Splinter Cell Conviction انتظارات شما را براورده کرد؟

ایا Splinter Cell Conviction انتظارات شما رو براورده کرد؟

• بله

رای‌ها: 121 55.5%
  • خیر

رای‌ها: 97 44.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    218
  • نظرسنجی بسته شده است .
yeah, خوب بود.
كاملا از قياس بين مثلا PT با اين بازي همونطور كه من و سينا تو تاپيك بازي گفتيم پرهيز بشه بهتره. سبك مخفي كاري بازي تغيير كرده و به نظرم حركت جسورانه اي بود كه هم يه سري طرفدار جذب كرد هم يه سري طرفدار از دست داد ولي من با اين حركت حال كردم و بازيم با توجه به همه جوانب در كل انتظار منو كاملا برآورده كرد.

نه خوب نه بد گیم پلی بازی سریعتر شده بود وهیجان بیشتری داشت ولی بعضی چیزا که کم شده بود رو دوست نداشتم مثل حمل جنازه دستگاه هک سیستم ها اون تجهیزات که روی رایفلش بود مثل حلقه و شک الکتریکی اما فکر کنم بتونیم این طوری توجیه کنیم که چون از nsa اومده بود بیرون تجهیزات کمتری داشت در کل مثل قبلی ها به خصوص pandora tommorow نبود ولی ارزش بازی کردن رو داره با اینکه یه مقداری اکشن شده و بعضی جاها مخفی کاری غیر ممکنه ولی حرکات قشنگی انجام می ده.

من موندم اونایی که اینقدر از حذف سیستم حمل جسد بازی ایراد میگیرن خداوکیلی کدومشون تو سری های قبلی این کارو انجام میدادن ؟! :)

من انجام می دادم اصلا مخفی کاری یعنی همین تا اونجایی که ممکنه اثری از خودت به جا نگذاری.

به جاي اينكه اول طرف رو بكشين بعد ببرين بندازينش اون پشت مُشتا اول خِفتش كنين بعد برين اون پشت مُشتا بكشينش ! :biggrin1: با اين روش اون قضيه حمل جسد هم حل ميشه !

به نظر منم خوب بود و این همه انتقادی که ازش شد حقش نبود
درسته که با شماره های قبلی تفاوت داره ولی این دلیل نمیشه که بگیم بازی بدی هست(هر جند خود منم سبک شماره های قبل رو بیشتر دوست داشتم)

به عنوان کسی که از شماره اول این سری رو بازی می کردم SCC اصلا راضیم نکرد و حس sc بازی کردن رو نداشتم ولی اگه به عنوان یه بازی دیگه بهش نگاه کنم اره بازی خوبی بود و در نتیجه جواب منم خیر

منم خیلی خوشم اومد از بازی، "بله"! ;) هرچند DA رو بیشتر می پسندم.
واقعا دوست دارم بدون چند نفر SC باز واقعی تو رای گیری شرکت کردن
همون تعداد Haloباز وقعی که این روزها توی تاپیک هاش شلوغ بازی در میارن! :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or