Spec Ops : The Line | Xbox 360

اقا یکی بیاد کلن چپتر اخریو توضیح بده. من یه جورایی نفهمیدم چی شد؟ ممنون

کاپیتان واکر و ادامز بعد از سقوط هواپیما به دنبال لوگو میرن ولی وقتی میرسن دیگه دیر شده و damned 33 اونو به دار اویختن و مردم به دروشون جمع شدن
واکر و ادامز به سمت بلندترین برج دوبی میرن که کانرد رو دستگیر کنن ولی نزدیک برج توسط نیروهای 33 محاصره میشن اینجاس که ادامز و واکر با هم شذوع به بحث میکنن و ادامز , واکر رو میفرسته دنبال کانرد ولی وقتی واکر پیش کانرد میره میبینه که کانرد خیلی وقت پیش از اینکه واکر بیاد خودشو کشته همه مکالمه های با کانرد توهمی بیش نبوده اینجاس که دیگه اون انتخابا پیش میاد و بازی تموم میشه

راستی دوستان گفتید 3 پایان داره میشه توضیح بدید چون واسه من یه پایان بود

آدم همچین بازی هایی رو که بازی میکنه، امیدوار میشه هنوز تو این صنعت کسائی هستند که بازی بسازند. نه پول . . .

دمشون گرم، من بودم به بازی 9.5 میدادم.

چقدر قشنگ بود :دی.

کاپیتان واکر و ادامز بعد از سقوط هواپیما به دنبال لوگو میرن ولی وقتی میرسن دیگه دیر شده و damned 33 اونو به دار اویختن و مردم به دروشون جمع شدن
واکر و ادامز به سمت بلندترین برج دوبی میرن که کانرد رو دستگیر کنن ولی نزدیک برج توسط نیروهای 33 محاصره میشن اینجاس که ادامز و واکر با هم شذوع به بحث میکنن و ادامز , واکر رو میفرسته دنبال کانرد ولی وقتی واکر پیش کانرد میره میبینه که کانرد خیلی وقت پیش از اینکه واکر بیاد خودشو کشته همه مکالمه های با کانرد توهمی بیش نبوده اینجاس که دیگه اون انتخابا پیش میاد و بازی تموم میشه

ممنون دوست عزیز آخر یکی جواب ما رو داد.. پایان های بازی:
یکی میزاری کانرد بهت شلیک کنه، یکی خودت به خودت شلیک می کنی، و یکی هم تو به کانرد شلیک می کنی

ببین سه تا پایان بازی به این شکله :

پایان ابتدایی بازی اینه که یا خودت به خودت شلیک میکنی یا میزاری کانراد بهت شلیک کنه که هیچ فرقی با هم ندارند چون در هر صورت خودکشی کردی.
پایان دوم وقتی که کانراد رو میکشی اینجا که کانراد رو بکشی بعد تیتراژ نشون میده که یک سری سرباز امریکایی میاد واکر رو نجات بدن که اینجا میگه اسلحه رو بزار زمین که اینجا باز دو راه داری اسلحه رو بزاری زمین با سرباز های امریکایی بری و نجات پیدا کنی یا شروع کنی به کشتنشون . . .

خب Omid Abtahi - IMDb صداپیشه لوگو بود :دی.

اونجا که The Radioman میاد یه تیکه از اهنگ Inner Circle - Bad Boys میخونه من کلن رفتم تو فضا :دی.

آقا چقدر نظرا نسبت به بازی متفاوته. یکی میگه خیلی عالیه یکی میگه آشغاله. هنگ کردم والا
اگر وقت برای بازی کردن زیاد داری خیلی بازی خوبی ـه ولی اگر مثل من خیلی گرفتاری بازی معمولی به حساب میاد.
در کل ارزش یک بار تموم کردن رو داره.

آقا چقدر نظرا نسبت به بازی متفاوته. یکی میگه خیلی عالیه یکی میگه آشغاله. هنگ کردم والا

اگه به داستان بازی خیلی اهمیت میدی این بازی بهت میچسبه من خودم از اول از نظر هوش مصنوعی و حرکات دشمنا خیلی تو ذوقم خورد ولی روایت داستان به حدی عالی بود که میشد با یه Deus ex از نظر داستان مقایسه اش کرد

در کل اشک ادمو در میاره :d

پایان بازی رو وحشتناک خوب در آوورده بودن.یعنی من یک درصد هم فکر همچین پایانی رو نمیکردم.
هر چقدر مکانیزم های گیم‌پلی ایراد داشت این داستان و خصوصا پایانش فوق‌العاده بود.
ولی خب قبلا هم از این دست پایان ها داشتیم.الان ذهنم درست یاری نمیده.به هر حال من یکی که بخاطر این پایان میخوام یه بار دیگه برم به اون کات سین هایی که نشون داد دوباره دقت کنم.

منم بازی رو تموم کردم ، از دیروز تا حالا نشستم پای بازی و تونستم بازی رو تموم کنم .
گیم پلی بازی اوایلش خیلی بهم نچسبید ولی هر چی جلوتر رفتم بیشتر ازش خوشم اومد و الان به جرات میگم که بین این و ghost recon future soldier از این بیشتر خوشم اومد.
پایان بازی هم که عالی بود .
به خصوص این که آخره بازی پای برج واکر از پا دراومد و کشته شد ، بالاخره یه بازی هم انجام دادیم که قهرمانش خیلی نامیرا نیست و آخره بازی پیروز و سربلند نمیشه .

آدم این بازی رو که میبینه دیگه به امتیاز سایت ها نمیتونه اعتماد کنه . یکی از بهترین های امسال بود فقط اگر یه ذره به گیم پلی بازی بیشتر میرسیدن شاهکار میشد . بازی حال و هوای Horror هم میتونست داشته باشه . 3 تا سرباز که تا آخر داستان هم نفهمیدن اصل قضیه چیه و فقط مجبور بودن بکشن !

پایان زیبای بازی
من نخونده بودم که چیکار بکنی چی میشه ولی وقتی برام اتفاق افتاد ترجیح دادم بمیرم ! از بس که روایت داستانی که نشون داد تلخ بود دیگه انگیزه ای برای ادامه زندگی نداشتم و به نظرم اگر همونجا میمرد روحش آزاد میشد . که اتفاقا آچیومنتی با همین معنی بهتون میده اگر ترجیح بدید بمیرید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or