نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
این ارتباط خاصی با TGS نداره، ولی جای دیگه ای پیدا نکردم و اینا هم چون بروبچ ژاپنی هستن، اینجا میذارمش. :دی
بعد از انجام عملیات Ice Bucket Challenge توسط یامائوچی، ایشون اومد کن کوتاراگی رو به رقابت طلبید و امروز ویدئوی کن کوتاراگی هم منتشر شد! :دی
اینا چه جدی میگیرن قضیه رو! :دی اون از یامائوچی که به سبک فیلم های هنری از سمت راست اومد و بی کلام انجام داد و از سمت چپ رفت، اینم از عمو کن که توی یه باغ خفن و با عروسک Toro این کار رو انجام میده و یامائوچی هم مراسم رو براش تدارک میبینه! =)) خیلی باحال بود!

xvkh2v8mmhr7e6in5s8n.jpg

در نهایت هم کوتاراگی پاس میده به کاز هیرای! lol من در مورد یامائوچی و کوتاراگی مطمئن بودم انجام نمیدن و اصلاً به قیافه ـشون نمیخورد این کارا، ولی هر دو انجام دادن. :دی ولی دیگه کاز هیرای عمراً انجام بده! :دی

مگه میشه کاز هیرای روی کن کوتاراگی رو زمین بندازه ؟! :( :دی
ولی خیلی ویدئو باحالی شده 20 بار دیدمش :)) خالق GT رو سر خالق PS اب و یخ بریزه ! خیلی رویایه :love: :دی

از کجا میشه لایو نگاه کرد؟ یا مثلا سریعا بعد از تموم شدنش دانلود کرد؟ با PS4 میشه دید کنفرانس رو؟

دیشب Dead or Alive 5 Last Round برای PS4 و Xbox One معرفی شد. این نسخه شامل تمام DLC ها و ... هستش.
همچنان پروسه انتقال بازی های نسل قبل یه نسل جدید ادامه داره/:)

مردشور اینترنت من ببرن که الان 3 روزه داره بازی در میاره نمیتونم آنلاین ببینم بچه ها خبری شد اطلاع بدین .:|
آقا لینک پست اول کار نمیکنه.یکی لینک پخش بده:|:d
تست کردم این اما خودم نمیتونم ببینم بافر زیاد میکنه اینترنتم ته کشیده.:|
Twitch

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or