نمایشگاه/رویداد Sony Press Conference E3 2013

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SMM9

عضو تحریریه
با نزدیک شده به همایش E3 و کنفرانس سونی (چیزی حدود 1 ماه) تصمیم گرفتیم مقاله ای در مورد کنفرانس سونی ترتیب بدیم که خدا رو شکر امروز بر روی صفحه اصلی سایت قرار گرفت. در این تاپیک به احتمالات و انتظاراتی که از کنفرانس سونی داریم، می‌پردازیم. به مرور هم با آپدیت این پست اخبار و حواشی مختص سونی رو قرار میدیم.

زمان کنفرانس سونی: 21خرداد - 5:30 بامداد سه شنبه

این هم لینک مقاله درباره کنفرانس سونی: SONY E3 2013

بازی ها :
assassins creed 4 - watch dogs

agent

bf4

god of war

gran turismo

heavenly sword

infamous:ss

the evil within

the last guardian

driveclub

استدیو ها:

GUERRILLA GAMES

MEDIA MOLECULE

QUANTIC DREAMS

NAUGHTY DOG

santa monica

و

vita price cut

آپدیت: با معرفی رسمی GT6، نمایش این بازی را در E3 باید قطعی دانست

آپدیت: درست روز قبل کنفرانس مایکروسافت، سونی تیزری از کنسول خود پخش کرد. مطمئنا در E3 شاید طراحی و ظاهر PS4 خواهیم بود

آپدیت: طبق رسم همیشگی سونی بازی Freedom Wars قبل از همایشE3 برای عرضه در سال 2014 بر روی ویتا معرفی شد

آپدیت: در روزهای منتهی به E3 سونی اعلام کرد بیش از 40 بازی در این نمایشگاه خواهد داشت

آخرین ویرایش:
خیر . چون اینجا به دو گروه Hero و Villain جدا میشه . پس همون Hero هست :دی
نکنید این کارها رو با خودتون. بوکمارک ندید دست ملت. سوژه خنده درست نکنید :دی. Villain و چه ربطی به Anti-Hero داره اقا جان؟ :دی.

Villain =ـ Liquid Snake
Hero =ـ Solid Snake
Anti-Hero =ـ Grey Fox

دیگه مثال از اون ساده تر و تابلوتر نمیشه زد :دی.

18369136954353015457.png

كسي كل دوران بچگي منو ميشناسه ؟ =((
th

این دیگه رسما ضد قهرمانه!
کریتوس رو میشه یجورایی قهرمان و حماسه ساز دونست ولی این سوییت توث رسما لات و اوباش جانی و خرابکاره
پس نه کسی نمیشناسه:d

توجه *** توجه :biggrin1:

عزیزان دل، Kratos و نیکو بلیک و ... اینا Anti-Hero هستن نه Hero. توجه نمیکنید به پرسش های یا فرقش رو نمیدونید؟ :biggrin1:.
حرفت کاملا درسته ولی من سوال رو با این مفهوم جواب دادم که 3 شخصیت (اول) برتر شما شما چیه، نه با مفهوم واقعی خود Hero. (چون شاید سوال Anti-Hero رو فردا نپرسن و کریتوس این وسط اسمی ازش برده نشه :دی)
احتمالاً فردا 3 تا ضد قهرمان رو میزارن بعد شما باز به کریتوس رای میدید
فکر کنم فردا 3 بازی برتر PS در کل رو میپرسن ولی اگه نپرسیدن و اینی که تو میگی رو پرسیدن اونوقت ویرایش میکنم انتخابم رو :دی

پ.ن: و البته این موضوع که کریتوس قهرمانِ ضد قهرماناس :دی

وقتی بحث Hero و Villain باشه،فکر میکنم که کریتوس رو بتونیم توی گروه اول جا بدیم! :d اما اگر بحث Anti-Heroـها باشه اون موقع قضیه فرق میکنه :d
حالا که اینطور شد، تا فردا هم صبر میکنم و 3تاش رو با هم میجوابم :-" (البته Villainـهام مشخصن :d )

18369136954353015457.png

1- she is my bigest hero

lf8y9ol51g5tkobu2o2.jpg

2- both of them

71030455.jpg

3- All of them ,Especially the 3 front

Final_Fantasy_XII_wallpaper_by_stetsontalon.jpg

They were my best friends, And still are

انصافا عکس سوم بهترین چیز تو زندگیم بوده و خواهد موند ...

حرفت کاملا درسته ولی من سوال رو با این مفهوم جواب دادم که 3 شخصیت (اول) برتر شما شما چیه، نه با مفهوم واقعی خود Hero. (چون شاید سوال Anti-Hero رو فردا نپرسن و کریتوس این وسط اسمی ازش برده نشه :دی)
خدمتِ اقا :دی

خب من فکرام رو کردم :دی

Solid Snake (نیاز به توضیح هست؟ :دی)
Sir Dan (شاهکار MediEvil که ps1 رو برای من تبدیل به چیز بیشتری از یه کنسول بازی کرده بود {چون N64 هم داشتم در همون زمان :دی} ).
Jubei Yagyu (ممکنه مسخره باشه براتون ولی بخش عمده ی از خاطرات من با ps2 در Onimusha 2 خلاصه میشه)

18369136954353015457.png

مرحوم کراش خدا بیامورز
دوست عزیز و با وجدان آقای کریتوس
و این آقا آقا خوشکله
heartofdarkness-03.jpg

کسی ایشون رو یادشه (من خیلی دوسش دارم )
مرحوم دانته و برادر عزیز تر ازجانش
مرحوم کازویا !!
و دیگر دوستان که بیشتر از 3 تا میشن

نکنید این کارها رو با خودتون. بوکمارک ندید دست ملت. سوژه خنده درست نکنید :دی. Villain و چه ربطی به Anti-Hero داره اقا جان؟ :دی.

Villain =ـ Liquid Snake
Hero =ـ Solid Snake
Anti-Hero =ـ Grey Fox

دیگه مثال از اون ساده تر و تابلوتر نمیشه زد :دی.
مشکل اینه که اگه فردا سوالشون ضد قهرمان ها نباشه اونوقت کریتوس تو لیست جا نمی گیره و این خیلی بده. خیلی خیلی بده. اصلا قابل بخشایش نیست :دی
واسه همین ما زورچپون هم که شده کریتوس رو تو لیست جا می کنیم :دی در این مورد خاص شخص کاز هیرای هم کاری از دستش بر نمیاد :دی

تنها خاطره بدم از زندگی گیمریم اینه که این بازی 2 تا دیسک بود و من توی دعوا دیسک 2 رو از دست دادم ( شکست ) و نتونستم جلو تر از اخر دیسک 1 برم :(( خدا بود این بازی

تنها خاطره بدم از زندگی گیمریم اینه که این بازی 2 تا دیسک بود و من توی دعوا دیسک 2 رو از دست دادم ( شکست ) و نتونستم جلو تر از اخر دیسک 1 برم :(( خدا بود این بازی
عالیه تازه دیسک دوش عالی میشه ....(با اینکه 2 بعدی بود ولیواقعا" محشر بود سبک و بازیش )
خواستی دیسک 2 رو دارم برات کپی بزنم بفرستم :)
کد تقلبش خیلی باحال بود کسی خواست بهش بگم ...

Anti Hero مگه زیرمجموعه ی Hero حساب نمیشه؟:-/
پ.ن:فقط بم نخندین اگه سوتی دادم (امتحان دادم مغزم دیگه اصلا کار نمیکنه):d

Sly : من اصلا خاطره ها داشتم با اینo:-)

Batman: هر جا اسم Hero می آید نام Batman میدخشد:d

Big Boss: توضیحی هم باید بدم آیا؟:x

Oh my hype :دی ( بر وزن او مای گاد :دی )
Shane Bettenhausen که ادیتور سابق EGM بوده و سال 2011 کارمند سونی شده توئیت کرده :
It takes a lot to impress me, and I was just blown away by something being shown next week
با توجه به اینکه کارمند سونیه میتونه همون چیزی باشه که جف کلی دیده بوده و پشماش ریخته بوده :دی
یعنی چی میتونه باشه ؟ بازیه سنتا مانیکا ؟ :دی

- - -ویرایش - - -

Oh my hype :دی ( بر وزن او مای گاد :دی )
Shane Bettenhausen که ادیتور سابق EGM بوده و سال 2011 کارمند سونی شده توئیت کرده :

با توجه به اینکه کارمند سونیه میتونه همون چیزی باشه که جف کلی دیده بوده و پشماش ریخته بوده :دی
یعنی چی میتونه باشه ؟ بازیه سنتا مانیکا ؟ :دی

Final Fantasy VII Remake :دی

- - -ویرایش - - -

Tekken Revolution عنوان Free To Play انحصاری برای PS3 تایید شد ! از یازدهم June امسال قابل دسترسه رو PSN

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or