Splinter Cell Conviction انتظارات شما را براورده کرد؟

ایا Splinter Cell Conviction انتظارات شما رو براورده کرد؟

• بله

رای‌ها: 121 55.5%
  • خیر

رای‌ها: 97 44.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    218
  • نظرسنجی بسته شده است .
اول از همه میگم کسانی که من رو خوب میشناسند میدونند من بین یه بازی تو یه سبک با بازی دیگه فرق نمیزارم.مگر امتیازاتش.پس من رو فن فرض نکنید
وقتی یه بازی از مسیر داستانی خودش منحرف میشه خودتون شاهدید چه قشقرق هایی به پا میشه.
حالا چه برسه به تبدیل سبک به سبک دیگه.این بازی هم از استیلت به سمت اکشن حرکت کرد و این اعصاب هارو به شدت خورد کرد چون دیگه جز یکی دو تا بازی قشنگ دیگه استیلتی نیست که بشه روش حساب کرد.
از لحاظ گرافیک که خب تقریبا از Batman Arkham Asylum یکم پایین تر بود(شایدم بشه گفت هم اندازه) و خیلیا از گرافیک بتمن راضی نبودند چه برسه به این.البته برای گرافیک ندیده ها خب مسلمه بازی قشنگیه.
من وقتی دمو رو بازی کردم یکم خوشحال شدم اما انگار تو نسخه کامل حتی از آنچارتد 1 هم گرافیکش پایین تر اومده بود.(با 2 مقایسه نمیکنم چون به نظرم گرافیک 2 با هیچ بازی قابل مقایسه نیست)
باگ که خب زیاد نداشت و از این بابت خوب بود.
از لحاظ صدا گزاری جز اسلحه ها(که خودش به نظرم مهمترین چیز بعد ازصدای کاراکتر هاست) خوب بود.
داستانش هم که خب زیاد سیر نکرد من رو نسبت به نسخه های قبلی.

خوب بله داره فاصله می گیره!و این نشاندهنده ی خوب بودن بازیه!
از کی تابحال داستان و سبک قبلی رو خراب کردن خوب شده؟:eek:
به نظر من بهتر از خودش خودشه!!!!:cheesygri
با اینکه باگ بسیار بسیار زیاد داشت ولی بازم به نظر من کلا بازی فوق العاده بود!!!:love:
ارزش بازی کردنو داشت اما اون طور که هارتو پورت میکردن نشد به نظرم.
عالی بود البته آخرای بازی خیلی اکشن شده بود ومخفی کاری نمیشد کرد

انتظارات من رو برآورده که کرد هیچی یک کم بیشتر هم بر آورده کرد البته من بیشتر دوست داشتم تمام چیز هایی که توی E3 و Ubiday نشون دادن تو بازی میزاشتن حتی اون CG ها که توی E3 نشون دادن ولی تو بازی نبود البته خب نبود CG و کم بودن کاتسن تو بازی یکی از اصولش بود که بازم نمیشه ایراد گرفت.
کوتاه بودن بازی هم ناراحت کننده بود اما پایان طوفانی بازی باعث میشد اصلا فراموش کنی بازی رو کم بوده. به خصوص اینکه بعد از AC و COD اولین بازی ای بود که بیشتر از 1 بار فورا پس از تموم کردن حاضر شدم تمومش کنم.
کلا به عنوان یک SC من شدیدا راضی کرد بخش مخفیکاری بازی هم به نظرم واقعا جالب بود درحد نسخه های پیشین نبود ولی خب جالب بود وقتی مجبور میشیدی انتخاب کنی اکشن بری یا مخفی کاری واقعا لذت بخش بود.
درضمن یکبار دیگه هم گفتم حمل جسد تو این بازی هیچ معنی ای نداشت چون همه میدونستن سم توی محوطه یا ساختمون ماموریت حضور داره و هی صداش میکردن حالا سم یکی رو کشت جسدش رو مخفی کنه کسی نمیفهمه که سم هست؟

ولی من یک ایراد بزرگ به این بازی میگیرم، اصلا هک کامپیوتر یا باز کردن قفل درب نبود من تو نسخه های قبل خیلی اینکار هارو دوست داشتم.
-------------------

داستانش هم که خب زیاد سیر نکرد من رو نسبت به نسخه های قبلی.
ببینم بجزء DA کدوم نسخه این سری داستان درست و حسابی داشت؟:confused: یعنی اگر یک چیز SCC قابل قبول باشه همین داستانش.

نمیدونم چرا بعضی از بازیکن های قدیمی نمیخوان بپذیرن که اون سبک های قدیم الان خیلی کمتر بین گیمر ها جا داره، اگر واقعا سبک نسخه های پیشین خوب بود DA باید یک موفقیت عالی کسب میکرد چون چیز خاصی کم از نسخه های پیشین کم نداشت ولی نمره اش بیشتر که نشد کمتر هم شد. این تغییر در سبک نیاز بود. بعدش هم به نظرم بازی بیشتر زاویه ی دید رو نسبت به مخفی کاری تغییر میده.

نمیدونم چرا بعضی از بازیکن های قدیمی نمیخوان بپذیرن که اون سبک های قدیم الان خیلی کمتر بین گیمر ها جا داره، اگر واقعا سبک نسخه های پیشین خوب بود DA باید یک موفقیت عالی کسب میکرد چون چیز خاصی کم از نسخه های پیشین کم نداشت ولی نمره اش بیشتر که نشد کمتر هم شد. این تغییر در سبک نیاز بود. بعدش هم به نظرم بازی بیشتر زاویه ی دید رو نسبت به مخفی کاری تغییر میده.
حالا نه که تغییر سبک در SCC امتیازاتش رو خیلی بالا برده:-"

عزیز,من طبق آمار صحبت کردم!کسانی که از بازی لذت بردن بیشتر بودند!من خودم هم راضی بودم و نفر اولی که به بله رای داد من بودم(2 تا نه داشتیم هیچی بله که من به بله رای دادم!)

بازی واقعا خوب بود "بله":biggrin1:
این شماره دقیقا همون چیزی بود که یه سری از دوستان تو بازی ها با نام تحول خواستارش هستن ! جالبه اول همه به بازیها ایراد می گیرن که چرا تحول نداره ولی وقتی که یه بازی به این تابلویی تحول توش ایجاد می شه همه از تحول ایجاد شده ناراضین !!!! و می گن اون المان های شماره های قبلی رو نداشت ! و در حد اونا نبود !
واقعا تحول یعنی چی؟

به نظر من بازی خوب بود ولی در حد یک Splinter Cell نبود !

شاید من و بچه هایی مثل من که همه ی ورژن های قبلی رو بازی کرده بودیم انتظار خیلی خیلی زیادی از این بازی داشتیم .

اگه اسم بازی Splinter Cell نبود من به بله رای میدادم ولی این بازی میتونست خیلی بهتر باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or