح بده ما بفهمیم! (البته اگه داداشت کلاس بذاره دیگه نیازی به زحمت شما نیست! ) :cheesygri

به علت اینکه دموهاش رو حذف کردن ناقصه!
امین بازی کلا 3 تا دمو داره...بقیه دموها در طول لودینگ نشون داده میشن...اون وقت گیگیرم اون 3 تا دمو که که حجمش به 100 مگ هم نمیرسه رو حذف کردن...لودینگ هاا رو که نمیتونن حذف کنن

فیلم ها چطور؟
لبه های فیلم ها رو نرم میکنه؟ :confused:
آقا یه کم تخصصی تر توضیح بده ما بفهمیم! (البته اگه داداشت کلاس بذاره دیگه نیازی به زحمت شما نیست! ) :cheesygri
با اجازه از بزرگان...یه ضد حال بزنم :biggrin1:
آخه قربون شکلت برم...اینجا تاپیک چیه؟؟؟؟ :confused: شما داری چی توش میگی :eek:

در ضمن دوستانی که عین من مراحلی که در تریلر های مختلف بازی دیدن تو این بازی ندیدن زیاد تعجب نکن ...چون اون مراحل فقط برای PS2 &xbox هست ...از جمله مرحله قطار... کلا بازی دو جور ساخته شده .....یه مدل برای pS2 و xbox و مدل دیگه برای 360 & PC & PS3

سلام .. خب ببین همونطور که خودتم گفتی وقتی یک فیلمه بی کیفیت رو میزاری رو مانیتور مربعی نشون داده میشه و تک تکه پیکساهای تصویر رو میتونی احساس کنی اینقدر که افتضاحه :biggrin1: ولی همون فیلم روی تلویزیون یکدست و خوب دیده میشه .. دلیل هم همونطور که گفتم قدرت تفکیک تلویزیون هست که قدرت تفکیکش پایینه ( قدرت تفکیک = Resolution ) یا به عبارته دیگر قدرت تفکیک پیکسلها ( واحدهای ریزه تشکیل دهنده تصویر ! ) از همدیگه کم هست .. پس وقتی شما یه متنی رو از کامپیوتر روی تلویزیون روشن میکنید ( تلوزیون به جای مانتیور ) ، بدلیل پایین بودنه قدرت تفکیک پیکسلها از هم دیگر شما اونارو قاطی پاطی ( نرم ) میبینید و نمیتونید بخونید .. در مورد لبه ها ( در بازی ) هم دقیقا همینجوره .. چون قدرت تفکیک تلویزیونه شما پایینه ، شما لبه ها را شارپ ( تیز ) نمیبینید بلکه لبه ها رو یکدست میبینید و این قضیه لبه ها و تصویر دقیقا قضیه نوشته ها هست .. یعنی لبه ها و تصویر همانند نوشته ها نرم میشود .. البته این دلیل بر برتری تلویزیون ( دستگاهی که بوسیله آن میتوان فیلم تماشا کرد !! ) نمیباشد :biggrin1:

در ضمن زیاد خوشحال نباشید چون این یک حسن نیست و باید دنبال یک کارته گرافیک باشی !

پ.ن : داداش کوچیکم گفت فعلا وقت ندارم :cheesygri

با اجازه از بزرگان...یه ضد حال بزنم
آخه قربون شکلت برم...اینجا تاپیک چیه؟؟؟؟ شما داری چی توش میگی
:-" :-"
کسی منو صدا کرد ؟ :-"

سلام .. خب ببین همونطور که خودتم گفتی وقتی یک فیلمه بی کیفیت رو میزاری رو مانیتور مربعی نشون داده میشه و تک تکه پیکساهای تصویر رو میتونی احساس کنی اینقدر که افتضاحه ولی همون فیلم روی تلویزیون یکدست و خوب دیده میشه .. دلیل هم همونطور که گفتم قدرت تفکیک تلویزیون هست که قدرت تفکیکش پایینه ( قدرت تفکیک = Resolution ) یا به عبارته دیگر قدرت تفکیک پیکسلها ( واحدهای ریزه تشکیل دهنده تصویر ! ) از همدیگه کم هست .. پس وقتی شما یه متنی رو از کامپیوتر روی تلویزیون روشن میکنید ( تلوزیون به جای مانتیور ) ، بدلیل پایین بودنه قدرت تفکیک پیکسلها از هم دیگر شما اونارو قاطی پاطی ( نرم ) میبینید و نمیتونید بخونید .. در مورد لبه ها ( در بازی ) هم دقیقا همینجوره .. چون قدرت تفکیک تلویزیونه شما پایینه ، شما لبه ها را شارپ ( تیز ) نمیبینید بلکه لبه ها رو یکدست میبینید و این قضیه لبه ها و تصویر دقیقا قضیه نوشته ها هست .. یعنی لبه ها و تصویر همانند نوشته ها نرم میشود .. البته این دلیل بر برتری تلویزیون ( دستگاهی که بوسیله آن میتوان فیلم تماشا کرد !! ) نمیباش

آقا گرفتم ولی قانع نشدم! :blushing:
خوب توی مونیتور هم میشه رزولوشن رو پایین آورد....ولی مثل تلویزیون نمیشه! ;)
تازه وقتی قدرت تفکیک تلویزیون پایین باشه ، باید هر چند پیکسل کنار هم رو با هم ادغام کنه و تصویر نهایی رو نشون بده که اینکارو نمیکنه! :eek:

البته حرف و سوال زیاد دارم ولی دیگه ولش کن اینجا جاش نیست!

آقا من هم بالاخره بازی بهم رسید (چقدر زود!)
303.gif
263.gif

همین الان هم که دارم تایپ می کنم اون داره نصب میشه!
85.gif

محمد حسین اون راهی که توی فوروم های یوبی پیدا کردی رو میگی تا بقیه هم فیض ببرن؟! :cheesygri

پ.ن : بهش سلام برسون بگو هر وقت وقت داشت ما در خدمتیم!

=========================================================================
ویرایش :
اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
161.gif

یه بار نشد من خوشحال شم ، بعد خوشحالیم چند ساعت پایدار باشه!
161.gif

وقتی وارد بازی میشم اصلا از همون لوگوی اول یوبی سافت مشکل داره ! سه ساعت طول کشید تا لوگو رو رد کرد!
161.gif

بعد رفت تو ترینینگ ، همه جا سفید بود! حتی زمین و دیوار هم نداشت!
161.gif

زنه هم هر وقت حرف میزد ، چندین ثانیه مکث میشد تا بره جمله ی بعد رو بگه یا نوبت ما بشه!
161.gif

اخخخخخخخخخخخ
161.gif

آقا جون من سریع راهنمایی کنید!
161.gif

تموم کردن بازی چقدر طول میکشه؟
161.gif

می تونم امشب نخوابم و تمومش کنم ؟
161.gif

تو رو خدا فقط سریع جواب بدین که اعصابمو ریخت به هم این نامرد!
161.gif

آخرین ویرایش:
آقا راستی من یادم رفت اون موقع سریع پست دادم اینو یادم رفت بگم
بازی رو از تکین خریدم 2 dvd
توی اون صفحه ی آزمایش خت افزار هم همه رو تیک زده بود.

الان فهمیدم اون سفیدی مال خود بازیه (این مشکل محمد حسین به ما هم سرایت کرد اخر)

ولی یه مشکل اصلی که داشتم و یادم رفت بگم این بود که
وقتی میخوام اون کامپیوتره رو هک کنم نشانگر ماوس رو نشون نمیده
وقتی ماوس رو تکون میدی میتونی آثارش رو ببینی... (مثلا وقتی میره روی یک دکمه ، دکمه روشن میشه)
ولی خودِ نشناگر موس رو نمیتونی ببینی
جون من سریع کمک کنید تا اگه تونستم امشب تمومش کنم!

ولی یه مشکل اصلی که داشتم و یادم رفت بگم این بود که
وقتی میخوام اون کامپیوتره رو هک کنم نشانگر ماوس رو نشون نمیده
وقتی ماوس رو تکون میدی میتونی آثارش رو ببینی... (مثلا وقتی میره روی یک دکمه ، دکمه روشن میشه)
ولی خودِ نشناگر موس رو نمیتونی ببینی
جون من سریع کمک کنید تا اگه تونستم امشب تمومش کنم!
برای هک کردن از کلید های wasd استفاده کن من که از موس استفاده نمیکنم

ماوس در هر صورت دیده نمیشه.فقط توی Opsat یا منوی بازی دیده میشه.
من هنوز هم نفهمیدیم اینهمه وسیله که من توی بازی آزاد کردم چرا نیستن؟
یعنی من الان همه رو از دم آزاد کردم.ولی تا حالا دستم یکیشون رو هم لمس نکرده.مشکل از کجاست؟
_____
الان توی کنگو به سر میبرم و بر خلاف گفته دوستمون زیاد هم به تفنگ بازی نیازی نیست.احتمالا نمره مخفی کاریم بالای نود بشه توی این مرحله...
باتشکر.....

سلام دوباره!

ببینید من اول فکر میکردم که اینکه همه جا سفیده از خود بازیه ؛
ولی بعدش یه بار با رزولوشن پایین رفتم توی همون قسمت ، دیدم همه ی اون دوربین هایی که من فکر میکردم روی هوا هستن ، روی دیوارن. ;)
یعنی دیوار بود ، زیاد هم بود. ;)
حالا دوباره میرم می بینم دیوارا نیستن! :mad:

والا نمی دونم این چه صیغه ایه ..... تاحالا توی هیچ بازی ای ندیده بودم وقتی کارت گرافیک ضعیف باشه دیوار ها لود نشن !
بعد اون قسمت دوم آموزشی رو رفتم ، به جز اون 4 تا اتاق هیچ جا معلوم نبود!
یعنی توی کل محیط فقط 4 تا اتاق بود و یک پلیس. :mad:
بعد همینجوری داشتم ول میگشتم ، دیدم آیکون باز کردنِ در میاد. ولی نه دری معلوم بود ، نه ساختمونی که دره مال اون باشه..... :eek:
اینا از بازیه؟؟؟ :confused:

بعد نگفتید بعد از چند ساعت تموم میشه! آخه میخوام اگه شد یه شب تا صبح تمومش کنم.

راستی برای تست اینکه ببینم دیوار ها توی بازی هم اینجورین یه دقیقه رفتم تو بازی .
بعد دیدم بدون هیچ دمویی چیزی ، دارن آماده میشن از هوا پیما بپرن و.... :eek:
اون داستانش (اینکه دخترشو میکشن و .. ) پس چرا گفته نمیشه ؟ :confused:

آقا ببخشید این همه سوال پرسیدم. آخه اعصابمو ریخت به هم این بازی..... :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or