کی این جُک باحال رو گفته 619 جان :biggrin1:. جدیدترین دموی که از این بازی منتشر شده مربوط میشه به نمایشگاه CES ( یا هر چی :biggrin1: ). این دمو رو HD 720 دارم که از اول تا اخرش حرف کنسول خاصی رو نمیزنه تازه"دارث ویدر" و " یودا" رو با هم نشون میدن :biggrin1:. هرکی گفته شر گفته :laughing:ممنون فريدون جان اما ميگم بهتر بود عكس هاي نسخه 360 مي زاشتي نه ps3
باز بگید Dead or Alive فلانه و بهمانه :cheesygri.من هنوز در تعجب به سر میبرم
اینها لباس نپوشند سنگین ترند
.
:biggrin1:
.البته من تريلر شو نديدم ولي شنيدم فريدون جان فكر كنم يادت مال 3 بود فكر كنم براي ps2 هيهاچي رو داشت
براي xbox شخصيت محبوب من spawnو واسه game cube هم اين پرنس
مطمئني دارث ویدر واسه 360 هستش
نوچ. تو کتم نمیره. البته منظورم با Ironfist عزیز نیستها!. اقا منبع درست حسابی دارید بدید لطفا :biggrin1:.بله دقیقا دارن مثل نسخه ی دوم میکنن...برای xbox360 میخوان Master Yoda را بزارن به خاطره سبز رنگ بودن اون و برای Ps3 هم darth Vader چون سیاه هستش مثل رنگ کنسول هاشون.
.Namco Bandai today announced from the Consumer Electronics Show in Las Vegas that it would be partnering with LucasArts to add Darth Vader to the PlayStation 3 version's roster, with Yoda joining up with the Xbox 360 crew. Screenshots released with the announcement reveal the two will both wield their respective red and green lightsabers, though no other details on how the two characters will play were given.نوچ. تو کتم نمیره. البته منظورم با Ironfist عزیز نیستها!. اقا منبع درست حسابی دارید بدید لطفا :biggrin1:.
پ.ن. اینطوری که مسخره میشه که.
هیچ جای دنیا بازیرو به خاطر لباس هاشون بن نمیکنن در نتیجه توی اخبار حرفی در موردش زده نمیشه و در نتیجه بازی تو ایران هم بن نمیشه.لباسها یه مقدار(فقط یه مقدارنه بیشتر:biggrin1مورد داره احتمال هرگونه بن شدن این بازی هست به نظرمن ازطرف
مسئولین نظام:biggrin1:به هرحال گرافیکش خیره کننده بنظرمیرسه امیدوارم بیاد این بازی