Splinter Cell: Double Agent

سلام این بازی کی میاد؟؟؟؟ کشت ما رو!!!!!!

کسی اطلاعی داره جواب بده ممنون میشم...

در ضمن آلبوم جدید محسن چاووشی هم حتما گوش کنید (ارجینالشو بخرید)

بر و بچ ها ی 360 دار!
هنوز اون سیستم امتیاز بندی کذایی وجود داره؟؟
ماموریت های جنبی که انجامشون دلخواهه چطور؟ اونا هستن ؟
آره ، هنوز سيستم امتياز دهي سر جاشه ، كمترين امتيازي كه من گرفتم -15% :cheesygri و بيشترينش 100% بود
چيزايي كه خيلي تو اين نسخه امتياز كم ميكنه : bodies founded و times see as intruder هست كه باعث ميشه امتياز ها شديدا بياد پايين .

تقريبا تو همه مراحل ماموريتهاي ثانويه هم هست ، بعضي از ماموريتها هم ستاره دار هستن و اگر انجام بدي ميتوني يكسري وسايل براي ماموريتهاي بعديت جايزه بگيري

نسخه ی 4 هم که کلا تغییراتی در روند بازی دادن...
مثلا ماموریت هایی که توی روز انجام میشن
65.gif
.

اتفاقا خیلی هم خوب شده که اومده روز;)
درسته این بازی اصلش تو تاریکیه ولی همش که نمیشه تو تاریکی باشی باید یکم تنوع هم باشه!

البته من هم اینو قبول دارم

chaos theory زیادی شلوغش کرده بود!

نسخه ی دوم (آی دی امین) از همه قشنگ تر بود......

نسخه ی 4 هم که کلا تغییراتی در روند بازی دادن...
مثلا ماموریت هایی که توی روز انجام میشن
65.gif
..
قبلا به زور منبع نور پیدا میشد...حالا اونقدر نور زیاده که سم باید عینک آفتابی بزنه....

میشه گفت نسخه ی 4 اون stealth غلیظش رو از دست داده.....
مثلا یکی از مراحلو باید کلا توی روز انجام بدی.....

بر و بچ ها ی 360 دار!
هنوز اون سیستم امتیاز بندی کذایی وجود داره؟؟
ماموریت های جنبی که انجامشون دلخواهه چطور؟ اونا هستن ؟
اره. ماموریت های که JBL Headquarter در انجام میشه حتی Time Limit هم دارن..من از Time Limit بدم میاد چون هولم میکنه نمیزاره با خیال راحت کارمو انجام بدم.
راستی امین (اگه اسمنتو درست بگم) یادت باشه یه حرکتی تو Pandora Tomorrow بود به اسمهSWAT.... . مثل اینکه کلا فقط تو همون یه نسخه بود یا دوباره من خیالاتی شدم چون تChaos Theory و DA اثری ازش نیست....

اینم از نسخه PS2 ـش .

Completely different from Double Agent for the Xbox 360, this version features its own exciting stealth-action campaign, plus a solid new multiplayer mode and some great cooperative missions.

8.2

The Good: Challenging campaign features a better story than previous Splinter Cell games; good amount of cooperative two-player missions; solid competitive multiplayer mode; high replay value overall.
The Bad: Little in the way of new gameplay in the campaign; fans may miss the old spies-versus-mercenaries multiplayer, which is gone here; co-op missions not playable online.

و بدترین چیز تو امتیازها گرافیک بازی بود که 7 گرفت !!

آره...SWAT Turn.خیلی باهاش حال کردم!

آره چیز خوفی بود....

این یوبی چه ش شده؟
مثلا ما قرار بود این بازی رو 3 ماه پیش تموم کنیم! چرا اینهمه بازی در آوردن؟!

این سوال ما هم هست
38.gif

اتفاقا خیلی هم خوب شده که اومده روز
درسته این بازی اصلش تو تاریکیه ولی همش که نمیشه تو تاریکی باشی باید یکم تنوع هم باشه!

تنوع خوبه..ولی هرکاری جایی داره.
301.gif

یادتون نره همین تنوع طلبیِ یوبی بود که باعث شد از شماره ی 3 زیاد خوشتون نیاد....

اینو دیگه اسمشو نمیشه تنوع گذاشت....
برات مثال میزنم؛
مثلا شما فکر کن توی شماره ی بعدی NFS ببینی که بازی شده مثل GTA و شما باید از ماشین پیاده شی و با تفنگ بیافتی به جون ملت!!
یا ببینی نسخه ی بعدی بازی مکس پین ، سبکش شده استراتژیک!
خوب در این مواقع بازی ممکنه طرفداران جدیدی رو بدست بیاره ، ولی قطعا تعداد زیادی از طرفداراشو از دست میده.
مثلا فکر کن آقای x که از اکشن بکش بکش حالش به هم میخوره و اسپلینتر سل رو به خاطر stealth ش دوست داره ، یکهو میبینه شماره ی بعدی قسمت های اکشنی داره....خوب این آقا دیگه سراغ نسخه ی جدید نمیره....حالا فرض کن هزاران تا از این آقایون x اینجوری از بازی زده میشن....

خداییش حرفم درست و منطقی بود....امین قبول کردی مطلبو؟؟؟

آره ، هنوز سيستم امتياز دهي سر جاشه ، كمترين امتيازي كه من گرفتم -15% و بيشترينش 100% بود
چيزايي كه خيلي تو اين نسخه امتياز كم ميكنه : bodies founded و times see as intruder هست كه باعث ميشه امتياز ها شديدا بياد پايين .
البته سیستم امتیازبندی نسخه ی 3 جالب بود.....ولی وقتی آدم میدید در ازای امتیازات بالا هیچ چیزی براش باز نمیشه (سلاح ، ماموریت ، فیلم ، کاریکاتور و عکس و.......) دیگه انگیزه ای نداشت امتیاز بالا بگیره.....
سیستمش مشکلاتی هم داشت.....مثلا توی یکی از مراحل یک فرد بیگناهی بود که جلوی زاویه ی دید دشمن بود و وقتی من دشمنو میزدم و دشمن هم میخواست به من تیر بزنه، تیرش میخورد به بی گناه.
من هم اول اونو با الکتریک شوک بیهوش کردم و بعد دشمنو کشتم.....
این کارم شایسته ی سپاس و تقدیر بود و توقع مدال داشتم که با اون کارم جون اون فرد بی گناه رو نجات دادم....چون اگر نجات هم نمیدادم ، دشمن اونو میکشت و از امتیاز من کم نمیشد.....
40.gif

ولی آخر مرحله دیدم بهم داد 23 درصد!!!:(

تقريبا تو همه مراحل ماموريتهاي ثانويه هم هست ، بعضي از ماموريتها هم ستاره دار هستن و اگر انجام بدي ميتوني يكسري وسايل براي ماموريتهاي بعديت جايزه بگيري

وسایل شامل چه چیزایی میشن؟؟؟

چی هست اصلا این حرکت؟؟ SWAT Turn???!!
میرفتی لبه ی یک دیوار وای میسادی ، بعد با یک چرخش میرفتی به لبه ی بعدی دیوار....
مثلا جاهایی که در بود میومدی میچسبیدی به دیوار طرف چپ در ، بعد با یک چرخش تکنیکی میرفتی سمت راست در.....

ولی یکم دور از واقعیت بود.چون سری SC هم کلا حول واقع گرایی میگرده دیگه با حذف میشد....موافقین؟
من که کاملا موافقم....
چه معنی داشت از این طرف در بیای اون طرف در ، بعد یک نفر که داره به سمت در نگاه میکنه نبینتت؟؟؟
در واقعیت هرقدر هم سریع باشی باز میبیننت. ولی توی بازی نمی دیدنت.!

تنوع خوبه..ولی هرکاری جایی داره.
301.gif

یادتون نره همین تنوع طلبیِ یوبی بود که باعث شد از شماره ی 3 زیاد خوشتون نیاد....

اینو دیگه اسمشو نمیشه تنوع گذاشت....
برات مثال میزنم؛
مثلا شما فکر کن توی شماره ی بعدی NFS ببینی که بازی شده مثل GTA و شما باید از ماشین پیاده شی و با تفنگ بیافتی به جون ملت!!
یا ببینی نسخه ی بعدی بازی مکس پین ، سبکش شده استراتژیک!
خوب در این مواقع بازی ممکنه طرفداران جدیدی رو بدست بیاره ، ولی قطعا تعداد زیادی از طرفداراشو از دست میده.
مثلا فکر کن آقای x که از اکشن بکش بکش حالش به هم میخوره و اسپلینتر سل رو به خاطر stealth ش دوست داره ، یکهو میبینه شماره ی بعدی قسمت های اکشنی داره....خوب این آقا دیگه سراغ نسخه ی جدید نمیره....حالا فرض کن هزاران تا از این آقایون x اینجوری از بازی زده میشن....

خداییش حرفم درست و منطقی بود....امین قبول کردی مطلبو؟؟؟

سلام.
نه منطقی نبود!:)
شماره ی 3 تنوع خاصی نداشت!
در ضمن این طور که شما میگی هم نیست که سبک بازی بلکل عوض شده باشه;)
بازی هنوز stealth هست ولی اکشنم زیاد شده ولی میتونی مثل شماره های قبلی شما فقط stealth بری جلو:) و کاری با اکشن نداشته باشی!
منطقی نبود؟
بای

کمک

سلام..من یجای بازی واسم مشکلی پیش اومده یکی لطفا کمک کنه...توی Spoiler می نویسم که هرکی نمی خواد نخونه!

من توی مرحله ی سیبری آخراش میرم یجا که کاپیتان کشتی هست و یه مشعل گرفته دستش و اگه منو ببینه کشتی رو به آتیش می کشه....من اونو کشتشم ولی نمیدونم حالا باید چیکار کنم Objectiveهام هم تغییری نکرده و هنوز نوشته که باید کاپیتان رو بکشم توی نقشه هم که نیگاه می کنم یه نقطه ی آبی هست به اسم Captain ....از نردبون اونجا هم که میام بالا میره سر جایی که قبلا بودم!!! :eek:

ممنون میشم کمکم کنید!:love:

ممنون

سلام
نه منطقی نبود!
81.gif

منطقی نبود؟
بذار الان بهت میگم منطقی بود یا نبود!
111.gif

شماره ی 3 تنوع خاصی نداشت!
استاد!
همون سیستم تشخیص میزان صدا و اهداف فرعی و اهداف اختیاری و امتیازی و امتیاز بندی مراحل و هک قفل ها و...... ؛ اینا اسمش تنوعه! درسته که خیلی جالب و بدرد بخور بودن این سیستم ها ، ولی خیلی بازی رو شلوغ کرده بودن !
حالا اگه میگید بخاطر این تغییرات نبوده که از Chaos Theory بدتون اومده ، پس بفرمایید بخاطر چی بوده با این همه نو آوری ؟؟؟
می بینید ؟ هیچ دلیل خاصی به ذهنتون نمیرسه ! پس باور کنید که همین تغییرات بودن که راه رفتن روی قسمت ناخودآگاه مغزتون!

در ضمن این طور که شما میگی هم نیست که سبک بازی بلکل عوض شده باشه[/QUOTE
]
آخه مهندس ! اونا که گفتم مثال بودن. نگفتم که اسپلینتر سل سبکش عوض شده!
راستی دو تا مثال هم که الان یادم اومد که مجازی نیستن و واقعین : 1- بازی کماندوز که با تغییر سبک از استراتژیک/اکشن/تاکتیکی به اکشن اول شخص شکست خورد.
2- بازی درایور که با قرار دادن مراحل قایق و .... رانی و پیاد شدن از ماشین کلا شکست خورد.

بازی هنوز stealth هست ولی اکشنم زیاد شده ولی میتونی مثل شماره های قبلی شما فقط stealth بری جلو و کاری با اکشن نداشته باشی!

من هم اون چند خط رو در جواب همین گفته بودم:
""فکر کن آقای x که از اکشن بکش بکش حالش به هم میخوره و اسپلینتر سل رو به خاطر stealth ش دوست داره ، یکهو میبینه شماره ی بعدی قسمت های اکشنی داره....خوب این آقا دیگه سراغ نسخه ی جدید نمیره....حالا فرض کن هزاران تا از این آقایون x اینجوری از بازی زده میشن....""

با تشکر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or