Soul Calibur IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
soulcalibur-iv-20080109063537173_thumb_ign.jpg

soulcalibur-iv-20080109063534470_thumb_ign.jpg

soulcalibur-iv-20080109063532642_thumb_ign.jpg

soulcalibur-iv-20080109063530986_thumb_ign.jpg

soulcalibur-iv-20080109063529033_thumb_ign.jpg

ممنون فريدون جان اما ميگم بهتر بود عكس هاي نسخه 360 مي زاشتي نه ps3
کی این جُک باحال رو گفته 619 جان :biggrin1:. جدیدترین دموی که از این بازی منتشر شده مربوط میشه به نمایشگاه CES ( یا هر چی :biggrin1: ). این دمو رو HD 720 دارم که از اول تا اخرش حرف کنسول خاصی رو نمیزنه تازه"دارث ویدر" و " یودا" رو با هم نشون میدن :biggrin1:. هرکی گفته شر گفته :laughing:
من هنوز در تعجب به سر میبرم
اینها لباس نپوشند سنگین ترند
باز بگید Dead or Alive فلانه و بهمانه :cheesygri.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

عاشق Star Wars بودم و هستم. هنوز هم نفهمیدم "یودا" رو بیشتر دوست دارم یا "دارث ویدر" :biggrin1:.
یه چیر عجیبی توی صدای نفسهای "دارث ویدر" هست که هنوز هم منو اذیت میکنه. بچه تر که بودم (!؟ :biggrin1:?!) عجیب از این صدا خوف میکردم :happy:.
خلاصه خبر بسیار بسیار جالبی بود و خوشحال کننده :love:.

پ.ن. تو خواب هم نمیدیدم که یه روز بشه که در نقش دارث و یودا بازی کنیم :love::biggrin1::love:.

البته من تريلر شو نديدم ولي شنيدم فريدون جان فكر كنم يادت مال 3 بود فكر كنم براي ps2 هيهاچي رو داشت
براي xbox شخصيت محبوب من spawn :love: و واسه game cube هم اين پرنس
مطمئني دارث ویدر واسه 360 هستش

البته من تريلر شو نديدم ولي شنيدم فريدون جان فكر كنم يادت مال 3 بود فكر كنم براي ps2 هيهاچي رو داشت
براي xbox شخصيت محبوب من spawn :love: و واسه game cube هم اين پرنس
مطمئني دارث ویدر واسه 360 هستش

بله دقیقا دارن مثل نسخه ی دوم میکنن...برای xbox360 میخوان Master Yoda را بزارن به خاطره سبز رنگ بودن اون و برای Ps3 هم darth Vader چون سیاه هستش مثل رنگ کنسول هاشون.

فکر نکنم بازیش بالای 18 سال بشه اخه نسخه های قبلی هم لباس ها همین طوری بودن اما اون ها +18 نبودن. این هم عکس از هر 2 تاشون

2002380851254419066_rs.jpg

2002322226733421019_rs.jpg

2002394782832960863_rs.jpg

بله دقیقا دارن مثل نسخه ی دوم میکنن...برای xbox360 میخوان Master Yoda را بزارن به خاطره سبز رنگ بودن اون و برای Ps3 هم darth Vader چون سیاه هستش مثل رنگ کنسول هاشون.
نوچ. تو کتم نمیره. البته منظورم با Ironfist عزیز نیستها!. اقا منبع درست حسابی دارید بدید لطفا :biggrin1:.

پ.ن. اینطوری که مسخره میشه که /:).

نوچ. تو کتم نمیره. البته منظورم با Ironfist عزیز نیستها!. اقا منبع درست حسابی دارید بدید لطفا :biggrin1:.

پ.ن. اینطوری که مسخره میشه که /:).
Namco Bandai today announced from the Consumer Electronics Show in Las Vegas that it would be partnering with LucasArts to add Darth Vader to the PlayStation 3 version's roster, with Yoda joining up with the Xbox 360 crew. Screenshots released with the announcement reveal the two will both wield their respective red and green lightsabers, though no other details on how the two characters will play were given.
منبع game spot
فريدون يه بازي ديگه ps3 افتادي :biggrin1:

لباسها یه مقدار(فقط یه مقدارنه بیشتر:biggrin1:)مورد داره احتمال هرگونه بن شدن این بازی هست به نظرمن ازطرف
مسئولین نظام:biggrin1:به هرحال گرافیکش خیره کننده بنظرمیرسه امیدوارم بیاد این بازی

لباسها یه مقدار(فقط یه مقدارنه بیشتر:biggrin1:)مورد داره احتمال هرگونه بن شدن این بازی هست به نظرمن ازطرف
مسئولین نظام:biggrin1:به هرحال گرافیکش خیره کننده بنظرمیرسه امیدوارم بیاد این بازی
هیچ جای دنیا بازیرو به خاطر لباس هاشون بن نمیکنن در نتیجه توی اخبار حرفی در موردش زده نمیشه و در نتیجه بازی تو ایران هم بن نمیشه. :)
اینجا که بازیهارو کنترل نمیکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or