Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

هیچ آدم خیر خواهی پیدا نمیشه به من راه حل کشف رمز ایمیل مسعود رو بگه هر کاری میکنم 2 عدد کم میارم ...در ضمن میدونم نباید تو یک ستون یا یک ردیف افقی نباید 2 عدد مثل هم باشن...
جون بچتون بگین که اصلا حوصله ور رفتن با اعداد رو ندارم

خوب چرا از 5700 می پرسی ؟
با اون که اجرا نمیشه! :)
5700 اصلا از PS3 پشتیبانی نمی کنه! :)
حتما میخوای اون نرم افزاره رو رو کُنی!
57.gif
بابا غلط کردم!
بی خیال
فعلا باید تو خماریش باشم!
بای

سلام گرم من به همه بازي سنتري هاي گل بلبل
ميدونم الان ميگيد من كه خدافظي كردم به جون شما دلم نمياد برم واسه هميشه گم شم :biggrin1:
امروز بعد حدودا يه هفته اي فك كنم اومدم يه سر زدم به اين تاپيك ديدم بحث داغه اعصاب همه داغون مخصوصا امين :biggrin1:
امين جون سلام به جون تو دلم نيومد برم ديگه نيام حالا هستم ديگه هم نميرم:biggrin1:
اقا عصب نزن يه 6800 اي جي پي بخر به خدا كارت را ميوفته
من هنوز بازي رو نگرفتم يعني نيومده چون اينجا فقط نمايندگي سرزمين و دي سي هستش
امروز كه نيورده بودن گفتن سه شنبه ببينم چي ميشه ميرم يه سري ميزنم
به زودي چندتا عكس براتون ميزارم كيف كنيد با 2x7900GT OC
البته چند دفري تو سايت گرو گفتن كه سيستم اس ال آيشون دربرابر بازي كم مياره
بايد ايمتحان كنم
به محض كه بازي رو خريدم تصاويري رو با اف پي اسم براتون ميزارم

من بيچاره بعد از يه هفته سر و کله زدن تونستم بلاخره بازی رو اجرا کنم!
حيف که به دوستم قول دادم اونم بياد بعد بازی کنيم واسه همين چند روز ديگه بايد
صبر کنم! وگرنه بازی رو يه ضرب ميرفتم تا آخرش! مثل dark messiah که يه ضرب 12 ساعته!
از ساعت 9 شب تا 9 صبح رفتم تا آخرش! چند روز ديگه صبر کنيد من تمومش ميکنم ميآم راهنمايی!:cheesygri

خدا وکیلی شما Pc بازها چقدر حوصله دارید . این همه مشکل . کارت گرافیک رو درست میکنی بعد رم کم میاد . رم رو درست میکنی سی پی یو کم میاد و... برید یه کنسول بخرید بشیند حالشرو ببرید بابا . فقط بازی رو بنداز توش دراز بکش و بازی کن .واله عصاب فولادی دارید:-"
میگم حالا سر SP: dA اینقدر بدبیاری دارید خدا Crysis رو بخیر بگذرونه. فکر کنم 1 ملیونی باید خرج PC بکنید :((

سلام گرم من به همه بازي سنتري هاي گل بلبل
ميدونم الان ميگيد من كه خدافظي كردم به جون شما دلم نمياد برم واسه هميشه گم شم :biggrin1:
امروز بعد حدودا يه هفته اي فك كنم اومدم يه سر زدم به اين تاپيك ديدم بحث داغه اعصاب همه داغون مخصوصا امين :biggrin1:
امين جون سلام به جون تو دلم نيومد برم ديگه نيام حالا هستم ديگه هم نميرم:biggrin1:

ایول دمت گرم!
خوشحال شدم که دیدمت:love:
میگم برو تاپیک کربن رو بچرخون:biggrin1:

خدا وکیلی شما Pc بازها چقدر حوصله دارید . این همه مشکل . کارت گرافیک رو درست میکنی بعد رم کم میاد . رم رو درست میکنی سی پی یو کم میاد و... برید یه کنسول بخرید بشیند حالشرو ببرید بابا . فقط بازی رو بنداز توش دراز بکش و بازی کن .واله عصاب فولادی دارید:-"
میگم حالا سر SP: dA اینقدر بدبیاری دارید خدا Crysis رو بخیر بگذرونه. فکر کنم 1 ملیونی باید خرج PC بکنید :((

حرف حق جواب نداره:(

امين تيكه ننداز جون مادرت :biggrin1:
ميدونم بازيش به گند كشيده شد باور كن ديروز تمومش كردم زدم حذفش كردم داشت اعصابم خورد ميشد:biggrin1:
البته كركشم چرت بود وسط بازي تا ميخام ببرم يه دفعه ارور دنت سند ميداد خاك بر سر:biggrin1:
راستي اين دارك مسيا رو آوردن اينجا چطوره ارزش خريدن داره با اينكه 6.7 گرفته؟:confused:

آقا من با 6600 3000سیپیو 512رم با Nextgen , 1024.768.بازی میکنم عجب بازی فقط از دوستان یک سوال داشتم آقا من نمیدونم با چی میشه وسایل را استفاده کرد یا مثلا تفنگ عوض کرد اگر میشه یک راهنمای فراسی کاربردی برای کنترل بدین ممنون راستی مرحله ها بیشتری یا میتونم بگم اصلا همش با Ps2فرق داره راستی چرا نمیشه از چاقو استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or