Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

خوب بالاخره یه چیز باحال هم باید بگه.....
درسته باید کم حرف باشه ، ولی معمولا وقتی حرف میزنه حرف های کلیدی باید بزنه....;)

اون 3 چهارم و یک دوم رو هم درست میگی...درکت میکنم الان میان میگن 6600......;)

از وقتی که میگی قیافش دیدنی میشه هم عکس میذاری؟ :p

dj_mj جان ممنون .
من احتیاج به یک کمک دیگر دارم . توی یکی از کرحله ها ( اسمش یادم نیست ) همونجا که باید پشت یک کامپیوتر یه کارای انجام بدم که به صورت یه مکعب است و روش یک سری شماره داره ....
نمی تونم ردش کنم چیکار کنم ..........
هرکاری هم می کنم نمی تونم مسعود ایمیل را پیدا کنم .:(

===============

راستی جناب dj_mj اون گاوصندوق ها باز میشه ....... من تمامش را باز کردم .فقط اگر باز نشد باید برید یک ماموریت دیگه انجام بدید دوباره برگردید باز میشه ........

من خودم امتحان کردم .........

اون 3 چهارم و یک دوم رو هم درست میگی...درکت میکنم الان میان میگن 6600.
خدا رو شکر یکی منو دریافت
عکس از اون تیکه باید کمی صبر کنی تا بازی رو دوباره شروع کنم موقعی که تابلو شد عکس میذارم ازش...آخه دیگه فکر کنم 10 دقیقه تا آخر بازی مونده باشه.....

هرکاری هم می کنم نمی تونم مسعود ایمیل را پیدا کنم .

شما نیازی نیست پیدا کنی همون مکعبی که داری باهاش ور میری ایمیل مسعود هست
من احتیاج به یک کمک دیگر دارم . توی یکی از کرحله ها ( اسمش یادم نیست ) همونجا که باید پشت یک کامپیوتر یه کارای انجام بدم که به صورت یه مکعب است و روش یک سری شماره داره ....
این عکسش...شما به عکس توجه کن...این همون مکعبه با این تفاوت که باز شده تا شما همه وجهش رو ببینی... ردیف وسط رو ببین.... از بالا شروع کن به وارد کردن چهار تای اول و که زدیکه کلیک راست بزنوهمین جور ادامه بده تا اون ردیف تو عکس از بالا تا پایین رو تموم کنی....
حالا که تموم شد شما یه کلیک چپ بزن و 4 تا عدد سمت چپ عکس رو وارد کن....حالا فقط 4 تا خونه رو مکعب خالی میمونه که 4 تا عدد سمت راست عکس هستند....لازم به ذکر هست که اگر اعداد سمت چپ و راست سر جاشون درست کار نکرد...جاشون رو تو همون وجه مکعب تغییر بدین

اینم عکس

2na4jy9.jpg

این یه عکس خفن از سم

346m0k7.jpg

اين عكس رو از كجا اوردي بابا خيلي داش مشتيه :biggrin1:
ميگم جواد تنظيمات گرافيكي دقيقت رو بزار اف پي است رو هم بگو
تازه امشب گيم رو گرفتم هنوز زياد نرفتم ولي اف پي اس بازي خيلي پايينه(البته نه اونقدر) بازي هم پر باگه ولي موتورش زياد تفاوت آنچناني درش ديده نميشه فقط يه سري افكت كه خيلي بازي رو سنگين كرد حالا بعد هم چندتا عكس ميزارم هم توضيح ميدم در مورد گرافيكش
راستي تو دهنت صاف نميشه از بازي عكس ميگيري چون بايد حتما از بازي بياي بيروناگه وسط بازي دكمه ويندوزو بزني بعد پري پيستش كني از دوباره بري تو بازي باس صبر كن از دوباره لود شه بعد هم كه لود ميشه بازي هي تيك ميخوره باس حتما بازي رو از دوباره لود كني
بعد يه چيز ديگه لود هر مرحله چه قدر طول ميكشه واست ؟
من با تنضيمات بالا 1:30 حداقل طول ميكشه حداكثرش بماند حالا

راستي تو دهنت صاف نميشه از بازي عكس ميگيري چون بايد حتما از بازي بياي بيروناگه وسط بازي دكمه ويندوزو بزني بعد پري پيستش كني از دوباره بري تو بازي باس صبر كن از دوباره لود شه بعد هم كه لود ميشه بازي هي تيك ميخوره باس حتما بازي رو از دوباره لود كني
چرا صاف؟؟؟ نه بابا با برنامه fraps عکس میگیرم...اگر میخای بیا این لینکش:::
http://www.bazicenter.com/downloads-file-1.html
لودینگ های من هم حدود 5 دقیقه برای اولین بار لود هر مرحله طول میکشه....بعدش هر دفعه که f8میزنم حدود 15 ثانیه...البته با رم 512 این چنین زمان قابل قبوله

تازه امشب گيم رو گرفتم هنوز زياد نرفتم ولي اف پي اس بازي خيلي پايينه(البته نه اونقدر) بازي هم پر باگه ولي موتورش زياد تفاوت آنچناني درش ديده نميشه فقط يه سري افكت كه خيلي بازي رو سنگين كرد حالا بعد هم چندتا عكس ميزارم هم توضيح ميدم در مورد گرافيكش
طبق تحقیقات موثق من این بازی پریویو بوده و نسخه نهایی بازی نیست که این همه باگ توش هست... اگر هم میخای بدونی ازی شما نسخه آزمایشی هست برو این عس رو ببین تو جایی که بازی رو نصب کردی
c:\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos

عکس با نام pre_loading_pc اونجا هست بازش کن ببین چی نوشته...100% حالت رو میگیره..
نوشته This Version for preview only.loading time will be optimized for the release version

حالا بهم ثابت شد چر بازی این همه باگ داره....به خاطر اینکه نسخه نهایی نبوده

آخرین ویرایش:
ممنون جناب dj_mj خیلی بهم لطف کردید .
طبق همین کمک دقیقتون العان بازی را ردش می کنم .........

در مورد بازی کی گفته که موتور بازی فرق چندانی نکرده .......
اشتباه می کنید خیلی هم فرق کرده فقط باید گرافیک قدرتمندی داشته باشید و
بقیه موارد هم که جناب dj_mj عرض کردند .

راستی میگم متال گیر اصلا با اسپلینتر سل قابل مقایسه نیست ها :biggrin1:
اسپلینتر سل کجا ( آخر بازی ) متال گیر کجا ( :mad: )

در مورد بازی کی گفته که موتور بازی فرق چندانی نکرده .......
اشتباه می کنید خیلی هم فرق کرده فقط باید گرافیک قدرتمندی داشته باشید
عزیز من ربطی به کارت نداره آقا مجتبی 7900 sli داره........یعنی دو تا......نهایت گرافیک رو داره میبینه....درست هم میگه انجین بازی همون انجین chaos theory هست که اسمش unreal engine 2.5 هست...

بابا این بازی چقدر مشکل داره ....... :(
من میگم با این کار می خواستند بازی را دوبار وارد بازار کنند تا سود بیشتری گیرشون بیاد :mad:

من یه جا دیگه گیر کردم . که مشکل از بازی هست . همونجا که توی مرحله ی جنگ که داخل یک اتاق نورهای لیزر است که از یک میله با قرقره آویزان می شوید و پایین می اید و یک میکروفون
داخل گلدون کار می گذارید ...........
بعد از اینکه اون چند نفر آمدند و حرف زدند وقتی می خواهند بروند در باز می شه دوباره بسته میشه و اونها پشت در گیر می افتند .........
و دیگه نمی توانند حرکت کنند .

مشکل از بازی هست . چطور میشه حلش کرد :(
دیدگه کم کم دارم خسته میشم :(

بچه ها من دارم فردا میرم بازی رو بگیرم (SC : Da) میخواستم ما کدوم شرکت اصلیه اخه Dj_mj گفت که این بازی Prerealese هست میخواستم بدونم از کجا بگیرم ؟

سلام ملت بازي سنتر :biggrin1:
بازي رو ديروز تموم كردم طبق عادتم هر موقع يه بازي به گند كشيده بشه ميزنم حذفش ميكنم:biggrin1:
خدايي تو عمرت ديدي بازي 11 گيگ فضا بخاد
به نظر من نخريد فعلا اين بازي رو تا يه نسخه درست حسابي بياد تو بازار مثلا منتظر بمونيد دي سي اين بازي رو بزنه معمولا بازياس از اونايي كه تو بازاره بهتره
در مورد حرفي كه جواد زد كه نسخش پر رليس هستش رو نميدونم قضيش چيه ولي درسته
موضوع اينجاست كه اگه شما نسخه اورجينالش رو هم با قيمت 50 تومن بگيريد باگ داره اينو تو فروم سايت يوبي ديدم
يعني چطوري بگم فرم ريت بازي خيل بايينه جالبيش اينهكه من همه گزينه ها رو گذاشتم رو low رزوليشنم 800 در 600 فرم ريت بازي 35 بود برام
همه گزينه ها رو كردم high با fa 4x و aa16x اچ دي ار هم كه نميشه همزمان فعال كرد و رزوليشن 1280 بازم باورتون نميشه بازم فرم ريتم 35 بود يعني هيچ تغيري تو اف پي اس ايجاد نشد :eek:
جالب اينجاست كه بازي به اي ن بزرگي اس ال اي ساپورت نميكنه
حالا ول كنيم مبحث گرافيكو هر چي بيشتر بگم بازم مياد:biggrin1:
لود بازي كه دهنتو صاف ميكنه براي من كه لود هر مرحله براي اولين بار با سي پي يو دوهسته اي 3800 1:30 ثانيه طول ميكشه من سر لود بازي هميشه خابم:biggrin1:
يعني به عبارتي بگم شما اگه يه x6800 اينتل هم داشته باشيد لود بازي فقط 20 ثانيه كمتر ميشه اونم با خرج يه ميليون تومن :eek:
يه چندتا عكس گرفتم نه زياد چون حسش نبود يا امشب يا فردا ميزارم
فقط بگم امين اگه تو كفشي از كفش در بيا
بابا يه 360 بخريم ديگه اين دنگ و فنگ اجرا كردنش رو ندارم گرافيك 360 اينطور كه من ديدم باگ نداره كيفت پي سي بهتره ولي باگ داره حتي گرافيكش
خب تا بعد

من تو اين مرحله 2 كه برفه موندم.آخرشو ميگم.اين يارو تو موتور خونست هموني كه ريش داره.بعد من بيهوشش كيدم حال ديگه بايد چيكار كنم؟

کاپیتان کشتی رو میگی دیگه؟
اونو باید از پشت بگیریش بعد بکشیش یا بزنی تو سرش. بعد همون جا یه نردبون هست. از اون برو بالا , اون بالا یه هلی کوپتر منتظرته. بعد مرحله تمومه.

امين برو تو كف :biggrin1:
2yy61w3.jpg

اوج گراف:biggrin1:
2ik37lg.jpg

چه صورت صافي:biggrin1:
34eccqf.jpg

حرفي نيست:biggrin1:
2m3pc7p.jpg

اي خدا سم هم عشق ماشين شده مثل من :biggrin1: وقتي اين ماشينو ديدم ياد مضخرفات كربن افتادم:biggrin1:
48oj7t5.jpg

اون عکس بالایی هم خیلی با حال بود این قدر عالی بود که کردمش اواتروم
خوشم اومد سلیقت خوبه.... من اومدم آواترم رو عوض کنم هیمن عکس رو بذارم دیدم تو گذاشتی ...موردی نیست یه عکس خفن تر هست اونو میذارم

مجتبی جون بابات عکسها ممنون دمت گرم

خدايي تو عمرت ديدي بازي 11 گيگ فضا بخاد
بازی flight simulator اگه گفتی چند گیگه؟؟؟ 13 پس 11 گیگ خوبه
موضوع اينجاست كه اگه شما نسخه اورجينالش رو هم با قيمت 50 تومن بگيريد باگ داره اينو تو فروم سايت يوبي ديدم
بله دقیقا درست میگی ...مثل اینکه یوبی به جای بازی "کمپانی باگ" داده بیرون...اعضای فوروم یوبی میگفتن باید تا پچ 1.7 یا 1.8 صبر کنیم تا تمام مشکلات بازی حل بشه درست مثل اتفاقاتی که برای GR:AW افتاد;)

ضمنا من مشکل باز کردن گاو صندوق رو هم با کمک برو بچ فروم یوبی حل کردم

یه چیزی بگم بعد برم دیگه...فکر کنم تا 6 ماه یا حداکثر 1 سال دیگه منتظر یه اسپلینتر سل دیگه باشید....چون بعد از credits بازی یه مرحله میاد که بعد از تموم کردن اون روی صفحه نوشته میشه to be continued :eek:
یعنی ادامه دارد...به نظر من بازی در خماری تمام به پایان میرسه و ساخت یه اسپلینتر دیگه شدیدا توصیه میشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or