PlayStation Spider Man

p8ko_1.png

بازی جدید استودیو Insomniac games در کنفرانس E3 2016 تحت عنوان Spider Man معرفی گردید.
پیتر پارکر قهرمان سری اینبار بازگشته است تا ما شاهد ماجراجویی جدیدی باشیم،ماجراجویی که به ریشه های سری بازگشته است.کارگردان بازی در مورد بازی اینگونه میگوید"به طور شخصی یکی از اروزهایم کار برروی چنین بازی بود اینکه برروی IP کار کنیم که 22 سال در خانه خود نبوده است بسیار هیجان انگیز است.ما دوست داریم بازی بزرگی را با گیم پلی باورنکردنی،داستان عمیق و گرافیک چشم نواز بسازیم".
پیترپارکر کسی است که به عنوان قهرمان وظیفه دارد با جرم و جنایت مبارزه کند و به صورت هم زمان اتفاقات زندگی شخصی خودش را نیز حل کند و یک تعادل میان زندگی و شخصیت خود برقرار سازد.جان و زندگی میلیون ها افرادی که در شهر نیویورک زندگی میکنند در دستان اوست.

dos5_2.png

q32i_information.png
4jwc_5853bce2ec0c270fc2f62de9.png
نسخه جدید Spider Man بزرگترین بازی اینسامنیاک و بلندپروازانه‌ترین بازی برای مارول است.
این نسخه جهان‌باز خواهد بود
بازی طی مدتی 4 ساله در دست توسعه است.
این نسخه قرار نیست قسمتی از فیلم‌های انتشار یافته باشد
اینسامنیاک در حال انجام کارهایی است که خود میخواهد و همه چیز را به اندازه با یکدیگر مخلوط می‌کند.
داستان بازی ریشه دار است و برای استودیو فرصتی را پدید اورد تا جهان Spider Man را خودش بسازد.
بازی به سنت قدیمی فرانچایز احترام می‌گذارد توسعه‌دهندگان می‌توانند کمی آزادی در ساخت آن داشته باشند.تغییر در لباس اسپایدی مثال خوبی است.
با پیشرفت در توسعه نسخه جدید Spider Man این عنوان روز به روز بهتر و بهتر می‌شود.
داستان بازی در اصل برروی اینکه چه کسی در پشت ماسک قرار دارد و وقتی ماسک را برروی صورت خود قرار می‌دهد به چه چیزی تبدیل می‌شود تمرکز خواهد کرد.
نام بازی فقط Spider Man است.
اگر به سمت یک ساختمان تار پرت کنید و به سمتش حرکت کنید نه تنها بهش برخورد نمیکنید بلکه میتونید روی سطح ان ساختمان هم بدوید
در صورتی که سمت یه ساختمان تار پرت کنید و به سمتش حرکت کنید نه تنها بهش برخورد نمیکنید بلکه میتونید روی سطح اون ساختمان هم بدوید
در بازی امکان به قتل رساندن شخصی وجود ندارد اگر اسپایدر من کسی را از بالای ساختمان به پایین پرت کند، به صورت خودکار تار به طرف ان شخص پرتاب خواهد شد
این عنوان در تاریخ ۷ سپتامبر سال جاری مصادف با 16 شهریور ماه منتشر خواهد شد.

pob0_screenshot.png

uvhm_1327327-spider-man.jpg

با تشکر از احسان عزیز برای زحماتش @Kaine

آخرین ویرایش:
خداوندا شکرت که عمرمون به این بازی قد داد.:دی آخرین بازی درست حسابی اسپایدرمن که بهم حال داد Ultimate بود، اونم در حد همون حال دادن.:دی این فوق‌العادست.:دی من انقد ذوق کردم موقع چرخ زدن توی نیویورک که جیغ و هوار زدم پدرم اومد چک کنه حالم خوبه یا نه.:دی اصاً نمیخوام بازی رو ببرم جلو نمیخوام تموم شه.:دی تو همین لحظه بمونم فقط.:دی

خداوندا شکرت که عمرمون به این بازی قد داد.:D آخرین بازی درست حسابی اسپایدرمن که بهم حال داد Ultimate بود، اونم در حد همون حال دادن.:D این فوق‌العادست.:D من انقد ذوق کردم موقع چرخ زدن توی نیویورک که جیغ و هوار زدم پدرم اومد چک کنه حالم خوبه یا نه.:D اصاً نمیخوام بازی رو ببرم جلو نمیخوام تموم شه.:D تو همین لحظه بمونم فقط.:D
Prototype هم مثه همین تو نیویرک چرخ میزد اونم ده سال پیش

امروز کلی استریم دیدم از بازی.
نیویورک خیلی زحمت کشیدن رو ساختموناش ولی خیابونا رو بد طراحی کردن همه کم عرض و یک طرفه احساس مصنوعی بودن میداد.
دوست گرامی استریم کدوم بازی رو دیدی احیانا؟;;)
والا اونی که من دارم بازی میکنم جزئیات خیابون ها عالیه... ترافیک جاده ها بسیار واقعه گرایانه است، تنوع ماشین ها و تنوع رنگ بندی عالیه، انواع اقسام خیابون ها هم وجود داره... راجب بقیه ی جزئیات خیابون ها که لازم نیست توضیحی بدم...

دوست گرامی استریم کدوم بازی رو دیدی احیانا؟;;)
والا اونی که من دارم بازی میکنم جزئیات خیابون ها عالیه... ترافیک جاده ها بسیار واقعه گرایانه است، تنوع ماشین ها و تنوع رنگ بندی عالیه، انواع اقسام خیابون ها هم وجود داره... راجب بقیه ی جزئیات خیابون ها که لازم نیست توضیحی بدم...
jj4
singsing
ساختمونا عالی،خیابونا و محیط و بین ضعیف.
قطعا این بازی نمیتونه با جی تی ای رقابت کنه و انتظار هم ندارم ازش.اگه اون طور بود یه گیم فوق العاده میشد.

jj4
singsing
قطعا این بازی نمیتونه با جی تی ای رقابت کنه و انتظار هم ندارم ازش.اگه اون طور بود یه گیم فوق العاده میشد.
:|دلیلی نداره مثل gta باشه برای چی هر ow رو با gta مقایسه می کنید؟:|:-??من که تو خیابوناش موردی ندیدم و انتظار نداشتم که انقدر تنوع داشته باشه تا جایی که اسپایدی برا ملت دست تکون میده و باهاشون عکس می گیره شما برو خیابون بازیای قبلی اسپایدرمن ببین میفهمی طراحی ضعیف و تنوع چیه الکی ایراد نگیرید:-w

یادش بخیر یه زمانی که دلار وضعش این نبود و یا کنسولا کپیخور بود وقتی یه بازی بزرگی مثل این بازی میومد تاپیک پر میشد از تجربه های بچه ها و تند تند صفحات جلو میرفت(اون وسط یکی اولین تجربه اش بود و کمک میخواست یا گیر میکرد و‌...) نه مثل الان که تعداد انگشت شماری اونم از سر خوش شانسی یا پیش بینی وضع امروز (مثل خودم) خرید کردن بازی رو ! بازیهای اینده رو متاسفانه نمیشه این شانس رو داشت برای بازیهایی که مثلا ماه های اینده میان مثلKh ,R2 ,SK...
خلاصه اینکه روح جمعی رفتن بازیها داره از بین میره برای ما و مثلا از بین ۱۵۰ فرند خودم توی psn فقط دو نفر دیگه دارن بازی میکنن این بازی رو که تازه یکیشونم خارجی بود ! در حالی که قبلا خیلی وضع بهتر بود

jj4
singsing
ببخشید که قرار بود بازی جی تی ای بشه ولی نتونست... به هرحال ایراد بنی اسرائیلی گرفتن که کار نداره منم برات آرزوی موفقیت میخوام بگرد بیشتر ایراد پیدا کن :>

یادش بخیر یه زمانی که دلار وضعش این نبود و یا کنسولا کپیخور بود وقتی یه بازی بزرگی مثل این بازی میومد تاپیک پر میشد از تجربه های بچه ها و تند تند صفحات جلو میرفت(اون وسط یکی اولین تجربه اش بود و کمک میخواست یا گیر میکرد و‌...) نه مثل الان که تعداد انگشت شماری اونم از سر خوش شانسی یا پیش بینی وضع امروز (مثل خودم) خرید کردن بازی رو ! بازیهای اینده رو متاسفانه نمیشه این شانس رو داشت برای بازیهایی که مثلا ماه های اینده میان مثلKh ,R2 ,SK...
خلاصه اینکه روح جمعی رفتن بازیها داره از بین میره برای ما و مثلا از بین ۱۵۰ فرند خودم توی psn فقط دو نفر دیگه دارن بازی میکنن این بازی رو که تازه یکیشونم خارجی بود ! در حالی که قبلا خیلی وضع بهتر بود
قصد بیراهه بردن تاپیک رو ندارم
اما من بازی رو با ۸۵ تومن بصورت اکانت هکی گرفتم
تازه گاد او وار هم باهاش بود
گرفتم سریع دانلود زدم و کنسول رو هم افلاین کردم
تو این وضعیت اسف باری که درست شده باید پایرت کرد واقعا چاره دیگه هم نیست

امیدوارم insomniac بعد spiderman ادامه واقعی ratchet & cank a crack in time بسازه چون کلی سوال بی جواب ایجاد کرد..... یا اگه اینکار نمی کنن برن یکی دو سال رو ادامه R&C ps4 کار کنن نه اینکه کلا 10 ماه براش وقت بزارن یه بازی معمولی بدن:-w
ببخشید اگه یه مقدار اف تاپیک بود...

خب من از صبح نشستم پاش .
گرافیک , صداگذاری , نورپردازی , داستان ( تا اینجایی که رفتم ) , روابط بین کاراکترهاو ... همه خوبه .
من Pro ندارم رو PS4 معمولی بازی میکنم ولی بازی از 30 فریم بالاتره و خیلی روون اجرا میشه , لودینگ هم بیشتر از 5 6 ثانیه نداشتم ( موقع fast travel )
بازی بشدت سرعتیه , همینطور گیم پلی . تنوع گیم پلی با کمک گجتها بالاس و روشهای زیادی برای مبارزه دارید . مخفی کاری هم میتونید برید . گیم پلی بازی اصلا خسته کننده نیست .
یه خروار هم آپگرید داره برای Spider Man و گجتها + اسکینها
یه سری پازل هم داره که اصلا سخت نیستن .
یه سری NPC هست که Side Mission ها رو از اونا میگیرید که هرکدومشون هم 10 تا 15 دقیقه ای میتونید برید . بازی رو لفت نمیدن .
Mission های کوچیک هم داره مثل تعقیب دزدها و گانگسترها یا نجات گروگان و..... که تو هر منطقه شهر تعدادشون زیاد و تکراریه . ( مثل سری infamous )
اشیاء Collectible هم زیاده تو بازی .
در نهایت از پیش خریدش راضیم .
صدا پیشه پیتر پارکر ( اسپایدر من ) هم همون صداپیشه پرنس تو Prince of Persia 3 هست . Yuri Lowenthal

بالاخره دانلود بازی تموم شد فرصت شد برای مدت خیلی محدود این بازی رو تجربه کنم
همونطور که تو تریلر ها هم میشد دید گیم پلی به شدت فانتزی و سرعتیه
گرافیک بازی روی 4K خوب طراحی شده ولی من Horizon و GOW رو بیشتر پسندیدم
بازی نسبتا روان اجرا میشه اگر به فریم ریت خیلی بالا عادت داشته باشید مقدازی شاید اذیت بشید
صدا و موزیک بازی خیلی خوب ساخته شده
چندتا عکسم از بالای ساختمون Empire State گرفتم که میشه حدودی از شهر نیویورک رو دید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or