Soul Calibur IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
نمیدونم چه اتفاقی افتاده، سر هر بازی، قبل یا بعد عرضه ـش، اکثر فقط دنبال این جور مسائل هستن.
نوشته شده توسط PRINC OF PERSIA مشاهده گفتگو
لباسها یه مقدار(فقط یه مقدارنه بیشت:biggrin1:ر)مورد داره احتمال هرگونه بن شدن این بازی هست به نظرمن ازطرف
مسئولین نظامبه :biggrin1:هرحال گرافیکش خیره کننده بنظرمیرسه امیدوارم بیاد این بازی
فک کنم منبع اطلاعات ن ظ ا م سایتها مثل بازی سنتر هستن. اگر صداش رو در نیارید اتفاقی نمیافته که اگر هم بیافته مشکلی برای ما به وجود نمیاره و فقط باعث میشه مجلات نتونن نقد و پیش نمایش از بازی مورد نظر رو چاپ کنن، همین و بس.
تشکر ویژه از دوست عزیز SS_Schutzstaffel
اقا اینها آرتورک هستن یا... مجسه های مینیاتوری؟

درود
نمیدونم چه اتفاقی افتاده، سر هر بازی، قبل یا بعد عرضه ـش، اکثر فقط دنبال این جور مسائل هستن.

فک کنم منبع اطلاعات ن ظ ا م سایتها مثل بازی سنتر هستن. اگر صداش رو در نیارید اتفاقی نمیافته که اگر هم بیافته مشکلی برای ما به وجود نمیاره و فقط باعث میشه مجلات نتونن نقد و پیش نمایش از بازی مورد نظر رو چاپ کنن، همین و بس.
تشکر ویژه از دوست عزیز SS_Schutzstaffel
اقا اینها آرتورک هستن یا... مجسه های مینیاتوری؟
فریدون ازمن گذشته دنبال این چیزا باشم:cheesygriمن صفحه اول رو خوندم عکساروهم دیدم برای من معضلی ایجاد
نمیکنه این لباسها(با این سن وسال ;)23سالمه فکرنکنی60سالمه)اخه وزارت ارشاد این بازیه(اسمشویادم
رفت همونی که انجلیناجولی توش بازی کرده بود)ممنوع کرده بود گفتم احتمال اینیکی هم هست
درضمن فری جان دیگه بحث رو کش نده من تازه از بن دراومدم الانه که مدیرا خدمتم برسن/:)

دو برادر :دی
soulcalibur4.jpg
sc4-soul-edge.jpg
جُفت باکس شاتها
74942-sc4boxart2.jpg

من نسخه های قبلی را بازی نکردم. میشه بگید بازی داستان داره یا نه؟؟؟؟
یه چیز دیگه: به پای TEKKEN میرسه یا نه؟؟؟؟؟؟؟/
یه امتیاز 10 از 10 تو کارنامه این سری SC هست، حالا نمیدونم به پای T میرسه یا نه:-". درضمن یکی از Team های Namco این بازی رو تولید میکنه :دی.

نکته: خوبی بزرگی داره که مثل تکن از سیستم " چشمات رو ببند و دکمه بزن" حمایت نمیکنه :دی.

این هم شخصیت جدید که در هر دو نسخه وجود داره و می تونه جای خالی دارث ویدرو برای ما 360بازا پر کنه
اسم این شخصیت هم : Apprentice

940047_20080606_screen002.jpg

آخرین ویرایش:
خوبی بزرگی داره که مثل تکن از سیستم " چشمات رو ببند و دکمه بزن" حمایت نمیکنه
مگه میشه ؟ بابا میزنی میزنه دیگه! فرمول اصلی بازی اینه!!!
ایول من که هرچی بازی اینطوری میاد حال میکنم
(راستی چیکار میکنی با Ninja gaiden :cheesygri )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or