با اجازه از بزرگان...یه ضد حال بزنم
آخه قربون شکلت برم...اینجا تاپیک چیه؟؟؟؟ شما داری چی توش میگی
کسی منو صدا کرد ؟
سلام .. خب ببین همونطور که خودتم گفتی وقتی یک فیلمه بی کیفیت رو میزاری رو مانیتور مربعی نشون داده میشه و تک تکه پیکساهای تصویر رو میتونی احساس کنی اینقدر که افتضاحه ولی همون فیلم روی تلویزیون یکدست و خوب دیده میشه .. دلیل هم همونطور که گفتم قدرت تفکیک تلویزیون هست که قدرت تفکیکش پایینه ( قدرت تفکیک = Resolution ) یا به عبارته دیگر قدرت تفکیک پیکسلها ( واحدهای ریزه تشکیل دهنده تصویر ! ) از همدیگه کم هست .. پس وقتی شما یه متنی رو از کامپیوتر روی تلویزیون روشن میکنید ( تلوزیون به جای مانتیور ) ، بدلیل پایین بودنه قدرت تفکیک پیکسلها از هم دیگر شما اونارو قاطی پاطی ( نرم ) میبینید و نمیتونید بخونید .. در مورد لبه ها ( در بازی ) هم دقیقا همینجوره .. چون قدرت تفکیک تلویزیونه شما پایینه ، شما لبه ها را شارپ ( تیز ) نمیبینید بلکه لبه ها رو یکدست میبینید و این قضیه لبه ها و تصویر دقیقا قضیه نوشته ها هست .. یعنی لبه ها و تصویر همانند نوشته ها نرم میشود .. البته این دلیل بر برتری تلویزیون ( دستگاهی که بوسیله آن میتوان فیلم تماشا کرد !! ) نمیباش
آقا گرفتم ولی قانع نشدم! :blushing:
خوب توی مونیتور هم میشه رزولوشن رو پایین آورد....ولی مثل تلویزیون نمیشه!
تازه وقتی قدرت تفکیک تلویزیون پایین باشه ، باید هر چند پیکسل کنار هم رو با هم ادغام کنه و تصویر نهایی رو نشون بده که اینکارو نمیکنه!
البته حرف و سوال زیاد دارم ولی دیگه ولش کن اینجا جاش نیست!
آقا من هم بالاخره بازی بهم رسید (چقدر زود!)
همین الان هم که دارم تایپ می کنم اون داره نصب میشه!
محمد حسین اون راهی که توی فوروم های یوبی پیدا کردی رو میگی تا بقیه هم فیض ببرن؟! :cheesygri
پ.ن : بهش سلام برسون بگو هر وقت وقت داشت ما در خدمتیم!
=========================================================================
ویرایش :
اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
یه بار نشد من خوشحال شم ، بعد خوشحالیم چند ساعت پایدار باشه!
وقتی وارد بازی میشم اصلا از همون لوگوی اول یوبی سافت مشکل داره ! سه ساعت طول کشید تا لوگو رو رد کرد!
بعد رفت تو ترینینگ ، همه جا سفید بود! حتی زمین و دیوار هم نداشت!
زنه هم هر وقت حرف میزد ، چندین ثانیه مکث میشد تا بره جمله ی بعد رو بگه یا نوبت ما بشه!
اخخخخخخخخخخخ
آقا جون من سریع راهنمایی کنید!
تموم کردن بازی چقدر طول میکشه؟
می تونم امشب نخوابم و تمومش کنم ؟
تو رو خدا فقط سریع جواب بدین که اعصابمو ریخت به هم این نامرد!