نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
یکی از کاربرا تو NeoGAF گفته Square Enix دیروز Domain سایت Final Fantasy XV رو قبل TGS تغییر داده
گویا قراره یه خبرایی بشه :d:-"

یکی از کاربرا تو NeoGAF گفته Square Enix دیروز Domain سایت Final Fantasy XV رو قبل TGS تغییر داده
گویا قراره یه خبرایی بشه :d:-"

والا من نمیدونم چرا یه کوچولو هم برای FF هایپ نیستم. قبلا میپرستیدمش ولی دیگه بدلم نمیچسبه.

بدم نمیومد مثل نینتندو برای بازار ژاپن سونی هم یه کریتوس واریورز معرفی میکرد. جالب میشد گریتوس بریزه اون وسط سربازای چینی نفله کنه

در مورد ویتا هم نمیدونم چی بگم فقط همینو میدونم کفگیرم ته دیگه وگرنه همین فردا یکی میخریدم. کلا برای من کنسول جذابیه

- - -ویرایش - - -

ماشالله ماشالله ! :d خدا پشت و پناهش باشه :-"

البته مد نظر دارید که ایشون مجسمه ی مومی هستن. گفتم بگم نکنه خودتون رو سر هیچ و پوچ دستی دستی خون دماغ کنید:d

البته مد نظر دارید که ایشون مجسمه ی مومی هستن. گفتم بگم نکنه خودتون رو سر هیچ و پوچ دستی دستی خون دماغ کنید:d
مجسمه ی دختر کریتوس داخل بخش order چکار میکنه ؟ :d آدمه باو :d
البته اگر مجسمه هم هست خدا پشت و پناه سازنده ی این اثر گران بها باشه :d

این را گذاشتین یا نـه ؟ :-b
kazunori yamauchi developing ps4 gran turismo
گفته دوست داره یه روز بازی ای بغیر از گرن توریسمو بسازه :d
ایشون قبلا اینکارو کرده هم قبل از تاسیس PD و هم بعدش. ایشون با نام PD سابقه ی ساخت Tourist Trophy رو داره که یک جور شبیه ساز موتور سیکلته و همینطور بازی به نام Omega Boost که سال 99 روی PSone منتشر شده و یه جور شوتر فضایی هست

Omega_Boost_Coverart.png

امیدوارم فعلا تمرکزش کاملا روی GT باشه ولی خودش قبلا هم اشاره کرده بود سرش خلوت شه قصد Tourist Trophy 2 رو بسازه نسخه ی اول بازی سال 2006 روی PS2 رلیز شد

screenshot_ps2_tourist_trophy_2_18221.jpg

والا من نمیدونم چرا یه کوچولو هم برای FF هایپ نیستم. قبلا میپرستیدمش ولی دیگه بدلم نمیچسبه.

ایشالا تو TGS نشونش میدن سوپر هایپ میشی :d;;)

- - -ویرایش - - -

امیدوارم فعلا تمرکزش کاملا روی GT باشه ولی خودش قبلا هم اشاره کرده بود سرش خلوت شه قصد Tourist Trophy 2 رو بسازه نسخه ی اول بازی سال 2006 روی PS2 رلیز شد

امیدوارم سرش هیچ وقت خلوت نشه و فقط بچسبه به همون GT :d اصلا این بشر ساخته شده واسه GT :-":d

10.30 صبح یا شبه :| ؟
ویرایش :
یافتم 10.30 صبحه :دی
برابر با 7.00AM BST که میشه 10.30 صبح ما :دی

آخرین ویرایش:
این را گذاشتین یا نـه ؟ :-b
kazunori yamauchi developing ps4 gran turismo
گفته دوست داره یه روز بازی ای بغیر از گرن توریسمو بسازه :d

گویا رو دو تا بازی دارن کار مکینن :d که یکیش احتمالا Omega Boost 2 باشه :d

Yamauchi mentions having an interest in one day developing another game outside of the Gran Turismo franchise—one that conveys his ideas on life and death as a human being. Outside of the Motor Toon Gran Prix games, the only games Polyphony Digital have worked on that don’t fall explicitly within the Gran Turismo umbrella are mecha shooter Omega Boost for PSone and the PS2 motorcycle racing game Tourist Trophy.

این کاز و یوشیدا چرا وارد عمل نمیشن؟ :-" :d گذاشتن بعد از کنفرانس که یکهو سرما نخورن که به فنا برن و نتونند اجرا کنند؟ :-" یا میخوان از زیرش در برن؟ /:)

گویا رو دو تا بازی دارن کار مکینن که یکیش احتمالا Omega Boost 2 باشه :d

هر دو تا احتمالت خیلی غیر محتمله:d

اولا گفته بازی که دوست داره بسازه در رابطه با مرگ و زندگی است که حتی یه نمه هم شبیه Omega Boost نیست. اگه بازی کرده باشی بازی حول و حوش یه ربات سبیل از بنا گوش در رفتست که رباتای دیگه رو تو فضا میترکونه. یعنی رابطه عاطفی که من با Nissan GTR تو گرن توریزمو بر قرار کردم به مراتب زیاد تر از رابطه ی عاطفیم با ربات مورد نظر بود.:d

دومین احتمالت هم اصلا راه نداره که درست باشه همینجوری PD تعداد کارمنداش نصف T10 میباشد و صد ها بار هم این ور و اون ور شنیدیدم که کمبود نیرو دارن حالا شما فکر کن که دو تا بازی هم دست گرفته باشن. اگه یه درصد حرفت درست باشه تا سال 2020 باید در انتظار GT7 سماق بمکیم

PD همون GT خودمون رو خوش موقع بده کافیه! :دی دیگه اگه بخوان سراغ بازی های دیگه هم برن که هیچی! :دی
امیدوارم Tourist Trophy 2 رو هم نسازن. من نسخه اولش رو هم بازی نکردم و کلاً با موتور بازی (!) حال نمیکنم. :دی
البته توی اولین نمایش های GT HD موتور هم وجود داشت، ولی بعداً دیگه بی خیالش شدن خوشبختانه. به نظرم همچین کاری به درد حال و هوای GT نمیخوره.

دومین احتمالت هم اصلا راه نداره که درست باشه همینجوری PD تعداد کارمنداش نصف T10 میباشد و صد ها بار هم این ور و اون ور شنیدیدم که کمبود نیرو دارن حالا شما فکر کن که دو تا بازی هم دست گرفته باشن. اگه یه درصد حرفت درست باشه تا سال 2020 باید در انتظار GT7 سماق بمکیم
البته در مورد تعداد افراد استودیو دیگه اینطور نیست ، PD در بازه 11-2010 یک استودیو جدید در فوکوکا تاسیس کرد و 50 نفر از 150 کارمند استودیو توکیو رو به همراه یامائوچی به استودیو جدید منتقل کرد ، یامائوچی گفته بود در عرض 3-2 سال میخوایم استودیو فوکوکا رو به استودیو بزرگتری از تیم توکیو تبدیل کنیم ، قبل از عرضه GT6 یادمه که یک وب سایت فرانسوی گفته بود که استودیو توکیو الان 150 کارمند داره و اگر در طول این چند سال تیم فوکوکا 50 نفر هم عضو گرفته باشه الان کل PD باید بیش از 250 کارمند داشته باشه.
قبلا هم یامائوچی گفته بود می خوام روی یک بازی نقش افرینی با توجه به جزئیاتی در حد سری GT کار کنم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or