این اسپایدرمن , عجیب من رو می بره تو حال و هوای اسپایدر من
ps1 , نبرد با اسکورپیونش رو فراموش نمی کنم....
بابا خوش به حالتون شما باز بستری دارید که تور روش پهن بشه و تار تنیده ....من بیچاره قرار بود یک پولی دستم بیاد یاور PS4 رو با دو تا بازی استاد کنم....پوله اومد

ولی حالا فقط می تونم اون دو تا بازی رو به سختی استاد....
از دیروز دارم
the Amazing Spider man رو با
Shatred Demention ضربدری میرم بلکه مرهمی باشه بر این جگر سوخته ام ....
همونطور که می دونید دستور اومده مردم مقاومت کنند...حالا ما گیمرها کردیم مقاومت رو...!
نوزاد ها رو چی میگین ...پوشک و مای بیبی و کلا هر چی که بشه درش رو گرفت که نریزه رو منظورمه ......
آیا یک نوزاد از این قدرت برخوردار هست که نیاز های طبیعیش رو به تعویق بندازه ...؟ نیاز به
"پی پی کردن" آیا جز نیاز های اساسی یک انسان مدرن نیست ؟ آیا برای این عمل در سلسله نیاز های مارلو جایگاهی در نظر گرفته نشده...؟
دیروز رفتم هندونه بخرم کیلویی هزار رفته بود روش یارو گفت دلاره دلار
آخه دیگه همه از دوره ابتدایی می دانیم که برای هر چه بهتر صورت گرفتن عمل فوتوسنتز نور و آب و خاک می خواهیم به علاو کمی تا قسمتی هم PP ...ترجیحا گوسفندی ...دیگه پی پی
ترامپ رو که نخواستیم بریزین روش......هیچ کس هم به فکر گیمر های کم توان و بی بضاعت نیست...یک بسته حمایتی ای چیزی .....
چند روزه از جلوی یک مغازه کنسول فروشی رد میشم که یک ps4 pro پشت شیشه اش بدجور ذهنم رو درگیر کرده...لا مصب قفل کرکره درست درمونی هم نداره.....
این
مجید مجیدی کجاست بیاد یک فیلم به اسم بچه های آسمان 2 یا گیمرهای خاکی بسازه؟ حالا زیاد رو اسمش حساس نیستم...فقط 3 نفر باشند که پول هاشون رو روی هم می زارند و یک ظرفیت سوم می خرند و بعد تمام بار درام فیلم جمع میشه روی اینکه اول کی و کجا بازی کنه...برای اینکه فیلم جایزه بگیره یکی از این 3 تا معلول باشه خوبه...و برای اینکه فیلم گیشه رو از دست نده در همین رفت و آمد ها به خونه همدیگه یکی از این دوستان خواهر یکی دیگه رو ببینه و دل در گرو او ببنده......آقا ترو خدا پستم رو پاک و من رو بن نکنید ...مرگ بر آمریکا ..مرگ بر اسراییل...(حالا اگه می تونید پاک کنید.....

)
برادر ها ببخشید اسپم دادم شما به حالتون ادامه بدید.....من برم ببینم می تونم قیچی آهن بری, اره ای , سیم چینی چیزی پیدا کنم......