نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
18369136954353015457.png
3
82163365600667879180.jpg

2
52159076701316454825.jpg

1

66635538080320265899.jpg

پ.ن: انتخاب کردن واقعا سخت بود واسه این قسمت. شخصیت های بزرگ دیگه ای هم مثل Solid Snake و Big Boss هم بودن که بی تردید میتونستن تو این لیست باشن ولی خب من اونهایی رو انتخاب کردم که بیشتر ازشون خوشم میاد نه اینکه بقیه شخصیت های بزرگ از انتخاب های من پایین ترن.
و همینطور اینکه همه ی انتخاب های من تا الان بیشتر بر اساس انحصاری های PS بودن.

1
64432588701026217520.jpg

2
61356888580145899865.jpeg

playstation hero نیست ولی دوسش دارم :d

3
43585370405266722896.jpg

The last guardian تو سایت metacritic واسه ps3 ثبت شده rating بازی هم زده T :d . قضیه چیه ؟

ویت اَوت اِنی هزیتیشن:d

به سختی میشه بهش گفت قهرمان،ولی از چشم من از صدتا هیرو و آنتی هیرو دیگه قهرمان تر بود!

بدون شرح:d!

توجه *** توجه :دی

عزیزان دل، Kratos و نیکو بلیک و ... اینا Anti-Hero هستن نه Hero. توجه نمیکنید به پرسش های یا فرقش رو نمیدونید؟ :دی.

عزیزان دل، Kratos و نیکو بلیک و ... اینا Anti-Hero هستن نه Hero. توجه نمیکنید به پرسش های یا فرقش رو نمیدونید؟ :دی.

کریتوس چه قهرمان باشه چه ضد قهرمان
در دل همه ما جا داره و در این لیست هم تحت هر شرایطی قرار میگیره :d

فریدون ببین Kratos همون خط قرمزیه که نباید ازش رد شد :دی یعنی کریتوس ناموس ـه یه Ps Fan ـه :دی قهرمان و ضد قهرمان و اینا حالیمون نیست :دی

فریدون ببین Kratos همون خط قرمزیه که نباید ازش رد شد :دی یعنی کریتوس ناموس ـه یه Ps Fan ـه :دی قهرمان و ضد قهرمان و اینا حالیمون نیست :دی
احتمالاً فردا 3 تا ضد قهرمان رو میزارن بعد شما باز به کریتوس رای میدید درحالی که این بابا دراصل ضد قهرمان هست ولی شما توی پرسش 3 تا قهرمان بهش رای دادید. غلط نیست بنظرت :دی.

پ.ن. بعدم داری منو ارشاد میکنی؟ یوزر نیم من Fratos بر وزنه Kratos هست بعد تو داری منو ارشاد میکنی؟ :دی.

بعیده سوال فردا در این مورد ضدقهرمان ها باشه
به احتمال زیاد سوال فردا این ـه :
حالا که این همه خاطره از ما دارین
Are You Going to Buy a PlayStation 4 or not :d

آخرین ویرایش:
احتمالاً فردا 3 تا ضد قهرمان رو میزارن بعد شما باز به کریتوس رای میدید درحالی که این بابا دراصل ضد قهرمان هست ولی شما توی پرسش 3 تا قهرمان بهش رای دادید. غلط نیست بنظرت :دی.

پ.ن. بعدم داری منو ارشاد میکنی؟ یوزر نیم من Fratos بر وزنه Kratos هست بعد تو داری منو ارشاد میکنی؟ :دی.
سوال غلطه :دی
باید میزاشتن Top Three Main Characters :دی .

خیر . چون اینجا به دو گروه Hero و Villain جدا میشه . پس همون Hero هست :دی

من وقتی داشتم پست میکردم یهویی گفتم اینا ضد قهرمانن :دی بعد گفتم ولش کن کسی نمیفهمه :دی ! نگو این فریدون ( استاد تزریقاتی ) :دی با خبره :دی
پس با تغییراتی خفن اینم لیست من :
Nathan Drake
Good Cole Mcgrath
حضرت Solid Snake :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or