Splinter Cell Conviction انتظارات شما را براورده کرد؟

ایا Splinter Cell Conviction انتظارات شما رو براورده کرد؟

• بله

رای‌ها: 121 55.5%
  • خیر

رای‌ها: 97 44.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    218
  • نظرسنجی بسته شده است .
همونطور که بعضی از بچه ها گفتن به عنوان اسپلینتر سل اصلا قابل قبول نبود. تو شماره های قبل بیشتر حس مخفی کاری حرفه ای با ابزار مدرن به آدم دست میداد. مثلا تو شماره قبل stick camera رو با اسلحه شلیک میکرد ولی اینجا با دست میپرونه!!. ولی به عنوان به بازی غیر از گرافیکش بازی خوبی بود.

م همین چند ساعت پیش بازیو تموم کردم!!
واقعا عالی بود
البته باگ زیاد داشت اما در کل من خیلی راضی هسم:-"
با اینکه باگ بسیار بسیار زیاد داشت ولی بازم به نظر من کلا بازی فوق العاده بود!!!
عذر میخوام میشه یکی از خیلی خیلی باگها رو بگین؟

بازي خيلي هم عالي بود

تا حالا همچين شخصيتي رو تو هيچ بازي نديده بودم

هيييييچ باگي هم نداره . . .

طرف بلد نيست بازي كنه مي گه باگ داره ;)

سلام . من ps3 داشتم با Xbox عوض كردم و بازيuncharted2 رو كه اين همه سرو صدا كرد بازي كردم . گيم پلي اين دو بازي شبيه همه ولي scc خيلي بهتره و باگرافيك تره . به نظرم انتقاد از اين بازي كه بيشتر روي گيم پلي كار شده اشتباهه :confused:

سلام . من ps3 داشتم با Xbox عوض كردم و بازيuncharted2 رو كه اين همه سرو صدا كرد بازي كردم . گيم پلي اين دو بازي شبيه همه ولي scc خيلي بهتره و باگرافيك تره . به نظرم انتقاد از اين بازي كه بيشتر روي گيم پلي كار شده اشتباهه :confused:
عزیزم خوبی؟؟؟؟؟:biggrin1::confused::eek::mad:
conviction اصلا گرافیک داشت که بخواد از دومین گرافیک کنسولی بهتر باشه؟؟
بنده اصلا از آنچارتد 2 خوشم نمیاد.ولی آدم نباید چرت و پرت بگه.آنچارتد 2 قطعا بعد از gow3 بهترین گرافیک کنسولیه.
لطفا توهمات خودتون رو کنترل کنید.چی می زنید انقدر توهم میزنید.به ما هم بدید.:biggrin1:
جدیدا بازی سنتر یه جورائی شده بعضی از کاربراش!!!!!

من تعجب می کنم چند تا از دوستان میگن این بازی گرافیک داشت. گرافیکش منو یاد بازی های سال 2006 انداخت . چهره سام خوب کار شده بود و عالی بود .ولی الباقی چهره ها گرافیک محیط و جزییاتش نور پردازی افتضاح بود

تنها چیزیش که من راضی نکرد گرافیکش بود:( ولی اون هم اینقدر که دوستان بازیرو مورد عنایت قرار دادن بد نبود
در کل حال داد:biggrin1:
من به بله رأی دادم:love:

به هيچ وجه .
عذر میخوام میشه یکی از خیلی خیلی باگها رو بگین؟
خداييش اين بازي توي هر چيزي باگ داشت ! بدتر از همه AI بازي كه كلا آبروي SC رو برد .
پ.ن : من قبلي هاشم كم و بيش بازي كردم ! اينو گفتم كه نگيد طرف قبلي هاش رو بازي نكرده و اينا !

من هیچ وقت طرفدار سرسخت سری SC نبودم ولی به جز Chaos Theory با بقیه نسخه هاش واقعآ حال کردم (مخصوصآ نسخه امین !) ولی Conviction به نظرم اصلآ در حد نسخه های قبلی نبود.
کلآ بازی عوض شده بود. به حدی که برادرم چند دقیقه داشت بازی من رو میدید ولی نمیدونست این SC هست :دی اگه به جای Splinter Cell: Conviction مثلآ با نام Conviction خالی منتشر میکردن و یه سری از اسمها هم تغییر میکرد شاید اکثر گیمرها نمیفهمیدن این ربطی به SC داره !
گیم پلی بازی هم به دلم ننشست. کاری به تغییراتش نسبت به نسخه های قبلی ندارم ولی به نظرم بی خودی گیم پلی رو پیچونده بودن. یه جوری شده بود. گرافیکش هم در اون حدی که بعضی دوستان میارن پایین نبود ولی بعد از این همه تآخیر انتظارها از این بخش چیز دیگه ای بود.
یه کم که به نسخه های قبلی فکر میکنم دلم براشون تنگ میشه. مرحله های واقعآ جالب SC و PT یا حتی مرحله هایی مثل مآموریت برفی و کشتی DA به نظرم خیلی جلوتر از Conviction بودن.

کلآ بازی عوض شده بود. به حدی که برادرم چند دقیقه داشت بازی من رو میدید ولی نمیدونست این SC هست
نکته جالبی بود.
راستش پسر عمم اخر هفته ها تقریبا خونه ما پلاسه.البته کنسول نداره ولی یه بازیباز تقریبا حرفه ایه.وقتی اخویم داشت sc بازی میهست؟اخویم گفت اره.

یه حرف جالبی پسر عمم زد و گفت اصلا در حد یه بازیه اختصاصی نیست.اتفاقا من اونوقت فهمیدم حرفش کاملا درست بوده.در ضمن پسر داییم فقط نسخه pt رو تجربه کرده اونم نه زیاد ولی بعد از 1ساعت بازی کردن conviction دیگه طرفش نرفت.نمیدونم چرا.ولی اصلا باهاش حال نکرد.میگفت بچه بازیه(به کسی برنخوره.نظرش بود دیگه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or