نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
vSLPv8K.png

پروژه نسل بعد سانتا مونیکا ... اوه اوه یکی مارو بگیره:دی!
http://i.imgur.com/n6ju8Qi.gif

vSLPv8K.png

پروژه نسل بعد سانتا مونیکا ... اوه اوه یکی مارو بگیره:دی!
http://i.imgur.com/n6ju8Qi.gif
فقط امیدوارم بازی که معرفی میکنن مال خودشون باشه . نیان یه بازی معرفی کنن که مثلا شرکت جوات استودیوز ساخته و اینا هم کمکشون کردن , مثل همین بازی های چند سال اخیر ـه PSN ـیی :دی .
اونا بازیهای Indie هست که سونی خیلی ازشون پشتیبانی میکنه و کار درستی هم هست
منم منظورم همین بود . امیدوارم از این مدل بازی ها نباشه بازیی که میخوان معرفی کنن و یه AAA ـه پشم ریزون و خفن باشه :دی

آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم بازی که معرفی میکنن مال خودشون باشه . نیان یه بازی معرفی کنن که مثلا شرکت جوات استودیوز ساخته و اینا هم کمکشون کردن , مثل همین بازی های چند سال اخیر ـه PSN ـیی :دی .
اونا بازیهای Indie هست که سونی خیلی ازشون پشتیبانی میکنه و کار درستی هم هست

kol9bquy26s647l79r1k.png

یعنی چی میتونه باشه ؟! انتظار داره مارو خفه میکنه:دی!

Beyond: Two Souls PS4 Version :d
BELIEVE
:d

کلا خیلی دوست دارم این انحصاری های اخیر سونی Cross Gen باشن. :دی GT6 که احتمالش خیلی زیاده، میمونه TLOU و Beyond :دی اتفاقا Arne Meyer، یکی از اعضای ND، توی NeoGAF گفته بود فعلا برنامه ای برای پورت TLOU روی PS4 ندارن، اما ​اگه بخواد این اتفاق بیوفته احتمالا بعد عرضه بازی روی PS3 هست. There is still some hope left :d

انتظار دارم کنفرانس سونی بیشتر راجع به قابلیت های کنسول باشه تا بازی چون سونی در 20 فبریه تعدادی از بازی هاش رو نشون داد .

Beyond: Two Souls PS4 Version :d
BELIEVE
:d

کلا خیلی دوست دارم این انحصاری های اخیر سونی Cross Gen باشن. :دی GT6 که احتمالش خیلی زیاده، میمونه TLOU و Beyond :دی اتفاقا Arne Meyer، یکی از اعضای ND، توی NeoGAF گفته بود فعلا برنامه ای برای پورت TLOU روی PS4 ندارن، اما ​اگه بخواد این اتفاق بیوفته احتمالا بعد عرضه بازی روی PS3 هست. There is still some hope left :d
از بین اینهایی که نام بردید احتمال TLOU کمه خیلی بنظرم...بعد از عرضه ی TLOU مطمئناً بعد از استراحت تیم یسره میرن سر یک عنوان نسل بعدی و دقیقاً سونی از همین استقبال میکنه که بیان یک بازی فوق العاده ی دیگه ای رو سریعتر بسازن تا دو سه سال دیگه تحویل بدن یعنی حدودا بعد از یکی دو سال عرضه بازی اون یکی تیم:dدر کل بنظر من که احتمال عرضه ی TLOU بر روی PS4 کمتر از 10 درصده
Beyond هم احتمال عرضش خیلی زیاد نیست بنظرم و فکر میکنم احتمال GT6 از همشون بیشتره...سونی میتونه با عرضه ی GT6 فقط روی PS3 خودشو در رقابت با FM5 قرار بده ولی با عرضه بر روی PS4 و PS3 میتونه رقابت رو هیجان انگیزتر و نسل بعدی تر کنه:d

1.Nathan Drake - Uncharted
2.Kratos - God of war
3.Gabe Logan - Syphon fi|te
واسه منم مثل شماس با یکم جابجایی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or