Splinter Cell Conviction انتظارات شما را براورده کرد؟

ایا Splinter Cell Conviction انتظارات شما رو براورده کرد؟

• بله

رای‌ها: 121 55.5%
  • خیر

رای‌ها: 97 44.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    218
  • نظرسنجی بسته شده است .
بلی . به نظر من که خیلی حال داد ولی خوب یه خورده کوتاه بود . حالا گرافیکشم اونقدر پایین نبود فقط تو اون عراق ( عراق بود دیگه ؟ اصلا یادم نیست . آره فکر کنم عراق بود . آره . ) کمبود گرافیک زیاد به چشم می خورد .

کلا چیز جالبی بود
من که کلا با کاورگیریش خیلی حال کردم
انیمیشن هاش فوق العاده بودن
داستان هم غنی بود
مشکلش فقط ضعیف بودن گرافیک هست که مشکلی از نظر من نیست
کلا گیمپلیش خیلی سریع بود و این سیستم مارک کردنش خیلی چیزه تمیزی بود
اما یه خرده تخیلی میزد
اگه هدفا ثابت بودن که execute کنیشون خیلی طبیعی تر میزد ;)
اگه من منتقد بودم و یه نقد میدادم بیرون بهش امتیاز 9.59999 میدام :d
بعدشم دوستان شما بازم میتونین تمام مرحله هارو مخفی کاری برین الا اون مرحله هلیکوپتره و عراق که اونم برا این بوده که عطشتون برا مخفی کاری زیاد شه و گرنه اگه کسی بخواد مخفی کاری بره میره بهونه نمیاره :d

• Like
Reactions: TCSCELL
bazish khoob bood ama aslan dar sathe ghablia nabood makhsoosan splinter cell double agent ke tu zamane khodesh terekoondo ba MGS moghayese mishod,be har hal inam ye khoobiayi dasht mesle mark kardan ama bishtar shootero action bood ta makhfi kari ke az neshoonehaye SC hastesh,khoob bood vali shahkar nabood

معلومه که بود ! سبک های قدیمی این گیم کاملا داشت تکراری میشد و غیر قابل تحمل ولی این conviction عالی بود ! درسته گرافیکش در حد انتظار نبود ولی بدم نبود ! من که خیلــــــــــی راضی هستم !

با این نقدهای تخریب کننده که خوندم انتظار بدتر از این ها رو داشتم ولی برای من حداقل راضی کننده بود و تونست رضایت رو جلب کنه! اما مشکل عمده بازی نه گرافیکشه نه کوتاهیه و نه هرچیز دیگه ..! مشکلش اینه که بازی رو به راحتی به صورت اکشن سبک geow می تونی تا آخر بری البته به جز یه نصف مرحله!

با این نقدهای تخریب کننده که خوندم انتظار بدتر از این ها رو داشتم ولی برای من حداقل راضی کننده بود و تونست رضایت رو جلب کنه! اما مشکل عمده بازی نه گرافیکشه نه کوتاهیه و نه هرچیز دیگه ..! مشکلش اینه که بازی رو به راحتی به صورت اکشن سبک geow می تونی تا آخر بری البته به جز یه نصف مرحله!

خوب همین چیزش خوب بود !
میتونست هم بازی مخفی کاری باشه هم اکشن محض
مهم اینه که دلت کدوم ور باشه
اگه بخوای مخفی کاری بری میری دیگه !:d
برای شما چه فرقی داره که دوستت مثلا مخفی کاری نره ؟
چون دوستت به سبک geow رفت میشه بازی بدی دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or