سلام ملت بازي سنتر :biggrin1:
بازي رو ديروز تموم كردم طبق عادتم هر موقع يه بازي به گند كشيده بشه ميزنم حذفش ميكنم:biggrin1:
خدايي تو عمرت ديدي بازي 11 گيگ فضا بخاد
به نظر من نخريد فعلا اين بازي رو تا يه نسخه درست حسابي بياد تو بازار مثلا منتظر بمونيد دي سي اين بازي رو بزنه معمولا بازياس از اونايي كه تو بازاره بهتره
در مورد حرفي كه جواد زد كه نسخش پر رليس هستش رو نميدونم قضيش چيه ولي درسته
موضوع اينجاست كه اگه شما نسخه اورجينالش رو هم با قيمت 50 تومن بگيريد باگ داره اينو تو فروم سايت يوبي ديدم
يعني چطوري بگم فرم ريت بازي خيل بايينه جالبيش اينهكه من همه گزينه ها رو گذاشتم رو low رزوليشنم 800 در 600 فرم ريت بازي 35 بود برام
همه گزينه ها رو كردم high با fa 4x و aa16x اچ دي ار هم كه نميشه همزمان فعال كرد و رزوليشن 1280 بازم باورتون نميشه بازم فرم ريتم 35 بود يعني هيچ تغيري تو اف پي اس ايجاد نشد
جالب اينجاست كه بازي به اي ن بزرگي اس ال اي ساپورت نميكنه
حالا ول كنيم مبحث گرافيكو هر چي بيشتر بگم بازم مياد:biggrin1:
لود بازي كه دهنتو صاف ميكنه براي من كه لود هر مرحله براي اولين بار با سي پي يو دوهسته اي 3800 1:30 ثانيه طول ميكشه من سر لود بازي هميشه خابم:biggrin1:
يعني به عبارتي بگم شما اگه يه x6800 اينتل هم داشته باشيد لود بازي فقط 20 ثانيه كمتر ميشه اونم با خرج يه ميليون تومن
يه چندتا عكس گرفتم نه زياد چون حسش نبود يا امشب يا فردا ميزارم
فقط بگم امين اگه تو كفشي از كفش در بيا
بابا يه 360 بخريم ديگه اين دنگ و فنگ اجرا كردنش رو ندارم گرافيك 360 اينطور كه من ديدم باگ نداره كيفت پي سي بهتره ولي باگ داره حتي گرافيكش
خب تا بعد