Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

من چون امتحان دارم باید بشینم بعد 6 اذر برم بگیرمش ترو خدا بدبختیه مارو ببینید

بچه ها میگم من دستگام اینه :Cpu 3 ,Ram :2GB , Graphic 6600 512 میتونم راحت بازی کنم ؟:confused:

من چون امتحان دارم باید بشینم بعد 6 اذر برم بگیرمش ترو خدا بدبختیه مارو ببینید

بچه ها میگم من دستگام اینه :Cpu 3 ,Ram :2GB , Graphic 6600 512 میتونم راحت بازی کنم ؟:confused:
اره عزیزم نگران هیچی نباش اون با من:biggrin1:

امين تيكه ننداز جون مادرت :biggrin1:
ميدونم بازيش به گند كشيده شد باور كن ديروز تمومش كردم زدم حذفش كردم داشت اعصابم خورد ميشد:biggrin1:
البته كركشم چرت بود وسط بازي تا ميخام ببرم يه دفعه ارور دنت سند ميداد خاك بر سر:biggrin1:
راستي اين دارك مسيا رو آوردن اينجا چطوره ارزش خريدن داره با اينكه 6.7 گرفته؟:confused:

:biggrin1:
قبله که بیاد بهت گفتم زیاد امیدوار نباش!!
دارک مسایا رو هم بگیر بازیه خوبیه تعریفش رو زیاد میکنن کارت به امتیازش نباشه:biggrin1:

دوستان ممنون میشم کمک کنید
من در حال گشت زدن در نت بودم که به سایت یوبی رسیدم:)
موضوعی که توجه من رو جلب کرد دمو قابل بازی هم اکنون برای دانلود !! تو سایت بود
من هم از بی کاری نشستم مولتی رو دارم Dl میکنم:)
این به درد میخوره ؟

دوستان ممنون میشم کمک کنید
من در حال گشت زدن در نت بودم که به سایت یوبی رسیدم:)
موضوعی که توجه من رو جلب کرد دمو قابل بازی هم اکنون برای دانلود !! تو سایت بود
من هم از بی کاری نشستم مولتی رو دارم Dl میکنم:)
این به درد میخوره ؟
من ندیدم بچه ها در مورد قسمت انلاین بازی حرفی زده باشن ولی تجربه ثابت کرده که قسمت مولتی پلیر بازی خیلی خوبه نسخه های قبلی که این طور بوده
83.gif

دیگه وقت از وقت گزشته :)
قضیه این جوری شده:
223.gif

حالا این دمو رو من همین جوری بیگرم ببینم چه کار میتونم باهاش بکنم
همه سایت ها هم برای دانلود میخواستن که عضو بشی :mad: تا اینکه یکی از لینک هاش باید برای دانلود 5 دقیقه صبر میکردی :) ما هم که صبرمون زیاد ......;)

خوب همون طوری که حدس میزدم باید یه مشکلی پیش میومد
از اون جایی که همه میدونن من خیلی در مورد این جور چیزها حرفه ای نیستم این رو نگاه کنید ببینید چیه
34nmyom.jpg

خوب همون طوری که حدس میزدم باید یه مشکلی پیش میومد
از اون جایی که همه میدونن من خیلی در مورد این جور چیزها حرفه ای نیستم این رو نگاه کنید ببینید چیه
34nmyom.jpg
زیاد مهم نیست الان حل میشه این فایل رو دانلود کن و در فولدر system ویندوز پیست کن:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_30

میگم خودم از هر دو شما حرفه ای ترم :)
یه سرچ کردم تو پی سی و این فایل رو پیدا کردم و کپی (اصلا من مرض دارم تا بازی کار نکنه ولش نمیکنم مثلا NFS:U2 رو حدود 20 بار نصب کردم تا کار کرد :-" )
الان من که بازی رو شروع کردم یه مشکل بزرگ دارم
اصلا از کنترل بازی سر در نمیارم !!!
من که این کاره نیستم!!
البته مولتی زدن هم که بلد نیستم
باید برم از سیاوش بپرسم :cheesygri
حالا بینم چه غلطی میشه کرد ;)

کسانی که در مرحله ی شانگهای نمیتونند قفل گاوصندوق رو باز کنند یه بار wوa رو با هم بزنند و بعد ادامه بدن.(همون موقع چرخوندن باید wوa رو یه بار بزنید تا درست بشه)
این مشکل یکی از مهم ترین باگهای اصلی هست که پچ 1.01 هم درستش نمیکنه...

کسانی که در مرحله ی شانگهای نمیتونند قفل گاوصندوق رو باز کنند یه بار wوa رو با هم بزنند و بعد ادامه بدن.(همون موقع چرخوندن باید wوa رو یه بار بزنید تا درست بشه)
این مشکل یکی از مهم ترین باگهای اصلی هست که پچ 1.01 هم درستش نمیکنه...
من بمیرم با این روش حل میشه؟؟؟؟ چون من در مرحله شانگهای به خاطر باز نشدن گاو صندوق ها 30 درصد از ریتینگم رو از دست دادم:(

من مرحله کونگو هستم...عند هر چی مرحله هست....جاسوسی تو گرمای سوزان آفریقا سر ظهر....سم یه عینک هم زده که میشه باهاش نو آفتاب رو کم کرد اگر پایه هستید چند تا عکس بذارم

آقا این چه مسخره بازی هست : من همونجا توی مرحله ای که بعد از کنترل هلی کوپتر سام فیشر دست به سینه می ایستاد و دیگه حرتی نمی کرد گیر کرده بودم .
اما دوباره مجبور شدم برم نسخه شرکت تکین را بخرم چون یکی از دوستان گفته بود
که مال تکین را داره و تواسته اون قسمت را راحت ردش کنه . اما برای من نسخه تکین باز هم همونطوری هست . ( سام فیشر دست به سینه می ایسته و حرکتی نمی کنه . )
لطفا یکی کمک کنه . مشکلم چیه !!!!!!!!!!!!
خواهشن کمک ............... !!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or