Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

خب آره ولی اونجوری که قبل از اومدن بازی میگفتن میتونستی بعد از اومدن توی JBA دیگه بیخیال NSA بشی...

اصلا اگر اینجوریه پس میزان اعتماد NSA دیگه به چه دردی می خوره!؟

درجه اعتماد NSA براي اينه كه كاراي بد بد نكني :cheesygri
مثلا اگر آدمهاي بيگناه رو بكشي اعتماد NSA كم ميشه
كلا كارهاي منفي زياد انجام بدي درجه اعتماد NSA مياد پايين ، البته اين زياد توي Easy و Normal نمود پيدا نميكنه ولي توي قسمت Hard تمام اعمال و رفتار و انتخابها تاثير زيادي روي اعتماد هر دو طرف داره .

راستی اگر اول بازی که میگه Press Start کاری نکنی بعداز چند ثانیه یه دمو میاد که یجاش نشون میده که Lambert رو بستن به صندلی و John Brown یه تفنگ به سم می ده و سم اونو میکشه.

John Brown كيه ديگه ؟ :) اسمش اميليه

برای من SCDA لودش نسبت به بقیه بازیهای 360 بیشتر طول میکشه..هر دفعه میخوام save کنم یه 30seconds طول میکشه..
کسی دیگه هم این تجربه رو داره یا من دارم خیالبافی میکنم؟

خيالبافي نميكني ، سراب ميبيني :cheesygri
اشكال از ديسكته . منم اين مشكل رو با بازي Oblivion دارم

تو هم اگه مثل من اينقدر کف اين بازی باشی که 1 2 3 شو ها رو دسته کم 100 بار بازی کرده باشی امّا باز هم ارزا نشده باشی همين کار رو ميکنی;) ;) ;) ;) ;) ;)

در کل شرمنده:blushing: :cheesygri

تو هم اگه مثل من اينقدر کف اين بازی باشی که 1 2 3 شو ها رو دسته کم 100 بار بازی کرده باشی امّا باز هم ارزا نشده باشی همين کار رو ميکنی;) ;) ;) ;) ;) ;)

در کل شرمنده:blushing: :cheesygri
ای بابا مگه سر تاپام رو نمیبینی؟؟
همش اسپلینتر سلی هستم منم مثل تو خیلی تو کفشم ولی باید دندون رو جیگر بگیریم!:)

چون الان 27 اکتبره و هنوز نیومده! اگه قرار بود 24م بیاد که اومده بود! تازه فکر نکنید که سه شنبه میاد....اینو ببینید:

Game: Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Release Date: Nov 9, 2006

منبع GS

تازه فکر نکنید که سه شنبه میاد....اینو ببینید:

Game: Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Release Date: Nov 9, 2006

اینو از کجا آوردی؟
105.gif

کاملا تکذیب میکنم!!!! 6نوامبر ؟؟؟ یعنی حدود 2 هفته دیگه ؟
از 24 اکتبر شد 31 اکتبر حالا هم که 6 نوامبر...!!!! احتمالا هرروز که میگذره تاریخ عرضه ی بازی هم باهاش به عقب میره!!!!

ولی این 6 نوامبر سرکاری بود ، نه؟;)

من از زماني که اولين Splinter Cell اومد اين بازي رو دنبال کردم و از طرفداراش بودم. البته من تازه missions 5 رو تموم کردم ولي به نظر من SC اين اون SC هميشگي نيست. با اينکه خواستن نواوري کنن ولي انگار يه تورايي پس رفت کردن. Chaos Theory و Double agent هيچکدوم به زيبايي Pandora Tomorrow نرسيدن ( با اينکه نسبت به اين دو نسخه حرکات محدودتر بود).
كاش سه سالي صبر مي كردن و بيشتر روش وقت ميزاشتن اينجوري هرسال داره پسرفت ميکنه

من از زماني که اولين Splinter Cell اومد اين بازي رو دنبال کردم و از طرفداراش بودم. البته من تازه missions 5 رو تموم کردم ولي به نظر من SC اين اون SC هميشگي نيست. با اينکه خواستن نواوري کنن ولي انگار يه تورايي پس رفت کردن. Chaos Theory و Double agent هيچکدوم به زيبايي Pandora Tomorrow نرسيدن ( با اينکه نسبت به اين دو نسخه حرکات محدودتر بود).
كاش سه سالي صبر مي كردن و بيشتر روش وقت ميزاشتن اينجوري هرسال داره پسرفت ميکنه
double agent رو قبول ندارم ولی chaos theory اره!
با اینکه double agent رو هنوز بازی نکردم ولی از تعریفاتی که شنیدم بازی خیلی پیشفرت کرده و بهتر شده!
ولی یکم صبر کنی نظرم رو میگم:)

البته من هم اینو قبول دارم

chaos theory زیادی شلوغش کرده بود!

نسخه ی دوم (آی دی امین) از همه قشنگ تر بود......

نسخه ی 4 هم که کلا تغییراتی در روند بازی دادن...
مثلا ماموریت هایی که توی روز انجام میشن
65.gif
..
قبلا به زور منبع نور پیدا میشد...حالا اونقدر نور زیاده که سم باید عینک آفتابی بزنه....

میشه گفت نسخه ی 4 اون stealth غلیظش رو از دست داده.....
مثلا یکی از مراحلو باید کلا توی روز انجام بدی.....

بر و بچ ها ی 360 دار!
هنوز اون سیستم امتیاز بندی کذایی وجود داره؟؟
ماموریت های جنبی که انجامشون دلخواهه چطور؟ اونا هستن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or