نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
از گراویتی بکش بیرون دیگه ... جریان کراش میشه ها ... حالا یهو میبینی سول سکریفایس ، دمون گیز ... یا یه چی تو همین مایه ها از اب در اومد ...
جریان کراش چش شد؟ E3 2015 ! :bighug:

مگه سونی نگفته دیگه AAA برای ویتا نمیسازه؟ :-" ، مگه از اونطرف نگفتن GR2 در دست ساخته ؟ :d
خو اینا کنار هم چه نتیجه ای میدن؟ :-"
قبلا GOWـها از PSP اومدن رو PS3 ، الانم TearAway از ویتا میاد روی PS4 ، اونم بعید نیست بیاد! :d

جریان کراش چش شد؟ E3 2015 ! :bighug:

مگه سونی نگفته دیگه AAA برای ویتا نمیسازه؟ :-" ، مگه از اونطرف نگفتن GR2 در دست ساخته ؟ :d
خو اینا کنار هم چه نتیجه ای میدن؟ :-"
قبلا GOWـها از PSP اومدن رو PS3 ، الانم TearAway از ویتا میاد روی PS4 ، اونم بعید نیست بیاد! :d

نه بابا حرف در اوردن برای یوشیدا ... خبرنگار ازش پرسید پس فعلا شاهد فرست پارتی های کمتری روی ویتا هستیم و یوشیدا هم جواب داد بله ... هیچ جا نگفت نه دیگه بازی برای ویتا نمیسازیم ... مگه میتونه نسازه ؟؟؟)x :|

اینم مال سال پیشه ... چند ماه قبل اون مصاحبش ....

بازی‌سنتر | اخبار | PSVita | Yoshida: استدیوهای سونی در حال کار بر روی بازی های PS3 و PS Vita نیز می باشند

بفرما جوابیه خود یوشیدا هم پیدا کردم ....

The question I was asked was, ‘going forward, [will] the number of first party will be smaller?’, and I said ‘yes, number of projects will be smaller.’ I never said ‘we won’t make any games on PS Vita’.

روزهای خوب ویتا هم بر میگرده به خصوص موقع عرضه گراویتی راش 2 ... به به ... :p :d

اینم کلام اخر یوشیدا سان

Many, many games we have in development for PS Vita from first-party as well.”

آخرین ویرایش:
^^^ الان امیر روی فاز جوگیریه ، بعد از TGS خوب میشه :دی
اینا همش تاثیرات شکست عشقی کراشه :دی خدا می دونه از E3 تا الان توی تاپیک های مخصوص کنفرانس ها چقدر تلفات داشتیم :دی

نه بابا حرف در اوردن برای یوشیدا ... خبرنگار ازش پرسید پس فعلا شاهد فرست پارتی های کمتری روی ویتا هستیم و یوشیدا هم جواب داد بله ... هیچ جا نگفت نه دیگه بازی برای ویتا نمیسازیم ... مگه میتونه نسازه ؟؟؟)x :|

اینم مال سال پیشه ... چند ماه قبل اون مصاحبش ....

بازی‌سنتر | اخبار | PSVita | Yoshida: استدیوهای سونی در حال کار بر روی بازی های PS3 و PS Vita نیز می باشند

بفرما جوابیه خود یوشیدا هم پیدا کردم ....

The question I was asked was, ‘going forward, [will] the number of first party will be smaller?’, and I said ‘yes, number of projects will be smaller.’ I never said ‘we won’t make any games on PS Vita’.

روزهای خوب ویتا هم بر میگرده به خصوص موقع عرضه گراویتی راش 2 ... به به ... :p :d

اینم کلام اخر یوشیدا سان

Many, many games we have in development for PS Vita from first-party as well.”
خوب مگه فرقی داره! :d همین الانش کلا چندتا بازی First Party داره برای ویتا میاد،که کمتر شدنش مساوی با صفر نشه! :-"
فکر کنم از پارسال تا الان،تنها بازی درست حسابیش Freedom Wars باشه! :-" بقیش یا بازی های Indie بوده، یا بازی های مشترک با PS3 ! یا هم یه سری کالکشن و پورت :-"

یک کلمه هم که در مورد ویتا صحبت نمیکنند! صحبت هم میکنند یا اسم Remote Play میارن،یا PS Now ! :d

این لینک بازی سنتر هم که دادی بهش بسی دقت کن! :-" نمونه ی این بازی ها TA ! و الان TA کجاست؟ :-" کمتر از 1 سال بعد از عرضش برای PS4 تایید شده:-" :d

حالا منم نگفتم 100% ! گفتم 99% :p شاید اون 1% کار خودش رو کرد و مثلا یه بازی دیگه ای غیر از آنچارتد و GR بود! :-"
روزهای خوب ویتا هم فکر کنم فقط روز عرضه ـش بوده:-"

^^^ الان امیر روی فاز جوگیریه ، بعد از TGS خوب میشه :دی
اینا همش تاثیرات شکست عشقی کراشه :دی خدا می دونه از E3 تا الان توی تاپیک های مخصوص کنفرانس ها چقدر تلفات داشتیم :دی
کدوم جوگیری! :-" من چیزی که از ژاپنی جماعت میخواستم رو گرفتم کارم تموم شد رفت! :d وان پیس ما برای TGSـمون کافیه! :d البته بازی Blue Point هم که یه ریمستره،هم ازش انتظار نداریم توی یه جایی مثل TGS نشونش بدن! :d
اگر شکست عشقی خورده بودم الان سایت نمیومدم میرفتم یه گوشه زار میزدم! :d حالا خودتون شکست عشقی خوردید رو من نمیدونم>:)
ولی سر TLG و KH III پوست کلفت شدم! >:) سر KH III که گفتن پایان BbS یک خبر خوب برای طرفدارای بازی هست، که اشاره ی مستقیم به KH III داشت! 3 سال گذشت و یه عالمه TGS و VGA و E3 هم رد شد تا بالاخره تایید شد:-" (تازه کالکشنش هم تایید شده بود و خودش هنوز تایید نشده بود! :| )

خوب مگه فرقی داره! :d همین الانش کلا چندتا بازی First Party داره برای ویتا میاد،که کمتر شدنش مساوی با صفر نشه! :-"
فکر کنم از پارسال تا الان،تنها بازی درست حسابیش Freedom Wars باشه! :-" بقیش یا بازی های Indie بوده، یا بازی های مشترک با PS3 ! یا هم یه سری کالکشن و پورت :-"

یک کلمه هم که در مورد ویتا صحبت نمیکنند! صحبت هم میکنند یا اسم Remote Play میارن،یا PS Now ! :d

این لینک بازی سنتر هم که دادی بهش بسی دقت کن! :-" نمونه ی این بازی ها TA ! و الان TA کجاست؟ :-" کمتر از 1 سال بعد از عرضش برای PS4 تایید شده:-" :d

حالا منم نگفتم 100% ! گفتم 99% :p شاید اون 1% کار خودش رو کرد و مثلا یه بازی دیگه ای غیر از آنچارتد و GR بود! :-"
روزهای خوب ویتا هم فکر کنم فقط روز عرضه ـش بوده:-"

کدوم جوگیری! :-" من چیزی که از ژاپنی جماعت میخواستم رو گرفتم کارم تموم شد رفت! :d وان پیس ما برای TGSـمون کافیه! :d البته بازی Blue Point هم که یه ریمستره،هم ازش انتظار نداریم توی یه جایی مثل TGS نشونش بدن! :d
اگر شکست عشقی خورده بودم الان سایت نمیومدم میرفتم یه گوشه زار میزدم! :d حالا خودتون شکست عشقی خوردید رو من نمیدونم>:)
ولی سر TLG و KH III پوست کلفت شدم! >:) سر KH III که گفتن پایان BbS یک خبر خوب برای طرفدارای بازی هست، که اشاره ی مستقیم به KH III داشت! 3 سال گذشت و یه عالمه TGS و VGA و E3 هم رد شد تا بالاخره تایید شد:-" (تازه کالکشنش هم تایید شده بود و خودش هنوز تایید نشده بود! :| )

فعلا به نظر میاد همه بازی های ویتا استاپ خورده تا بتونن بازی ها رو برسونن برای 4 ...یه سال گذشته به زحمت یه بازی درست حسابی داره حتی 3RD PARTY ... بازی شاخ که بماند ... تمام استودیو های غربی فعلا تمرکزشون روی 4 هست تا این موج اول بیاد رد شه بره ... اما در عوض کلی GRPG خوب اومده برای ویتا ... من یه کیلزون مرسناری 2 و یه انچارتد و لیتل بیگ بدن در کنار سیل عظیم بازی های ژاپنی پسند هیچی نمیخوام ...
همین سکوتشون برای ویتا عجیبه ... وگرنه حداقل همین فریدوم وارز رو که میتونستن نشون بدن ... شاید بازی شاخی نباشه ولی بازی کمی هم نیست ... در مورد ps3 هم هیچی دیگه نمیگن دلیل نمیشه که دیگه بازی برای ps3 نمیاد ... فعلا این ps4 شده مرغ تخم طلا همه جوره و به همه شکل توجه رو گذاشتن روی اون

خداییش چقدر ژاپنی دوست داریمااا . اصلا حال کردم :دی
دوستان یه 2 تا بازی ژاپنی که برای PS4 اومده یا میخواد بیاد و خیلی توپه بگن شاید ماهم مشتاق شدیم :دی

فعلا به نظر میاد همه بازی های ویتا استاپ خورده تا بتونن بازی ها رو برسونن برای 4 ...یه سال گذشته به زحمت یه بازی درست حسابی داره حتی 3RD PARTY ... بازی شاخ که بماند ... تمام استودیو های غربی فعلا تمرکزشون روی 4 هست تا این موج اول بیاد رد شه بره ... اما در عوض کلی GRPG خوب اومده برای ویتا ... من یه کیلزون مرسناری 2 و یه انچارتد و لیتل بیگ بدن در کنار سیل عظیم بازی های ژاپنی پسند هیچی نمیخوام ...
همین سکوتشون برای ویتا عجیبه ... وگرنه حداقل همین فریدوم وارز رو که میتونستن نشون بدن ... شاید بازی شاخی نباشه ولی بازی کمی هم نیست ... در مورد ps3 هم هیچی دیگه نمیگن دلیل نمیشه که دیگه بازی برای ps3 نمیاد ... فعلا این ps4 شده مرغ تخم طلا همه جوره و به همه شکل توجه رو گذاشتن روی اون
قبل از معرفی PS4 هم اوضاع گل و بلبل نبود! :-" :d
کلا قضیه اینه که وقتی سونی ساپورت نکنه،کنسول هم کمتر فروش میره! بقیه ی سازنده ها هم کمتر ساپورت میکنند! :-"
کلا ویتا شده کنسول ژاپنی:-" برای JRPG بازها چیز خوبیه :d ولی غربی ها نچ! :-"
بعد چند سال از اومدن کنسول گذشته،اوضاعش اینه،کی میخوان دیگه شروع کنند بهش برسن؟ از 2016 به بعد؟ :d

خداییش چقدر ژاپنی دوست داریمااا . اصلا حال کردم :دی
دوستان یه 2 تا بازی ژاپنی که برای PS4 اومده یا میخواد بیاد و خیلی توپه بگن شاید ماهم مشتاق شدیم :دی
Yakuza
Final Fantasy XV
Kingdom Hearts III
One Piece : Pirate Warriors 3
:-"
اینا بازی های جالبیه که من با خودشون یا نمایش هاشون حال کردم:-"

بازی هایی مثل MGS V و the Evil Within و Tekken 7 هم ژاپنی هستن دیگه:-"

ولی خوب،فعلا بازی ژاپنی پسندی برای PS4 نیست! برای همینه که فروشش اونجا وخیمه! :-"

---
راستی Tekken هم قاعدتا نمایشی خواهد داشت توی TGS :-" ممکنه تو کنفرانس سونی باشه:-"

به احتمال زیاد سونی توو TGS وقت زیادی روی ویتا میزاره چون فروشش خیلی توو ژاپن زیاده. حالا بعضیا میگن تمرکز روو PS4ه چون فروششو توو ژاپن ببرن بالا ولی توو ژاپن دیگه کنسول خونگی داره منقرض میشه :d

کاملا نظر مخالف دارم :d

PS4 تو ژاپن ترکیده باید بهش برسن هیچی بازی نداره واقعا خجالت آورده خب :d

صد در صد این هست ولی شما خودتو بزار جای ژاپنیا :d وقتی ویتا داشته باشیو سونی همه ی تمرکزش روو PS4 باشه چیکار میکنی؟ :d از طرفی سونی هرچقدرم بازی ژاپنی پسند معرفی کنه و به قولی بترکونه بازم نمیتونه فروش کنسول خونگیو به کنسول دستی توو ژاپن برسونه

عجب تاپِیک پر باری :bighug:
ما که انتظار داریم نهایتش FFXV به نمایش در بیاد + یاکوزا.
یه باندل جدید مخوف معرفی کنن خیلی راضی می‌شویمo:-)
دیوید کیج هم بیاد این بازی جدیدشو معرفی کنه :d
بعد از اینا هر چه‌قدر بازیِ ژاپنی معرفی شد اشکالی ندارد... :)

Tamakichi یکی از اعضای Famitsu این توئیت رو ارسال کرده:

bvh2iiy3f9v8phldpisb.png

معنیش:
حدس میزنم فن های PS سرو صدا و غوغای زیادی در روز دوشنبه به پا کنند

شاید

:-?

قبل از معرفی PS4 هم اوضاع گل و بلبل نبود! :-" :d
کلا قضیه اینه که وقتی سونی ساپورت نکنه،کنسول هم کمتر فروش میره! بقیه ی سازنده ها هم کمتر ساپورت میکنند! :-"
کلا ویتا شده کنسول ژاپنی:-" برای JRPG بازها چیز خوبیه :d ولی غربی ها نچ! :-"
بعد چند سال از اومدن کنسول گذشته،اوضاعش اینه،کی میخوان دیگه شروع کنند بهش برسن؟ از 2016 به بعد؟ :d

:-"

خداییش تا قبل از عرضه ps4 حمایت از طرف خود سونی خوب بود دیگه ... اون موقع انتقادی که به ویتا بود این بود که 3rd party ها فراموشش کردن وگرنه خود سونی ساپورت خوبی داشت میکرد ...تمام بازی های AAA انحصاریش مال قبل از عرضه ps4 ... بعد از اومدن ps4 کلی بازی پورت شده مثل خدای جنگ و بوردرلند و به خصوص فاینال فانتزی 10 رو منتشر کرد رو ویتا ....
تو این مدتم کلی grpg خوب اومده زیاد به متای بازی های ویتا اهمیت ندید وقتی ادم میبینه متای گراویتی راش شده 83 یا انچارتدش شده 80 قلب ادم به درد میاره ... والا ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or